Vispirms,labrīt! :)
Ievēroju,ka pirms kāda laika te vienai meitenei bija problēmas ar dzīvokļa saimnieku,nebija līgums,bet meta ārā,vai kas tāds.
Mana situācija ir diezgan līdzīga,bet lieta ir tāda,dzīvokļa saimniece vēlas lauzt līgumu,jo dažas dienas nokavēts maksājums. Vakar zvana un draud ar policiju,saku,atsūti konta nummuru,samaksāšu,jo līgumā teikts,ka jāmaksā pirmajā datumā,lai gan ievācāmies vēlāk,bet labi,pieveru acis.
Tagad viņa man uz e-pastu atsūta tikai rēķinus,es viņai skaidri un gaiši rakstu,atsūti konta nummuru,ES SAMAKSĀŠU! Nē,viņa izslēdz telefonu un uz e-pastiem neatbild.
Līgumā ir rakstīts,par kavētiem maksājumiem,saimnieks var izlikt ārā,BET 1 mēnesi pirms brīdinot. Tagad sanāk,ka viņa ir brīdinājusi,tātad ir mēnesis laiks. Bet viņa draud un pa labam nevar,es nokavēju dažas dienas un tagad kad saku,ka samaksāšu - viņa pazūd.
Kāda ir iespēja,ka viņa to dara speciāli,lai būtu iemesls izlikt uz vietas? Viņa pateiks ''bet Tu taču nesamaksāji!'' Vai e-pasti ir pierādījumi?
Ko lai dara?
ātri rakstīju,ceru,ka sapratāt! Zinu,ka te ir daudz gudru meiteņu,kas var kaut ko ieteikt!