Hah, vakar tieši biju zābaku meklējumos, izstaigāju no sākuma GC veikalus, bet nu tur tie apavi tiik dārgi, ja ir normāli. Vairāk kā 25 Ls es rudens zābakiem izdot nevēlējos, tādēļ tur neko neatradusi, devos uz tirgus pusi (pavisam nopietni :D) Titānikā arī nekā normāla nebija, vai ja bija - izmēru nekādu un tad nu virzījos uz tirgus daļu, kas ir ārpusē, ne titānikā. Un tiešām, var tur atrast smukus zābakus pa mazām naudiņām. Okey, lielākās daļas kritērijus neizturēs jo nav ādas un tas taču tirgus, bet es pa 22 Ls iegādājos divus pārus vienkāršus melnus zābakus. Pirms tam arī esmu pirkusi kaut ko līdzīgu, jā, protams, vairākus gadus nekalpo, bet sezonu pavisam noteikti, nu ņemot vēl vērā, ka es katru dienu ar vieniem un tiem pašiem nestaigāju, bet piemēram uz maiņām 2 vai 3 pāri :) Un tad nopirku vakar vienus garos (nu arī līdz celim nē) zābakus un vienus puszābaciņus, esmu ļoti apmierināta :)
P.S Manā pilsētā ir veikaliņš, kur it kā forši apavi, esmu šad tad tur ko pirkusi, un vakar skatos - viss tas pats arī tirgū tikai pa zemākām cenām. Viss skaidrs :) :D