Tā kā šobrīd ir ļoti aktuāli stiprināt imunitāti, tad padalieties - kā liekat lietā šo brīnumu? Jautāju tāpēc, ka katrai ģimenei ir savas metodes. Labprāt uzzinātu ko jaunu.
Mana metode nav nekas jauns: tēja- ingvers laims vai citrons un medus, man mamma vēl samenidžē svaigas piparmētras, tad tās arī piešauju klāt. dažreiz kādu dzērveni vai brūkleni, ja ir mājās.
Es taisu tēju... sagriežu ingveru gabaliņos, ar cukuru apberu paspaidu cik nu var, uzleju karstu ūdeni , iemetu citrona šķēli un ir garšīgi, bez citrona, laikam neiedzertu :)
Suši ingveram vienīgā jēga ir garša, jo marinēts tas zaudējis visu, ko var zaudēt. Man ir klasiskā tēja ar medu, tad vēl ķirbju biezzupa ar daudz čili un melnajiem pipariem + ingveru (ļoti labi sasilda nosalušos) un mājās vārot dzērveņu dzērienu, katlā piešauju 1-2 ingvera ripiņas.
Jap, pievienojos tām dāmām, kas liek komplektā ar piparmētrām, medu un citronu... :) Tiesa, laikam gan medus, gan citrons tik augstā temperatūrā (uzlejot virsū karstu ūdeni) zaudē savas labās īpašības vitamīnu ziņā, bet nu garša jau paliek :)