Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Gaļa

 
Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Čau! Taisu karbonādes no cūkgaļas, vienmēr biju taisījusi no vistas. Tagad noņemu, pagaršoju, tā kā mazliet jēlas, Vai var to gaļu kaut kā dabūt gatavāku? Man ir mikroviļņu krāsns un cepeškrāsns, cepu uz pannas, bet baidos likt kaut kur citur, jo man ir franču karbonādes - ar sieru un tomātu virsū. :D

Varbūt kādi ieteikumi? :D
10.10.2012 16:18 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Pasautē!
10.10.2012 16:20 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ja nebūtu tā "franču augša" es liktu traukā un sautētu uz lēnas uguns vai cepeškrāsnī.
Tā kā ir tā augša, tad liec cepeškrāsnī un pacep tur - ne lielā kastumā.
10.10.2012 16:21 |
 
Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Labāk pannā ar vāku? Vai arī mikro? :D

Bļāviens, kāvienmēr pierādījums, ka man neko jaunu mēģināt nedrīkst. :D
10.10.2012 16:21 |
 
Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
womankid, paldies :)
10.10.2012 16:22 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nē - nekādā mikroviļņu krāsnī!!!!
Mikrenē nekļūst gatavs, bet silts/karsts.
10.10.2012 16:22 |
 
Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
ah, kā es gribētu mājās cepeškrāsni, lai varētu visādus gardumus cept :))
10.10.2012 16:25 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
womankind -nesaki viss- mans "gudrais" brālis ielika vistu tajā maisiņā, kas nāk klāt maggi garšvielām un mikrene iekšā - pēc pusstundas vista bija perfekti gatava(bet mikroviļņu krāsns "atteikusi")
10.10.2012 16:25 |
 
Reitings 537
Reģ: 29.01.2009
Es franču karbonādes no sākuma izcepu uz pannas kā parastās. Un, kad gatavas, tad tik lieku virsū "cepurīti"un pasildu cepeškrāsnī uz kādām 10min, lai siers izkūst.
10.10.2012 16:26 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nogriez mazākus grādus, lai izsūt viss. un neliec mikro, tur no gaļas tev nekas nebūs-tikai garša varbūt un izskats. liec pannā ar vāku. vāku liec noteikti-ātrāk būs gatavs
10.10.2012 16:54 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
meitenes, negatavojiet tajās mikrenēs, jo pazūd pilnīgi visas vērtīgas vielas, kas ir produktos, visi vitamīni, kā arī pēc ēšanas ātri pazūd sāta sajūta.
10.10.2012 16:56 |
 
Reitings 1123
Reģ: 18.04.2012
Priekšdienām vienkārši zini, ka cūkgaļa ir jāgatavo ilgāk nekā vistas gaļa.
Es arī esmu par to, ka liec vien cepeškrāsni un lai tur lēnām cepjās.

Es arī, piemēram, nemāku gatavot bez cepeškrāsns. Divus mēnešus dzīvoju tagad uz diviem elektriskajiem riņķiem, kur lielais zupas katls vārījās 3h. Tagad esmu laimīga, ka ir cepeškrāsns un atkal varu izpausties. Es pat kotletes esmu sākusi cept cepeškrāsnī :D
10.10.2012 17:23 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es tiesi vakar taisiiju karbonaadi uz pannas!Es paneemu ideju no japaaniem-necept ilgi,taa ,ka iekaa gala pat mazliet taada veel suliiga!Neteiksu jeela,bet ne sausa...!Es to sieru liktu virsuu tad ,kad apgriez otraadi un cep to otru pusi un tad ,uzliktu to sieru un tomaatu virsuu!Es godiigi sakot izvairos no siera ...paaraak trekns!Arii francu siipolu zupu vienmeer eedu bez siera!
10.10.2012 17:36 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits