1. Netā parasti izvieto šokējošos rolikus, nevis tādus, kur govs mierīgi staiga pa pļavu
2. Man šķiet, ka tev ir ierobežota sapratne, kas ir īsta verdzība. Bet ja tu gribi palikt pie vārda šaurākas nozīmes - tad Ok. Par verdzības labumu/s;liktumu es tev jau devu piemērus, bet, laikam, tu tos vairs neatceries.
3. tavu domāšanu es pieņēmu, uzskatu, ka tu esi malacis, ka spēj sabalansēt savu racionu. Vienīgais, kas man nepatīk - tas ir tava atteiksme pret visēdajiem - bat tā ir tava karma, nevis mana. Tev ar to jādzīvo.
Tu laikam nesaprati, ka te ir pretruna. Ja pieņemam, ka mana domāšana nozīmē nepieņemt gaļēdāju domāšanu, tad, lai pieņemtu manu domāšanu, tev nevajadzētu uzskatīt problēmu, ka es nepieņemu domāšanu, kas paredz nerespektēt dzīvnieku intereses. Citādi sanāk, ka tu manu domāšanu nepieņem.
šo tekstu es nesapratu, pat izlasot no otras reizes. Vai nu es esmu par stulbu, vai nu tu esi parāk gudrs, vai nu es vienkārši noguru - kurš to lai zin
4. Man vnk apnika šī diskusija, jo tiešam interesanti cilvēki aigāja, bet iet otro apļi es vairs negribu, jo mums jau sākas atkartošanas posms.
Līdz ar ko novēlu visu labu.