Reģistrēties
Ienākt
Sākums
Forums
Mode
Skaistumkopšana
Attiecības
Horoskopi
Veselība
Māja
&
dārzs
Ziņas
Receptes
Atziņas
Video
Reģistrēties
Ienākt
Sākums
Forums
Mode
Skaistumkopšana
Attiecības
Horoskopi
Veselība
Māja
&
dārzs
Ziņas
Receptes
Atziņas
Video
Dieviete.lv
Forums
Virtuve & Receptes
Pievienot komentāru
Kārtot pēc:
jaunākā
,
vecākā
grauzdiņi, kā pagatavot?
neparastā
677
Reģ: 05.02.2010
Kā pagatavot grauzdiņus, lai no āras tie būtu kraukšķīgi, bet no iekšas mīksti? :)
labāk taisat rupjmaizes vai baltmaizes grauzdiņus, vai arī no ķieģelīša?
0
0
16.10.2012 09:55 |
Miss2
235
Reģ: 05.11.2010
Es taisu no ķieģelīša. Es vienkārši ņemu uz pannas un olīveļļā apcepju, tad, kamēr silti, apziežu ar ķiplociņu un gatavs. Man pašai tie garšo kamēr silti, jo tad viņi tādi arī ir - kraukšķīgi un vidū mīkstāki, kad atdziest paliek cietāki
0
0
16.10.2012 09:57 |
TedTed
874
Reģ: 29.01.2009
Kādam nolūkam Tu gribi viņus pagatavot?
0
0
16.10.2012 09:57 |
Annie
13632
Reģ: 29.01.2009
manai cepeškrāsnij ir tāds režīms.
Priekš šampinjonu krēmzupus grauzdēju kliju vai graudu maizi.
0
0
16.10.2012 09:57 |
Lancaster
7497
Reģ: 29.01.2009
es eļļa cepu, bet katlā, ne uz pannas - no ķieģelīša vai saldskābās maizes.
priekš biezzupām tos cietos taisu cepeškrāsnī grila režīmā.
0
0
16.10.2012 10:00 |
R1
661
Reģ: 29.01.2009
es ar cepeškrāsnī lieku, bel balto maizi, ar kādu buljoniņu mmmm, bērnudārza atmiņas :D
0
0
16.10.2012 10:02 |
womankind
13903
Reģ: 18.02.2010
Man nav cepeškrāsns, taisu uz pannas.
Ja ķiploku grauzdiņiem, tad cepu ķieģelīti palielā eļļas daudzumā uz diezgan karstas uguns, 2x apgrozot.
Ja biezzupām mazos grauzdiņus, tad no baltmaizes, un cepu uz pannas uz vidējas uguns, visu laiku maisot.
0
0
16.10.2012 10:46 |
Sany
8272
Reģ: 29.01.2009
grauzdē uz pannas eļļā. un ik pēc laika pagaršo , cik cietus vai mīkstus vēlies
0
0
16.10.2012 11:05 |
neparastā
677
Reģ: 05.02.2010
Paldies meitenes :)
Gribu ķirbju biezzupai klāt grauzdiņus uztaisīt :)
0
0
16.10.2012 11:20 |
DIO
4703
Reģ: 20.04.2012
cepu jeb grauzdēju ķiploku sviestā (izkausētā, kur vēl tiek pievienoti pipariņi) uz pannas, šādu var cept gan rupjmaizi, gan baltmaizi!
0
0
16.10.2012 12:21 |
Sany
8272
Reģ: 29.01.2009
viss ir ok, bet ķirbju biezzupa
http://www.maminuklubs.lv/content/images_cache/mk_news_1282221703_1_196_200_0.jpg
0
0
16.10.2012 13:14 |
Sany
8272
Reģ: 29.01.2009
0
0
16.10.2012 13:15 |
Kārtot pēc:
jaunākā
,
vecākā
Pievieno savu komentāru
Nepieciešams
reģistrēties
vai
autorizēties
, lai pievienotu atbildi!
vairāk >
Dieviete sarunas
IetekMeļu tops
loija
Šodien, 21:56
Viss par un ap NL
Citronpipars
Šodien, 21:30
muita sūtījumiem
sla
Šodien, 21:27
Butterfly clothing
Kirbis32
Šodien, 20:36
KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA
Erna
Šodien, 20:35
Laulībi gredzeni
kotlete
Šodien, 16:04
Atradums
Diabolus
Šodien, 14:16
vairāk >
Aptauja
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
Nezinu, nav viedokļa
Cits
Rezultāti
|
8 komentāri
vairāk >
Lietotāji online (46)
loija
Zilais Valis
Lanalv
Innim
Svetkueglite
Adele4
belise
Florie
IceCream
telma
Kkalnina
Pavasaris5
EmilijaArm
Lellīte18
Helga Andersson
xxtinaxx
Panda6
Pareģone
poplin
Amandaria
© 2022 Dieviete.lv