Naids, no nepazīstamu cilvēku puses.

Reitings 44
Reģ: 15.10.2012
Čau meitenes, :)

Man šodien ir ļoti nepatīkama problēma, un šī problēma mani sagrauj, pazemo un atkal izsper uz nepareizā ceļa.
Cik man tas ir apnicis, un kā es ievelku elpu, jo viss itkā būtu pagājis - vēsture atkārtojās man, pašā negaidītākajā brīdi. Es ceru uz jūsu atsaucību, jo situācija kas man salikusies , ir tikai un vienīgi nesapratne starp sievietiem, divām un vairāk. Domāju, ka vismaz daļai būs kas sakāms.

Līdz 9. klasei pirmajā skolā, jau nācās rēķināties ar drastisku, nežēlīgu atieksmi no vecāku, jaunāku un mana vecuma meiteņu puses. Pilnīgi nepazīstamu, vienā skolā mācamies, bet ne es zinu kas tās ir, ne mani interesē. Nekad neiesaistījos intrigās, bet vienmēr kļuvu par intrigu nepamatotu, upuri. Man nepatīk sevi dēvēt par upuri, es tāda arī neesmu, jo esmu apņēmusi cīnīties.
Varu galvu likt, zvērēt, ka nekad neesmu apzināti mēģinājusi pievērst apkārtējo uzmanību, un vispār, jau no mazajām klasēm, vairāk uzturējos savā, nelielajā draugu lokā. Skolu vienmēr esmu uztvērusi kā iestādi kur iet mācīties, bet apstākļi man nav ļāvuši pilnvērtigi mācīties. Mani patstāvīgi trenkā, par ārišķībām, par īpašībām. Sievietes.
Meklēju problēmu sevī. Tiktālu, ka izmocījos līdz anoreksijai.
Esmu vidusskolā, pēdējā klasē uz doto brīdi. Skolu pēc 9, klases mainīju, ar domu, ka viss mainīsies. Jā, sacerējos. Vairāk es sevi negrasos vainot. Jo neredzu iemeslus kā es būtu kādam sagandējusi dzīvi. Bet tagat situācija ir nopietna, meitene mani neieredz, vārdu es viņai uzzināju nesen, par viņas asajiem vārdiem uzzināju no apkārtējiem, jo nekad nemanīju viņu vispār. Iemesls riebumam pret mani sekojošs, man ir uzpūstas lūpas un briesmīgs paskats un vsipār es esmu baigā kuce. Tagat ir sakūdītas arī viņas draudzenes, kuras mani meklē rokā katru dienu, pat tagat, kad esmu mājās. Katru reizi kā satieku, tieku nomelnota, viņa man izsaka draudus.
Domāju, kur man vērsties, jo es vēlos lai tādus cilvēkus sauc pie atbildības. Vai likums, vai arī pārrunas ar psihologu un pedagogiem.
Tikai es nespēju izlemt, ka man rīkoties labāk. Atklāti sakot, man ir bailes, par to, ka viņa atriebsies divkārši, ja panakšu to, ka viņu no skolas izslēdz, bet sadzīvot ar to veselu gadu, es nevēlos. Ko jūs man varat ieteikt?
15.10.2012 14:32 |

Reitings 287
Reģ: 26.08.2012
Fcuuk_ Nomirnies, nopietni.:D
Vrb tās meitenes, tgd jau par tevi aizmirsušas.
Vrb tu biji vn viņu 100 upuris, pasmējās un viss?
Saprotu sāp, bet, lai pasāp un viss.
Nevajag sākt kaušanos vai kaut ko tamlīdzīgu.:)
15.10.2012 15:42 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Nezinu kaapeec, bet turpinot sekot shai diskusijai man saak paraadiities nojausma, kaapeec dazhi cilveeki vareetu kaut ko negliitu teikt par tevi (domaats autori).
15.10.2012 15:42 |

Reitings 44
Libra
Internetā sāksies cyberbullying, skolā tiks pielikts fiziskais spēks. Es negribu lai tas progresē manu acu priekšā, bet arī nejutu ka spēju vien pati to ietekmēt.
Bet - paldies, es jau dzirdēju visu ko gribēju. :)
15.10.2012 15:43 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es domāju, ka viņas baidās, ka tu sūdzēsies un tāpēc tev draud. mums klasē arī reiz bija situācija, kad vairs nebija iespējams nrm dzīvot. paldies dievam, toreiz viss tika atrisināts ar klases audzinātājas palīdzību. viss tik tālu tika ielaists, jo iepriekšējā klases audzinātāja bija tik akla un kurla, ka viņai viss likās skaisti. nu neko, kad normāls cilvēks paņēma visu savās rokās, tad arī daudz kas tika atrisināts. jāskatās, kāda tev klases audzinātāja. jāiet jāaprunājas ar viņu. ja zini, ka no viņas nebūs jēga, tad ej pie direktora, galīgais variants ir policija. nedomāju, ka skatīties, māt ar galvu un stulbi smaidīt ir variants. cik esmu redzējusi, tad nē. varbūt, ja jūties fiziski spēcīga, varbūt ir viņai vērts iekraut pa ģīmi?nevēlos te aicināt uz fiziksu vardarbību, bet reizēm tas tiešām ir labs risinājums. tad, kad tu būtu iegāzusi viņai pamatīgi, tad arī varētu pajautāt, kas viņai ir pret tevi un varbūt viņa varētu beidzot aizvērties un likt tevi mierā.
varbūt izaicini viņu klases priekšā sacensties kādā sporta veidā, kur zini, ka esi labāka, liekot viņai pēc tam kādā veidā par to atmaksāt, teiksim, kaut vai lai viņa nokrīt uz ceļiem un palūdz tev piedošanu, bet iedot nosacījumu arī tam, ja tu būsi zaudētāja. ja viņa zaudēs un nedarīs to, ko tu vēlies, tad viņa būs tā, par kuru smejās. bet tad tev jābūt pārliecinātai, ka uzvarēsi.
15.10.2012 15:43 |

Reitings 44
Pievakre
Tev varētu parādīties gan. Bet man nāksies atkārtoties. Ka piesienās viņa nevis manai, drošvien pēc citu domai skarbai valodiņai, bet ārišķībām, ņemot vērā, ka neesmu nekad ar viņām komunicējusi.
15.10.2012 15:45 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Starp citu, internetā t.i. sociālajos tīklos atrašanās nav dzīves nepieciešamība. Un ne no kādas atrašanas tev nebūs jābaidās.
Kaut kā neticu, ka skolā tevi kāda pēc stundas sagaidīs un turpat starpbrīdī pie kabineta tāpat vien sāks sist. Izskatās pēc piepušķojumiem.
15.10.2012 15:47 |

Reitings 44
Sany
Paldies, Tu papildināji manu ideju.
Nobruņošos, nodarbošos ar šantāžu. Ja jau nevar pa labam :)
15.10.2012 15:48 |

Reitings 44
Libra,
draudziņ es nekad pati nedomāju, ka kaut kas tāds ir iespējams un kur nu vēl ar mani! :)
Bet jā! Sievietes mēdz radīt visādus brīnumus, šai skaistajā pasaulē!
15.10.2012 15:50 |

Reitings 8272
FCUKK-tā nav gluži šantāža, bet nu vnk risinājums.
varbūt ieliec, kāda stila drēbes tu nēsā un kāda ir tava figūra, ka tev tā saka?varbūt viņām vnk skauž?
mēs te ievērtētu, vai tev ir kas maināms tomēr vai arī problēma ir tajā, ka viņas nevar samierināties, ka vairs nav zvaigznes?
ko tieši viņas saka?viņas to tev saka acīs?varbūt nākošreiz pasaki-tev skauž vai?kad pirkšu jaunas drēbes varēšu tev atdot šīs, jo man jau sāk palikt tevis žēl, kā tu man staigā pakaļ :D nu vari mēģināt kko tādā garā. ja viņas saka, ka riebjas un tu esi tāda un tāda, tad pasaki, ka viņas nolaižas vēl zemāk par tevi, ja tevi uzskata par tādu un nāk vēl runāt. paņem līdzi piparu baloniņu, tad tev mazāk būs jābaidās. ja jutīsi, ka nāk pārāk tuvu, iepūt acīs. tas sacels arī lielāku traci varbūt skolā un sāks noskaidrota šī situācija. žēl, ka es agrāk nebiju izdomājusi šādus variantus. man tik traki negāja, bet tomēr biju daudzu apcelšanas objekts aiz tā vien, ka nedarīju citiem sliktu, kad citi ka tik darīja ko riebīgāku viens otram, un atrada izcelties ar aizvien lielākām stulbībām
15.10.2012 15:57 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Pievakre
Tev varētu parādīties gan. Bet man nāksies atkārtoties. Ka piesienās viņa nevis manai, drošvien pēc citu domai skarbai valodiņai, bet ārišķībām, ņemot vērā, ka neesmu nekad ar viņām komunicējusi.

