kā jūs domājat Latvijā vajadzētu resnu cilvēku nodokli? proti, ja cilvēks ir ar lieko svaru vai aptaukojies, tad jāmaksā nodoklis atbilstoši svaram, jo lielāks jo variāk.
Vispār jau xXx ir daļēja taisnība šitajā. Es nerunāju par slimiem cilvēkiem, bet vienkārši, ja redzi, ka līdzinies jau 2 durvju skapim, bet vienalga stum iekšā fast food zem lozunga- man jau vairs liekos kg nesaskaitīt- piedodiet, tas ir pretīgi.
Un vēl niknuma nodokli, tas ar boja dzivi unh atmosferu. Tad nodokli par parak lielu nopietnibu, un sodus lielus ja nesmaida. Samaidu policiju atvert, ka nesmaida sods 10 ls.
Kubiete, faktiski bezbērnu nodoklis jau ir, tam kam ir bērns, no algas atvelk mazāk, jo ir pagādājamie.
Par resnīšiem, nu vienkārši likt pirkt divas vietas un punkts. Besī, ka lidmašīnā vai teātrī apsēžas kāds resnais, kas izplūst arī uz manu vietu!
Par to, ka aizņem 2 vietas, jāpiekrīt... Dažreiz, kad iekāpju sabiedriskajā transportā, no bezspēka krītu vai nost no kājām, bet tur sēž kāds/kāda pa 2 vietām un dusmīgi blenž virsū, ka es atļaujos uz to atlikušo pārdesmit cm vietas uzlikt savu somu (un ar ne visu)...
Sviests.. Iedomājies,cik "forši" jūtas tie apaļīgie cilvēki,kas šo izlasa!? Šausmas,kas vispār notiek ar cilvēku domāšanu,kkāda augstprātība un egoisms,vairāk arī nekas.Jāpieņem taču tas,ka visi cilvēki nevar būt vienādi. Nu reāls "fui".