Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sajūtas

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Sveikas,meitenes;)
Situācija sekojoša.....uk ir meitene (sieviete)
ar kuru vienīgo no visiem latviešiem (precīzāk sievietēm) ir izveidojies puslīdz normāls un šķiet draudzīgs kontakts!
beidzot manā dzīvē sak parādīties pārmaiņas un viss iet uz labo pusi..gribēju ar viņu padalīties priekos...Kad izstāstīju viņai nezinu,bet mani pārņēma tāda,kā vainas apziņa,ka viņai to stāstu pēc sarunas jutos tā,ka nekas nepiepildīsies....ok aizmirsu to,bet šodien atkal uzsākām sarunu pa to tēmu un atkal šī dīvainā sajūta...Itkā uzticos šim cilvēkam,bet tā sajūt'manī liek man šaubīties
Vai kādai no Jums ir bijusi līdzīga situācija un vai jūsu sajūta jūs bieži pieviļ!?
10.10.2012 17:23 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
No vienas puses tā var būt intuīcija, bet tik pat labi Tavas iekšējās problēmas, nespēja uzticēties cilvēkiem.
Man šāda lieta ir nemitīgi, reizēm pat, izstāstot kaut ko mammai, kurai uzticos, iekšēji jūtu to debīlo sajūtu, ka nevajadzēja. Pēdējā laikā vispār necenšos neko baigi personīgu stāstīt nevienam dēļ šīs sajūtas, liekas, ka pilnīgi izklājos kaila!
10.10.2012 17:32 |

Reitings 794
Jā to sajūtu var raksturot ,kā tu teici(izklājos kaila :D, )
vnk šeit man nav neviena un gribās kādu jauku cilvēku ar ko papļāpāt ..un ļoti negribu vilties,jo tas var smagi sāpēt....
Vienīgais ja vilšos iespējams kļūšu gudrāka!
10.10.2012 17:35 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es tagad pateiksu kaut ko loti smiekliigu varbuut,bet ...es biezi pasaku te Cosmo vairaak ,kaa savien reaaliem pazinaam ,draugiem!Esmu pateikusi loti prieciigu zinu darbaa paris sievieteem-tiesaam taadu loti labu zinu,saistiitu ar naudas lietaam...Naakosaa dienaa uzzinu,ka mans prieks ir bijis veltiigs...!Tas ir kaut kas taads-biezi cilveeki padalaas ar otru sava priekaa par gruutnieciibu,pasaka loti agri ,un viss beidzaas neveiksmiigi!Es nekad dziivee neesmu ticeejusi "launai acij",bet peedeejaa laikaa saaku ticeet!
10.10.2012 17:46 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Man ir tā ar vienu draudzeni, labāk nesastāstīt visu ko esmu iecerējusi, vai par ko priecājos, jo beigās tas var nepiepildīties, tādēļ labāk tādas lietas paturu pie sevis.
10.10.2012 17:49 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
lietas,kas ir saistītas ar tiešām ļoti personiskām lietām visiem nestāstu,ir pat viena lieta,ko mana labākā draudzene nezin...man vnk par to ir grūti runāt
10.10.2012 17:55 |

Reitings 794
nu manā situācijā irtā,ka to visi būtu uzzinājuši drīz jo tas nav noslēpjams(neesmu stavoklii:P:)
vnk gribēju viņai pirmajai izstāstīt
10.10.2012 18:26 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
BesS-Es tiesi taa juutos,kad staastu kaut ko "taadu"... savai koleegei no Afganistaanas!Interesanti,ka tiesi ar so sievieti varam sarunaaties krieviski-vina dziivojusi ilgus gadus Krievijaa,man atkal patiik runaat krieviski-negribu pilniibaa aizmirst so valodu!Tad ir kaut kaada diivaina sajuuta,ka tiesii sii krievu valoda muus kaut kaa vieno...Vinai esmu uzticeejusi laikam visvairaak "savus nosleepumus",bet gandriiz vienmeer ,kad pastaastu ,ir taada vainas apzina!
10.10.2012 18:33 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ieklausies savā iekšējā balsī un vēljomazāk cilvēkiem kko stāsti, kad neesi par ko pārliecināta. jo citi mazāk zinās, jo mazāka iespēja, ka kādam skaudīs utt
11.10.2012 15:29 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Ir ta, man ir loti lidzigi. Tadas visparejas lietas parunajam ar meitenem darba un ir sad tad gadijies pateikt kaut ko vairak neka gribetos un tad ir sajuta. Ka laikam labak nevajadzeja teikt.
Bet par planiem, merkiem un sapniem labak vispar neko neteikt, jo Emmanuelle saka pareizi, ir tie cilveki ar "launo aci" vai "launam domam". Vini pat negribot var negativi ietekmet, jo daudzi cilveki pat neapzinas savas spejas.
Tapat man nepatik parlieku dizoties ar to, kas man ir - dizaineru apgerbiem vai dargam mantam. Jo cilvekiem medz skaust.
Man ir viena labaka draudzene, es vinai uzticos un visu stastu. Parejiem tik ta virspuseji.
11.10.2012 15:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!