Visu diskusiju nelasīju, bet ar savu pieredzi varu padalīties ..
Stress bija un pirmajā reizē dēļ tā nenoliku, jo kāja uz sajūga trīcēja .. nožēlojami, bet 18g gurķim pieņemami ..
Otrajā reizē aizgāju, kopš pirmās nebiju braucis nemaz .. iesēdos, izbraucu figūras, braucot ārā no tā laukuma, kur figūras, pārbraucu nepārtrauktajai līnijai pagriežoties pa kreisi .. kas tolaik kotējās kā "avārijas situācija" 10 punkti un izgāzts exāmens. Domāju - nu pipec, jānāk vēl būs .. ar tādu domu nobraucu visu exāmenu, ka beigās man pateiks:" Skuju Tev šoreiz tiesības", bet izbraucu visu maršrutu, apstājāmies, inspektors man tur par pāris vietām pirkstu pakratīja, divus punktus ielika un apsveica ar tiesībām .. man, protams, smaids līdz ausīm :D
Katram savādāk var noņemt stresu, es parasti nostādu sevi ar apmēram domu tādu:"Kas citi var un es nevaru? Tas taču easy! Bereš i delaješ" :D Bez tam - ja jau laiž pie eksāmena, tad instruktors jūt, ka esi gatava, jo viņiem arī tur iet statistika, pie kura un cik daudz ar pirmo noliek. Un katra interesēs ir šo attiecību uzturēt augstu! Ja jau spečuks jūt, ka esi gatava, tad par ko stresot??
Lai Veicas!