Un tieshi taapeec es biju uzrakstiijusi sho komentaaru
Es nesaprotu - tu vinju vispaar personiigi paziisti? Kaa tas naakas, ja vinja neko par tevi nezina? Vinja aprunaa tavu izskatu tikai? Vinja tev naak klaat un draud vai vienkaarshi aprunaa savu draudzenju lokaa?

Man izskataas, ka esi bez iemesla sacepusies par to, ka kaut kaada muljkje, kas aprunaa pilniigi visus aarpus sava draudzenju loka, ir atljaavusies kaut ko sliktu pateikt arii par tevi. Visu izlasot (kad rakstiiju savu pirmo komentaaru, izlasiiju tikai teemas pieteikumu), liekas, ka esi par daudz sadomaajusies.

uz kuru tu atbildeeji, jaa, bet no taa savas domas nemainiiju un pievienojos Libras komentaaram:
Tu tā arī neatbildēji, kā tieši tu tiec apdraudēta, kad tevi sameklē internetā vai sagaida pie kabineta durvīm?

Pagaidām izskatās, ka vienīgais agresors te esi tu. Kāda tevi apsauca, pasmējās par nesmukas krāsas džemperi un sagribēja draugos galerijā ierakstīt, ka tev garš deguns, bet tu tagad meklē iespēju izkauties.

Saakotneeji es domaaju, ka shajaa diskusijaa runa ir par kaadu meiteni, kuru tu paziisti un kura tieshi tevi moka tikpat kaa katru dienu tieshi, sejaa visu to izsakot, draudot utt. Kaa te citas aprakstiija - ka iebakstiija muguraa ar pildspalvu, nogrieza matus, spaardiija mantas vai tml. Tavaa situaacijaa reaali ir kaut kaada meitene, kuru tu pat nepaziisti un kura aprunaa daudzus, tai skaitaa tevi, par kuras vaardiem tu neesi 100% paarliecinaata, jo kaut kaadas "draudzenes" tev to pienes. Par draudiem tu tachu arii saki, ka uzzinaaji no draudzeneem - kaads tev pateica, ka vinja meklee tevi interneta videe.. No malas izskataas, ka tu veido probleemu tur, kur taas nav, saskatiijusies par daudz Gossip girl. Vienmeer buus kaads idiots shai pasaulee, kas teiks sliktu par citiem, bet ja tas tevi neskar tieshi (manupraat, tavu draudzenju teiktais nav pieskaitaams pie "tieshi". Vispaar ko tu teiktu policijai - man te Anna pateica, ka Sandra mani sameklees draugos.lv un Paula pateica, ka Sandra ar draudzeneem sagaidiis pie matemaatikas kabineta?) - tad kaapeec par to cepies?
Protams, ka taa meitene tevi tagad soliisies gaidiit pie kabinetiem, jo no tevis pashas patieshaam pluust neizskaidrojama agresija, kam pamata nav. Meitene vienkaarshi visus noliek peec kaartas (un ar taadiem cilveekiem ir jaareekjinaas shai dziivee), bet tu to uztver TIK personiigi.
15.10.2012 15:59 |

Reitings 8272
Libra- nezinu, kādā skolā esi mācījusies, bet tur, kur es mācījos, nebija nemaz tik reta parādība kā sagaidīšana pēc stundām. ne jau man, bet citiem bija izgājis plāni. viena mana paziņa (meitene) arī tieši šādā veidā atrāvās, lai gan viņa morāli jau bija gatava tam , kas notiks pēc stundām. tas nav tikai tā filmās.
15.10.2012 15:59 |

Reitings 8272
jā vsp, pievienojos un izskaidro lūdzu par to, vai tās meitenes personīgi pazīsti. izskatās, ka vnk kādai nav ko darīt un ir tevi paķērusi uz muļķi. zini, cik vēl dzīvē varēsi atklausīties, kas kuram nepatīk?
15.10.2012 16:01 |

Reitings 44
Ai Sany,

Paldies, ka liki man tik ļoti pasmaidīt :)
Tikko ar puisi runāju, viņš man arī teica '' Kam es tad Tev gāzes baloniņu nopirku'' .
Un par šantāžu, domāju tādu variantu, ka aiziešu smuki ar viņu un abām audzinātājam parunāt, ar jautājumu, nu kā tur būs, man advokātam teikt lai iesniegumu papildina, vai arī Tu esi ar mieru pati man atvainoties? :D
Par bildi, ielikt varu, bet man profilā ir mana bilde. :)
15.10.2012 16:06 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Jā, patiesi, iesaku skolas somā nēsāt piparu baloniņus:D problēma atrisināta, viss.
Izskatàs, ka esi no sīkumiem sagatavojusies seriālu cienīgiem seriāliem, var gadīties, ka šādā veidā ko tiešām arī izprovocēsi.
15.10.2012 16:08 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nu, pirmkārt, tu nepanāksi ka kādu izslēdz, otrkārt, skola ir nomainīta, vecais turpinās, hm, vai tik ne tevī tā vaina?
15.10.2012 16:08 |

Reitings 290
Reģ: 06.02.2011
Jebkurš, kurš bijis saistīts ar skolas vidi (vai nu caur savu - skolēna pieredzi, vai darba) zin par, ko meitene runā. Nevar, protams, pateikt vai viss ir tieši tā, kā diskusijas autore to stāsta, bet reāli, tas pastāv prakstiski visās mācību iestādēs-atkarībā tikai no apmēriem. Angliski bullying.
Tas, kas ir jādara - ja skolā ir atbalsta personāls, var vērsties tur. Kaut vai anonīmi. Tālāk šim personālam jau ir jāzin, kas jādara.
15.10.2012 16:10 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Ar baloniņiem iesaku uzmanīties. Mums reiz viens gudrītis izpūta skolā piparu gāzi. Viņš bija pus soli no izslēgšanas par huligānismu.

Es kaut ko esmu palaidusi garām? Kāds advokāts? Par ko? Pamatojums "Anna teica, ka Kristīne esot mani apsaukusi par kuci"?
15.10.2012 16:11 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Njā .. no pieredzes varu pastāstīt, ka mani arī mēdza aizskart un bakstīt līdz vienam momentam, kad norāvos un vienam uzšāvu. Pēc skolas gan mani nostaigāja, bet vismaz pēc tam bija miers .. Neiesaku gan autorei tā darīt, jo sievietes ir daudz nežēlīgākas kautiņos un ilgatminīgākas par vīriešiem.
Mans ieteikums būtu vienkārši noignorēt situāciju un paciesties gadiņu. Universitātē tādas lietas vairs neatkārtojas! Un domājams viņas atradīs citu grēkāzi, uz kā izlādēties.
Varu derēt, ka iemesls ir ļoti mazsvarīgs kāpēc šobrīd viņas Tevi aizskar. Nedod viņām lielāku iemeslu to darīt! Es noteikti neielaistos nekāda veida intrigās. Tās tikai dos papildus iemeslu Tevi sagaidīt pēc skolas ..
Tiklīdz sākas fiziska aizskaršana, tā pa taisno uz menteni .. tikai nesit pretī - tikai aizstāvies .. un neprovocē .. nav ko raustīties. Pēc mentenes viņa būs tā noraustījusies, ka vairs nemaz nedomās kā Tev ieriebt ..
15.10.2012 16:12 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Un par šantāžu, domāju tādu variantu, ka aiziešu smuki ar viņu un abām audzinātājam parunāt, ar jautājumu, nu kā tur būs, man advokātam teikt lai iesniegumu papildina, vai arī Tu esi ar mieru pati man atvainoties?

Tu tak cerams saproti ka būsu zaudetaja? Ir massa veidu ka tevi noevst līdz baltkvēlei. Vismaz mmūsu skola un kkasē tads gajiens tuvuā parādītos ilgi ta dāma tur nemācītos.Rīgas centra skola, nav svarigi kura ta bija .Kas tie par lētiem gājieniem?
15.10.2012 16:14 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Advokāts,atvainošanās,šantāža-saulīt tu nav riktīga :D
15.10.2012 16:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits