Savs bizness

Reitings 8
Reģ: 21.07.2012
Ir doma atvērt savu apģērbu veikalu. varbūt ir kāds, kas to ir darījis un varētu uzrakstīt savu pieredzi?

Ar ko īsti būtu jāsāk? Kā labāk atrast, kur varētu vairumtirdzniecībā iegādāties labus apģērbu u.tt

Paldies :)
06.10.2012 20:05 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Vispirms padomā, kas būs tavi klienti un tad sāc domāt par to, cik liela būs konkurence. Piemēram, nav jēgas atvērt kārtējo pārspīlēti dārgo lupatu bodi modelēm, jo tādas jau ir pietiekoši.Tāpēc varbūt vērts pievērsties bērnu apģērbiem vai lielāku izmēru cilvēku apģērbiem, jo tiem uz katra stūra nevar atrast veikalu.
Tomēr, pirms reāli sāc kaut ko darīt, pameklē kādas grāmatas par teoriju un noformulē skaidri un gaiši: ko tirgosi, kam tirgosi, kāpēc tirgosi un kādas būs cenas. Protams, pēc tam arī sāc rēķināt visus izdevumus(telpu īre utt).
07.10.2012 17:16 |

Reitings 1202
Reģ: 29.01.2009
Es jums pateikšu, kādu apģērbu veikalu Rīgā nav - tādu, kas taisīti gariem cilvēkiem. Es ciest nevaru, ka ir zīdaiņiem, ir resnajiem, bet nav gariem. Piebesījis jau, ka mūždien normālām drēbēm piedurknes un staras par īsu, vēders pliks utt. Tā ka, ja tu tādu uztaisīsi, es iešu pirkties! :D
07.10.2012 17:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits