Esmu te 6,5 nedēļas, ceru 3 gados tikt pie bakalaura.
Es teiktu, ka esmu iedzīvojusies, bet te viss ir citādāk, pie ļoti daudz kā jāpierod. Cilvēki daudz atbrīvotāki, tuvāk amerikāniskajai smadīšanai un mūžīgajam 'how are you?' , tikai te vienmēr 'Ca va?' prasa. 7dienās pilnīgi viss ir slēgts, pat mazākā piemājas bodīte, darba dienās veikali veras ciet jau 18:00-20:00. Naktsdzīve te pilnīgi citādāka, sāk jau 21:00, beidz ap 03:00. Pusdienlaiks svēta lieta, dienas vidū viss uz 2h aizveras, pat bankas un lielveikali. Bankām nav iemaksas automātu, visi izmanto ceku grāmatiņas. Sabiedriskā transporta sistēma atšķiras. Riteņu tik daudz kā Holandē. Vispār jau var teikt, ka vidējais francūzis ir rudiem matiem, melnādains aziāts, zilām acīm, bārdu, mokasīnos, džemperī un biksēs ar uzlocītiem galiem, vēl izmanto skrejriteni, viņam 100% ir MacBook, klausās mūziku no 2000.-2010. gadam, ļoti ātri piedzeras, mīl dejot, rakstot, neizmanto normālus smaidiņus, bet XD, -_-, lol, utjp., satiekoties , bučojas 3 reizes bet patiesībā neiedod nevienu buču, tikai nošmaukstina gaisā, ēd Nutellu, bagetes un dzer teju tikai limonādes, uz nebēdu kiritizē Franciju, patriotisi atsakās runāt angliski, neprot runāt angliski, svētdienās ēd brunch'u ar draugiem un pie visām ēdienreizēm baltmaizi.
Tā kaut kā.