kā lai noturās?

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
tās, kas vakar lasīja manu diskusiju, pastāstiet kā lai noturās nerakstīt, nezvanīt puisim? viņš šodien izturās tā takā viss būtu kārtībā, atnāca paņēma vienu savu mantu, samīļoja un izturējās itkā viss būtu ok. man vnk gribējās viņam kko smagi uzdirst, bet tas neko nelīdzētu. viņš aizvien vairāk laika pavada ar savu draugu visu laiku dien dienā kopā. zinu, ka ar laku viņam pietrūks manis, bet man jāpierāda, ka man netrūkst. bet kā noturēties?
11.10.2012 13:18 |

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
mei4uk, muļķības. vaitad viena normāla kopā pavadīta diena nedēļā ir tik daudz? vaitad viena sms, vai saruna dievā ir daudz? smieklīgi, kad viņam nekā nebija, ne draugu nekā es ar viņu tiešām sēdēju 24/7 , jo redz ko tad es iešu izklaidēties, kad viņš čīkst un pīkst. un tagad redz viņam nav necik laika man. visu laiku aizņem viņa draugs un viņu ģēlas. nu es atvainojos piezvanīt un pateikt, ka neatnāks līdz manīm, nav par daudz prasīts. nevis man jāgaida visu vakaru un kkur ap pusnakti tiek paziņots, piedod nebija laiks.
11.10.2012 14:12 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Bieži labi palīdz pašai būt ar šo to aizņemtai - tikšanās, kursi utt. Tad attopas, ka pietrūkst un mājās arī labi.
Bet, protams, iesākumā pastāsti kā jūties bez liekām scēnām un emocijām. Esi loģiska un pamatota, tad tevi uzklausīs. To pirmo variantu par tām nodarbēm vari darīt, ja pēc sarunas neesi sadzirdēta.
11.10.2012 14:17 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
es domāju, ka viņš vnk atrunājas. tev vajadzētu viņu vnk nolikt pie sienas un kokrēti pajautāt-kas notiek?un lai netēlo, ka nekas. nepieļauj, ka viņš pārtrauc sarunu. pasaki, lai pasaka taisnību, un, ja gribēs, varēs uz visiem laikiem aiziet. nē nu nopietni, tad, kad tu nostādi puisi fakta priekšā un viņš saprot, ka vairs nav, kur mukt, tad sāk runāt patiesību. bet tev ir jābūt gatavai uz sekām.
11.10.2012 15:27 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Man tā ideja par pannu patika labāk :D Tos putnus viņam no galvas kaut kā ir jāaizbiedē :D
11.10.2012 17:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits