Nu tā kā šī ir diskusija, tad izteikšu savu viedokli, negribu apvainot Tevi.
Manuprāt, tetovēt kaut kādu vispārpieņemtu, ak vai, cik stilīgi smukiņu zīmējumu uz sava ķermeņa ir pat vairāk nekā stulbi. Ko tev dos tas tetovējums, ja tam nav nekāda vēstījuma un ja tas tev neko nenozīmē? Ja arī tev ir vienalga, ko tu tur uztetovē, tad padomā par to, ka citiem varbūt nav nav vienalga un viņi, ieraugot tavu tetovējumu, padomās par tevi ne to labāko, un, lai kā darbotos tas populārais teiciens man vienalga, ko citi par mani domā, tev tomēr ir jādzīvo sabiedrībā, un ja par tevi radīsies nepareizs priekšstats tikai dēļ neveikli izvēlēta, bezmērķīga tetovējuma, tas tomēr nebūs patīkami.
Otrkārt, tā vieta, kur tu vēlies taisīt to tetovējumu man asociējas ar vieglas uzvedības meitenēm. Neapvainoju tās, kurām tur ir tetovējums un nesaku, ka jūs tādas esat, man tas vienkārši asociējas ar tādām sievietēm.
Es uzskatu, ka tetovējums ir kaut kas tāds, kam ir jābūt kādai nozīmei. Ja tu 100% nezini, ka gribi un 100% nezini, ko tu gribi, tad labāk pagaidi līdz brīdim, kad zināsi to visu pavisam pavisam noteikti. Taisot šitādus iesakiet man kaut ko tetovējumus, var vēlāk smagi vilties savā izvēlē.
Bet, kā jau tika minēts, tas ir tavs ķermenis. Vienkārši es uzskatu, ka ir svarīgi mēģināt pasargāt katru cilvēku no stulbību darīšanas pirms viņš tās ir paspējis izdarīt, nevis spriest par to, ko vajadzēja vai nevajadzēja. Ceru, ka tu nenožēlosi šo tetovējumu, jo pazīstu pāris cilvēkus kuri jautāja pēc līdzīga ieteikuma kā Tu, un tagad ir dziļi vīlušies! Bet tā ir katra paša darīšana.