Kā lai saņemas?

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Nākošajā nedēļā būs CSDD braukšanas eksāmens, bet man baigais satraukums...
Visu laiku braucu ar vienu instruktoru, un domāju pamēģināt dažas reizītes ar citu, tā bija katastrofa,pie katra cilvēka ir jāpierod,jo katrs jau grib lai brauc tā kā viņš būtu braucis.
Pēc jauniemēģinātā instruktora ,sanāk ka nemaz tik labi nebraucu, tagad esmu stresā un domāju vai maz nolikšu,jo eksāmenā jau arī būs pavisam svešs cilvēks...
Nerviem jau parasti līdz minimāls grādīgais, bet nedrīkst jau..
Lūdzu jūsu pieredzi ar uztraukuma pārvarēšanu, nolikāt ar pirmo?-bija grūti vai grūtāk kā ar savu instruktoru?
13.10.2012 15:45 |

10 gadi
Reitings 376
Reģ: 18.08.2009
Man bija tā, ka man bija jānoliek tiesibas 2 mēn laikā, jo bija jabrauc mac'ties citur. zubrijos katru dienu, braucu katru otro dienu ar instruktoru,katru dienu vel ar tēti, pa pardaugavu,visur, tetis man bija tas,kas iemacijas nebaidities no visa apkart, instruktors vienkarsi del ta ka lapa jaatzimē 14/h :)

Teoriju noliku ar pirmo, jo to jau es zubriju dienam un naktim :) Un braukšanu, biju satraukusies, iekrita vel stulbais golfs ar 6 atrumiem,kas ir nedaudz jutiigaks. Pirms paša eksāmena piezvanija tētis noavēlēja veiksmi, un zināja ka es to izdarīšu! Neviens cits ģimenē to nezinaja,kad es lieku:)

Noliku ar pirmo, instruktors bija nedaudz kašīgs, bet nebija tādas kļudas,kur varētu pateikt-nāc nākošreiz :)
Esi pārliecināta par sevi un tev veiksies :) nebaidies un domā-es nolikšu :) domām IR spēks :)
13.10.2012 22:59 |

Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Manette - man arī bija maz laika, lai noliktu. 1 mēnesis tikai. Bet nu, visu sekmīgi noliku, un pašai baigais prieks.
Kad gāju likt eksāmenu, neviens vsp nezināja, ka iešu likt. Tikai instruktors. :)
13.10.2012 23:02 |

Reitings 1791
Roxy nu jā,bet vienmēr jau gribas tos labākos rezultātus :)

Manette paldies, jadabū kartiņa un tad tik braukšu kamēr nolikšu :)
13.10.2012 23:21 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Tieši atceros vienu stāstu par satraukumu,kurš raksturo manu paniku pilnībā:D.Sen,kad gāju skolā lielais gala eksāmens bija,ar pasēm ieeja viss oficiāli.Sākums 9.00. 8.30 visi jau klasē nervozējot gaida lielo stundu.Man kā cilvēkam ar melno angļu humoru,8.52 parādos uz skolas celiņa..līdz skolai metri 50. Zinu,ka manējie/klase/ 100% redz to,ka cumshots nāk,saprotu to,bet uz logiem speciāli neskatos,eju vienkārši kā aizmirsies lēnām uz skolu smaidu priecājos skaisto laiku apkārt,līdz skolai 20m apstājos kurpes pārsiet,jau 8.54/ja nokavē 1min tad nepielaiž eksāmeniem.8.57 Es klasē ieeju skatos viss ir tieši tā,kā domāju visi pus stundu sēdējuši nervozējuši,izskatās tā kā sāli būtu sāēdušies,un es tā viņiem ar nopienu seju -es gadījumā par ātru neatnācu?:D
13.10.2012 23:43 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Protams esmu dzirdējis tos vārdus panika un satraukums,bet,ko viņi nozīmē nezinu.Es zinu,ka viņa nekādi nepalīdz tikai visu dēlī var salaist.Un zinu,ka tu vienīgi pats to paniku vari izdomāt,bet es nemāku viņu izdomāt,nezinu kas jādara,lai satrauktos es kaut ko vislaik daru nepareizi,man nesanāk.
13.10.2012 23:47 |

Reitings 1791
Cumshot varbūt tev ir apskaužami nervi un izcilas spējas saglabāt mieru! Priecājies!
14.10.2012 00:48 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Pirmajā reizē būs satraukums, varbūt nepaveiksies, bet aiziesi tad otro reizi. Tas jau nekas :)
Es arī biju satraukusies tā, ka patiešām kājas drebēja, kā rezultātā par daudz kļūdu bija pirmajā reizē. Nekas, pierakstījos vēlreiz, tad kaut kā satraukuma nebija un bez problēmām noliku.
14.10.2012 09:58 |

Reitings 775
Reģ: 09.10.2010
Es biju satraukusies nereāli :D
Un man vēl bija diezgan drausmīgs inspektors Lācis, ko uzzināju tikai pēc eksāmena :D Pie sevis jau domāju, ka nenoliku, bet kad atbraucām, tad teica , ka esmu nolikusi. Tā kā visu ar pirmo noliku.
Ziemā nevajag baidīties likt eksāmenu, jo tad ir vieglāk, vari izvēlēties atbilstošu ātrumu, neredzi trajektorijas, kas ir liels pluss, brauc tur, kur ir iebraukts.
14.10.2012 10:21 |

Reitings 205
Reģ: 05.07.2012
Es pazīstu vienu, kas pieņem eksāmenus un viņa man teica tā - Neviens, kas kārto eksāmenu nemaz tik labi nebrauc, protams, ar retiem izņēmumiem. Un katram eksāmena pieņēmējam ir savs tā teikt reitings. Diena viens eksaminētājs pieņem ~5 cilvēkus, no šiem 5 nolikt drīkst tikai ~ kādi 2-3 cilvēki, jo NEVIENS nebrauc tik labi, lai patiešām to eksāmenu tik viegli nokārtotu. Un diezgan bieži ir tā, ka visi brauc vienādā līmenī, bet daži noliek, daži nē. Tāpēc par to nav jāuztraucas, tur ir daži knifiņi, kurus braucot jāatceras un tikai vissmieklīgākais ir tas, ka jaunie parasti tos nezin. :D
14.10.2012 10:41 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Infinity- tak nesdatrauksies, ja nenoliksi ar pirmo, noliksi ar otro vai trešo. Tas velns nemaz nav tik melns, cik viņu mālē.
14.10.2012 11:50 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Visu diskusiju nelasīju, bet ar savu pieredzi varu padalīties ..
Stress bija un pirmajā reizē dēļ tā nenoliku, jo kāja uz sajūga trīcēja .. nožēlojami, bet 18g gurķim pieņemami ..
Otrajā reizē aizgāju, kopš pirmās nebiju braucis nemaz .. iesēdos, izbraucu figūras, braucot ārā no tā laukuma, kur figūras, pārbraucu nepārtrauktajai līnijai pagriežoties pa kreisi .. kas tolaik kotējās kā "avārijas situācija" 10 punkti un izgāzts exāmens. Domāju - nu pipec, jānāk vēl būs .. ar tādu domu nobraucu visu exāmenu, ka beigās man pateiks:" Skuju Tev šoreiz tiesības", bet izbraucu visu maršrutu, apstājāmies, inspektors man tur par pāris vietām pirkstu pakratīja, divus punktus ielika un apsveica ar tiesībām .. man, protams, smaids līdz ausīm :D
Katram savādāk var noņemt stresu, es parasti nostādu sevi ar apmēram domu tādu:"Kas citi var un es nevaru? Tas taču easy! Bereš i delaješ" :D Bez tam - ja jau laiž pie eksāmena, tad instruktors jūt, ka esi gatava, jo viņiem arī tur iet statistika, pie kura un cik daudz ar pirmo noliek. Un katra interesēs ir šo attiecību uzturēt augstu! Ja jau spečuks jūt, ka esi gatava, tad par ko stresot??
Lai Veicas!
14.10.2012 12:21 |

Reitings 775
Reģ: 09.10.2010
Es pilnīgi piekrītu Serēnai - tā arī ir ,ka gandrīz neviens nemāk braukt, tik labi, bet tikai dzīvē visu iemācās, jo braukšnai ir vajadzīga pieredze :)
14.10.2012 12:59 |

Reitings 243
Reģ: 27.06.2012
Es eksāmena gandriz neizbraucu no stavlaukuma, bet inspektors saprata, ka uztraukums, pirmas 5min lidz laukumam braucu sausmigi leni- baiga taktika bija. Beigas vnk domaju lidzi, ko daru, nedomajot par to, ka tas ir eksamens. Ta ka esmu runiga, meginaju ar vinu uzturet sarunu un viss beidzas labi, kaut dabuju eksamena braukt pa centru, no ka man bija visvairak bail.
14.10.2012 13:00 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
meitenes, a var Rīgā uz eksāmenu braukšanas pieteikties tajā pašā dienā? :) domāju rīt, ir iespēja, ka būs brīvas vietas vai arī tur nedēļu iepriekš jāpierakstās???
10.12.2012 21:28 |

Reitings 152
Reģ: 07.08.2012
Neuztraucies. Kad liku noliku ar otro reizi. Pirmajā reizē uztraucos un stress bija par iemeslu,ka izkritu :( bet otrajā reizē jau zināju, kāda ir eksāmena mašīna un viss viss, tad gāju ar domu -Kā būs tā būs!
Un re, bez stresa viss izdevās. Pirms eksāmena iedzer nomierinošu tēju, ieej siltā vannā un galvenais domā par to, ka tiesības jau kabatā! :)
10.12.2012 21:35 |

Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Man pagadījās tik seksīgs eksāmena pieņēmējs, ka nespēju domāt par kko citu :D Tikai par to, ka jābrauc kā vienmēr(ar braukšanu problēmu nebija) un ka viņš ir superīgi saģērbies (manā gaumē), izskatās seksīgi un smaržo labi :D
Tā kā, iesaku, vnk nestresot tik ļoti.. iedomājies, ka tu brauc ar savu instruktoru, un ka viss ir ok! :)

Ja vajag labu instruktoru, var man atrakstīt, ieteikšu savējo! :)

enija - var mēģināt zvanīt, prasī.. bieži vien sanāk, ka kāds atsaka.. un tad ir brīva vieta..
man šķiet, ka ir arī tā "dzīvā rinda" :)

ja kļūdos, palabojiet mani! :)
10.12.2012 21:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits