Naids, no nepazīstamu cilvēku puses.

Reitings 44
Reģ: 15.10.2012
Čau meitenes, :)

Man šodien ir ļoti nepatīkama problēma, un šī problēma mani sagrauj, pazemo un atkal izsper uz nepareizā ceļa.
Cik man tas ir apnicis, un kā es ievelku elpu, jo viss itkā būtu pagājis - vēsture atkārtojās man, pašā negaidītākajā brīdi. Es ceru uz jūsu atsaucību, jo situācija kas man salikusies , ir tikai un vienīgi nesapratne starp sievietiem, divām un vairāk. Domāju, ka vismaz daļai būs kas sakāms.

Līdz 9. klasei pirmajā skolā, jau nācās rēķināties ar drastisku, nežēlīgu atieksmi no vecāku, jaunāku un mana vecuma meiteņu puses. Pilnīgi nepazīstamu, vienā skolā mācamies, bet ne es zinu kas tās ir, ne mani interesē. Nekad neiesaistījos intrigās, bet vienmēr kļuvu par intrigu nepamatotu, upuri. Man nepatīk sevi dēvēt par upuri, es tāda arī neesmu, jo esmu apņēmusi cīnīties.
Varu galvu likt, zvērēt, ka nekad neesmu apzināti mēģinājusi pievērst apkārtējo uzmanību, un vispār, jau no mazajām klasēm, vairāk uzturējos savā, nelielajā draugu lokā. Skolu vienmēr esmu uztvērusi kā iestādi kur iet mācīties, bet apstākļi man nav ļāvuši pilnvērtigi mācīties. Mani patstāvīgi trenkā, par ārišķībām, par īpašībām. Sievietes.
Meklēju problēmu sevī. Tiktālu, ka izmocījos līdz anoreksijai.
Esmu vidusskolā, pēdējā klasē uz doto brīdi. Skolu pēc 9, klases mainīju, ar domu, ka viss mainīsies. Jā, sacerējos. Vairāk es sevi negrasos vainot. Jo neredzu iemeslus kā es būtu kādam sagandējusi dzīvi. Bet tagat situācija ir nopietna, meitene mani neieredz, vārdu es viņai uzzināju nesen, par viņas asajiem vārdiem uzzināju no apkārtējiem, jo nekad nemanīju viņu vispār. Iemesls riebumam pret mani sekojošs, man ir uzpūstas lūpas un briesmīgs paskats un vsipār es esmu baigā kuce. Tagat ir sakūdītas arī viņas draudzenes, kuras mani meklē rokā katru dienu, pat tagat, kad esmu mājās. Katru reizi kā satieku, tieku nomelnota, viņa man izsaka draudus.
Domāju, kur man vērsties, jo es vēlos lai tādus cilvēkus sauc pie atbildības. Vai likums, vai arī pārrunas ar psihologu un pedagogiem.
Tikai es nespēju izlemt, ka man rīkoties labāk. Atklāti sakot, man ir bailes, par to, ka viņa atriebsies divkārši, ja panakšu to, ka viņu no skolas izslēdz, bet sadzīvot ar to veselu gadu, es nevēlos. Ko jūs man varat ieteikt?
15.10.2012 14:32 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Esmu ievērjusi, ka ''nejaukā mietene'' turās bariņā ar samērā izskatīgām meitenēm, pati esot pilnīgs vidusmērs, sorry par salīdzināšanu, bet nu es dēļ savām dusmām atļaušos.

Aizej un pasaki viņai šito. Tad ne tik vien draudus dabūsi. Man liekas,ka pa ģīmi ar varētu dabūt.
15.10.2012 15:04 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Man arī ir bijuši tādi gadījumi skolas laikā. Vienīgais, ko varu ieteikt ir ignorēt un izvairīties no šādiem cilvēkiem. Protams, var izteikt viņiem sejā savas domas, bet te iznākums nav paredzams. Iespējams, ka Tevi liks mierā. Vai arī tieši to šie cilvēki gaida, iemeslu, lai vairāk Tevi aiztiktu un neliktu mierā. Visbiežāk ir tā, ka ignorējot, tādiem cilvēkiem paliek garlaicīgi un viņi pārslēdzas uz nākamo ''upuri''.

Un visas publiskās pazemošanas, izsekošanas ir ļoti raksturīgas meitenēm ar kompleksiem, zemu pašvērtējumu. Tik tiešām cilvēkiem nav ko darīt, kā tikai bojāt citiem dzīves?
15.10.2012 15:05 |

Reitings 44
Tādas ekstras mums skolā nav, bet domāju pa tiešo, ar direktori sazināties arī nebūtu slikti.

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Sit mani nost, bet pilnīgs bullshits. Nu kā tādā amerikāņu filmā, mean girls un good girls.

Absoluuti nopietni tamliidziigi sizheti notiek Latvijas skolaas, esmu sastapusies personiigi un arii veerojot no malas. Esmu sapratusi, ka
1) noliek cilveekus, kuri izskataas labi, kuri raksturaa ir labi, bet kuri ir bez mugurkaula, taadus, kuri shkjietami nenoreagjee un pasmejas liidzi (kas it kaa peec visaadaam psihologjiskaam graamataam buutu pareizais variants, bet redzeeju, ka nenostraadaa), vairojot veel vairaak iemeslus saukt vinju negliitos vaardos vai arii taadus, kuri par to paardziivo, kuru vaajumu juut. Lai arii esmu pret vardarbiigumu, bet te piekritiishu ieteikumam "dod pa muti" burtiski. Manupraat, ar vaardiem bija jaapastaav par sevi jau pashaa saakumaa, tagad to izdariit buus gruutaak.
2) noliek taadus, kuriem patieshaam kaut kas ar izskatu vai raksturu nav (peec noliceeju domaam) kaartiibaa, piemeeram, paaraak zems pashveerteejums (man liekas, ka tu tomeer necereeji uz labaaku dziivi jaunajaa skolaa, ka nebija taas paarlieciibas, ka buus labi), paaraak uzkriitosha pieliishana skolotaajiem, leciigs raksturs utt.

Nevienaa no shiem variantiem tu neesi bez vainas, tajaa noziimee, ka tev vaina ir jaameklee sevii - vai nu jaapaugstina pashveerteejums un jaaiemaacaas par sevi pastaaveet vai jaalabo kaada negatiiva rakstura ieziime vai tml. Tu ieprieksh domaaji, ka kaadam sagandeeji dziivi, kas taa, protams, nav, tagad vispaar centies kopsakariibas neredzeet, bet reaali probleema ir tevii iekshaa un taa nekur nepazudiis arii universitaatee un darbaa, ja to nelabosi. Vai nu pati centies analizeet to visu vai aizej pie psihologa.

Par to meiteni - vinju no skolas taapat neizsleegs tikai par kaut kaadu nolikshanu. Visdriizaakais paarrunas ar vecaakiem un skolas vadiibu, soc. pedagogiem utt., bet taa kaa juus nemaacaties vairs 5. klasee, tad nezinu, vai tas ko dos.

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Man likās, ka vidusskola ir medusmaize. Laikam slikti likās.

FCUUK, ja reāli kaut ko mēģināsi uzsākt, tad rēķinies, ka tev tā cīņa būs jānoved līdz galam. Šķiet, ka tā meitene tikai gaida iemeslu, lai varētu ar pamatojumu tev izdauzīt zobus (tad varēs visiem teikt, ka tu esi vainīga). Neesmu vardarbības piekritēja, bet ar tādiem cilvēkiem tiešām ir tikai 1 iespēja.
15.10.2012 15:06 |

Reitings 44
mei4uk,

tāpēc es par viņas nepilnībām nedomāju un viņu neapkaunoju, jo man ir ar ko nodarboties.
Es cenšos tikt skaidrībā ar to, kapēc viņa nerīkojās tāpāt kā es.
Bet paldies par gudro padomu :D
15.10.2012 15:06 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
ko var teikt - lielākoties pusaudži (sevišķi bara instinkta vadīti) ir ļoti nežēlīgi (pat necilvēcīgi) - atceros man skolā arī negāja viegli... bet vidusskolā jau tomēr vajadzētu prātiņam pieņemties sparā...
Ko mēs te daudz varam palīdzēt.. laikam jau iesniegums skolā + kādam bērnu un jauniešu centram te varētu būt īstajā vietā + parunāšanās ar skolotājiem. Es, personīgi, domāju ar vecākiem te nav (vismaz Tev personīgi) jārunā, jo vecākiem jau savs bērns vislabākais un mīļākais (un pareizi jau arī ir) .. lai kāds draņķis nebūtu.
15.10.2012 15:09 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Es skolā biju resnā un nabadzīgā. Nebija gluži tā, ka es jutos apdraudēta, bet patīkami nebija. Un mani draugi bija citi sāvādnieki. Tagad es uz apsmējējiem vairs nedusmojos, kas bijis, tas bijis. Vienīgi, nav tā, kā bieži saka - tie bravūrīgie dzīvē nekur neizsitas un paliek par neko. Mūsu klases lielākais apsmējējs, galdu zāģētājs un kautiņu vadītājs, kura dēļ daži klasesbiedri pat pameta skolu, tagad ir pasaulē slavenu zīmolu modelis un filmējies slavenas dziedātājas klipā :D Man mute bija vaļā, kad viņu ieraudzīju.
15.10.2012 15:10 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Neesmu vardarbības piekritēja, bet ar tādiem cilvēkiem tiešām ir tikai 1 iespēja.

Tieši tā, un pašā sākumā vajadzēja sadot kamēr zobi birst ārā.Un uzbrukt vienmēr pirmajai un asi, raksturu vajag. Tad ātri vien liktu mierā. Ja būtu labs psohologs Tu , varetu viņu par cietēju padarīt ka mūzam atminetos. Ta to dara. Vai nu iesaista skolas vadību, bet tur var gadīties Padomju laiku pedagogs kas reāli neko nemāk, kur nu vēl konfliktgu atrisināt. Būs tikai bla bla bla bla...
15.10.2012 15:11 |

Reitings 44
Tad jūs uzskatat, ka pret viņu jāizmanto viņas ieroči?
Jārunā pretī un jāsit pa muti? Cik stulbi neizklausītos, bet es domāju, ka es būšu gar zemi pirmā.
Un ja es iesaistīšu policiju un skolotājus, tad man nāksies vēl grūtāk?
15.10.2012 15:11 |

Reitings 27552
Jārunā pretī un jāsit pa muti? Cik stulbi neizklausītos, bet es domāju, ka es būšu gar zemi pirmā.

Bāc nu, ja ko saka pieej ātru un aiz matiem dauzi galvu pert sienu.No visa spēka. Un sper ar kajam pa ceļiem un vēl šur tur....:D
15.10.2012 15:12 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Nedomāju, ka skolotāji un policija kaut ko varēs palīdzēt. Skolotāji izsauks uz pārrunām, aprunāsies un viss. Tālāk būs vēl sliktāk, tā nav sākumskolas, kur skolotājs var iebiedēt.
Policija šādus gadījumus visbiežāk neuztver par nopietniem. Pat ģimenes konfliktu laikā, ja nav nodarīti miesas bojājumi, lieta netiek izskatīta un nekas netiek darīts.
15.10.2012 15:13 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Tieši tā arī rodas cilvēki,kas labāk,kādam sadod pa ģīmi, nekā normāli - ja nepatīk, liec mieru un nepievērs uzmanību. Citi tā nemāk.
Es pati kādreiz biju nūģe un manas mantas citi mīcīja ar kājām,kad klases apvienojās. Bet tas gan bija pamatskolā.
Ko lai saka? Arī mana ģimene redzēja kā es mokos un mans brālis aizgāja un šiem sadeva pa mūli. (Tie gan bija čaļi)
Tā tai dzīvē sagadījās,ka vidusskolā es biju ietekmīgākā meitene un man neviens neuzdrīkstējās pat vārda pateikt. Nezinu vai viss nopelns bija brāļa rīcības dēļ,vai tā - ka es vienkārši vairs neatļāvu sev kāpt uz galvas (iespējams labumu deva abas rīcības).
Katrā ziņā - no tavas puses ir pareizi paklusēt,un neņemt galvā šādus cilvēkus, bet tavā gadījumā - es kādam sadotu pa mūli,un paretinātu redeli.
15.10.2012 15:14 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
es gan neatbalstu to,ka viņai tagad ir jāiet un jāsit tai meičai pa purnu
esmu 100% pārliecināta,ka tai meitenei ir vēl 10 tādas pašas trakas duras,kā viņa,bet autorei nav neviena,kas ietu ciņā kopā ar vinu,kā rezultātā autore būs noklapēta zila līdz pēdējam.

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Es nesaprotu - tu vinju vispaar personiigi paziisti? Kaa tas naakas, ja vinja neko par tevi nezina? Vinja aprunaa tavu izskatu tikai? Vinja tev naak klaat un draud vai vienkaarshi aprunaa savu draudzenju lokaa?

Man izskataas, ka esi bez iemesla sacepusies par to, ka kaut kaada muljkje, kas aprunaa pilniigi visus aarpus sava draudzenju loka, ir atljaavusies kaut ko sliktu pateikt arii par tevi. Visu izlasot (kad rakstiiju savu pirmo komentaaru, izlasiiju tikai teemas pieteikumu), liekas, ka esi par daudz sadomaajusies.

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Es uzskatu, ka vienkārši tev šos cilvēkus ir jāignorē. Ja fiziski neaizskar, laid visu gar ausīm. Neredzēs reakciju un apniks.
15.10.2012 15:15 |

Reitings 27552
bet autorei nav neviena,kas ietu ciņā kopā ar vinu,kā rezultātā autore būs noklapēta zila līdz pēdējam.

Un klase? Kas tie par klasesbiedriem? Ja ļauj savejo aiztikt?
15.10.2012 15:16 |

Reitings 44
Meitenes :D jūs nopietni?
Man to pašu visi saka, par to sadod iekšās kārtīgi.
Bet es ar saviem 45 kg iešu virsū, viņai, paliks slapja vieta, tad jālavās no aizmugures kā zaglēnam. Pietam viņai tur vesela banda, kam tik kautiņi interesē.. Jēzus.

Reitings 2494
Autore - ko Tu no mums vēl gribi dzirdēt.
Saka dot pa muti - neder.
Skolai iesniegumu - nerakstīts
policijā - negriezīsies..

jaunatnes centri - neder?

Nu ko mēs vēl varam ieteikt.. man pašai aizbraukt uz Tavu skolu un sadot tai skuķenei pa rīkli. Izvest pusdienas laikā skolas pagalmā un sadot ar pipku pa pakaļu? No ko tad darīt? Es neaprotu, ko Tu vēl gribi dzidrēt????

Reitings 266
Naids, no nepazīstamu cilvēku puses - cosmo ir tam viens liels piemērs! :D
15.10.2012 15:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits