man stimulēja,jo bija gandrīz pilnas 42ned, 23kg uzēdu, sākumā kritos svarā, beigās bija nenormāla rīšana, dzemdības stimulēja kopumā 27st, pirmās 13st tik 3cm atvērums bija, bet man kā sākās kontrakcijas tā uzreiz bija ik 4min, un tad pēdējās 6st kontrakcijas bij ik pēc 1min,kad sistēmu sāka pielika, bet nekas nevērās, tā kā pēc 1st kad kontrakcijas ik pēc 1min jau sāku slēgties ārā ņēmu epidurālo, kontrakcijas jutu tā pat,bet mazāk,bet viss laikam 2-3st laikā atvērās tie atlikušie 6cm, uz spiešanu kontrakcijas nejutu, izspiest nevarēju,jo spēka nebija vairs spiešanas laiks bija pāri 2st,arī spiest kad vajadzēja nejutu, man tik saka,kad spiedoša sajūta spied,bet tādas vispār nebija,beigās sāka bļaut kad es nevaru izspiest, kas es par vārguli utt gribēja griezt, vēl vīrs blakus dusmīgs stāv-ko es izspiest nevarot utt izdzinu ārā, gribēja griezt pateicu nekādu griešanu, pacēlu kājas un ar 2-3 spiedieniem izspiedu, kaut nekādu spiešanas sajūtu nejutu. bērns piedzima zils ar saspistiem asins vadiem uz galviņas, bet tagad viss ok. Visi jau arī pēc tam teica-ko tik ilgi mocījuši, atceros kā murgu to visu, pēc dzemdībām 2ned pat līdz wc nevarēju aiziet pie sienām turējos,jo biju ļoti nogurusi, vārga un galva reiba.