nu tev būs grūti pat tad, ja viņš tevī iemīlēsies, jo viņš to negribēs sākumā atzīt pat pats sev. izskatās, ka viņš ne jau netic mīlestībai, bet NEGRIB ticēt, negrib būt iemīlējies, jo var tikt sāpināts. sākumā es gribēju uzreiz rakstīt, ka diez vai jums kas sanāks, bet, palasot komentārus, varbūt arī sanāks :) ja jau viņš tev pats raksta, tas jau ir solis uz priekšu, lai gan varbūt viņš vnk tā sev kavē laiku (piedod). bet galvenais jau ir tas, vai viņš iemīlēsies, vai nē. ir cilvēki, kuri iemīlas uzreiz, un ir kuri-ar laiku. man abās reizēs bija mērķis neiemīlēties-sanāca pretēji. gribēju neiemīlēties tajos vīriešos, jo domāju, ka tur nekas nesanāks. pirmajās attiecībās, kurās iemīlējos-neizveidojās pat kopdzīve, bet 3 gadus vnk viens otram čakarējām prātu, jo vīrietis gribēja būt kā brīvs putns debesīs, bet tajā pašā laikā kopā ar mani. beigās viņš sāka katru manu soli kontrolēt, un tas es arī viņa katru soli.nu tās tad arī bija beigas. bet tagad, kad es otro reizi iemīlējos, viss ir ļoti brīnišķīgi.