Man laikam viens super dīvainis patrāpījies bija.
Vis sākās ar to,ka sāka man rakstit draugiem.lv. Parasti jau ignorēju,bet šis tāds smuks izskatījās (pēc vienas bildes) un ļoti sakarīgs pēc sarakstes. Darīt tāpat man nebija ko,tā nu devāmies uz randiņu...
Atnāca ,protams, divreiz nesmukāks nekā bildē :D Cik negaidīti... bet nu nekāds neglītenis nebija,kaut gan uzreiz sapratu ,ka nav mans tips.
Sākās ar to,ka pēc 5 minūtem šis paņem mani aiz rokas !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mēs esam pazīstami 5 minūtes !! Es ,protams,ka roku momentāli izvelku ārā no vinja plaukstas.
Labi,runājam,ejam uz kafūzi. Man jau kauns paliek,tāpēc ejam uz nomaļāku kafūzi. Pasūtu tēju,kautgan šis jau piedāvāja man visus ēdienus,bet negribēju uz šī rēķina paēst un tad tīties prom :D dzeru savu tēju,un kamēr man tasīte rokā,šis man uz tās tasītes šķiivja gredzenu noliek. es Goda vārds gandrīz apdirsos. saku,ka paldies ,neņemšu. (sudraba gredzens)
"Sis sāk gvelzt,ka tas ir apvainojums ja nepienjem dāvanu u.t.tta nu paņēmu,lai miers,tāpat dārgāks par 5 ls neizskatījās :D Nu lab gāju mājās,šis vēlreiz paņēma aiz rokas,es atkal izrāvu ,mudīgi kāpu autobusā lai vēl meli neiebāž mutē :D
protams uz vinja sms atbildēju,ka nekas mums nesanāks uz ko sekoja 1000 sms,ka esmu stulba,nežēlīga,nesaprotu ko esmu pazaudējusi,aprobežota un visos vārdos nozakāta. Pēc kāda laika atkal sms vai nevēlos tomēr tikties :D
Tad pēc gada satiku viņu uz ielas un pat tad piesējās man,gāja līdz un prasīja vai man ir draugs... izskatījās,ka nemaz neatceras mani :D Tāds nelīdzsvarots tipiņš.
ā,vēl vinjs savos 27 gados lielījās,ka naudas kā ar spainjiem,bet tanī pat laikā dzīvo pie mammas un tēta,jo redz vienam mājās vientuļi ;DDD
Kauns pat draudzenēm bija stāstīt ,kāds man randinjsh bija... :D