Oho, nu, es te noteikti izcelšos. :D Studēju otro bakalauru, tas ir, ceturto gadu. Es nespēju iedomāties kā tas ir neaiziet uz vienu lekciju pa visiem 4iem gadiem.. Man ir bijušas vairākas nedēļas, kurās aizeju tikai uz 1-2lekcijām. :D Kad aizeju, ne vienmēr līdz galam cītīgi klausos, bet netā gan nekad nesēžu, kompi vispār uz skolu līdzi neņemu. Man ir tāds nenormāls riebums pret nelietderīgi un nekvalitatīvi iztērētu laiku, tāpēc, ja eju, tad uz lekcijām/semināriem, kas mani daudz maz interesē. Ja zinu, ka tādas nebūs, labāk to laiku pavadu izguļoties vai atpūšoties ar filmu. ;)
Visu atstāju uz pēdējā brīža pēdējo brīdi. Brīvdienas ir tad, kad gribu brīvdienas, visbiežāk iekavētajiem darbiem ir naktis pirms nodošanas, netaisos sevi apdalīt brīvdienu ziņā, tad labāk ietaupu uz miegu, ko zinu, ka var atgūt jebkurā laikā pēc tam. Viss, ko daru nav pēc sirdsapziņas, taču es nemāku uzrakstīt sūdīgus darbus (jā, es zinu, kā tas izklausījās :D), es pati sev esmu trakāks kritiķis nekā jebkurš pasniedzējs varētu jebkad būt.