Vai tu piekristu saadaa veida attieciibaam?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es lasu otro graamatu E L James "Fifty Shades Of Darker" un domaaju-vai es piekristu saada veida attieciibaam?Jo vairaak lasu ,jo vairaak iepatiikas tiesi tas viirietis!Piekritiisu -loti domineejoss,bet atkal -pilniigi neko neuzspiez!Tas man patiik!:)
05.10.2012 19:30 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
emmanuelle-man drīz būs dzimšanas diena,uzdāvini man :D :D :D vecos laikus šeit jau nevar aizmirst :) :D
05.10.2012 20:31 |

Reitings 16208
Nazic-Velns tu tomeer esi un buusi...:DSaki ,ko domaa par viirieti...!?
05.10.2012 20:35 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
emmanuelle-kāds vells,mamma mani reiz sauca par kāpostu tārpiņu :D par veci nu ko par veci,man būtu grūti neskārties viņam klāt,bet ko tik jauna helikoptera dēļ nedarīsi ne :D :D :D
05.10.2012 20:40 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
nespeetu, man pashai patiik komandeet un lielaakais kompromiss ir 50:50. no taada shausmaas aatri vien aizbeegtu.
05.10.2012 20:44 |

Reitings 16208
Krista-es atkal iedomaajos-meitenei sis viirietis bija pirmais , vinai vins ne tikai iepatikaas,bet vina vinaa iemiileejaas- tiesi taapeec,ka patika!:)Vins arii teica , ja kaut kas vinai nepatiks naakotnee-vina var aiziet!
Es saaku domaat,vai kaadreiz nav taa ,ka mees beegam no nezinaamaa un pat nezinam,kaa buutu ja pameeginaatu...!Nezinot jau sakaam-nee!
05.10.2012 20:52 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Grāmatu neesmu lasījusi, bet attiecības, kurās mani pilnībā psiholoģiski grib pakļaut, mani neuzrunā.
Starp citu, varu tev ieteikt Silvijas Beikeres grāmatu "Kārdināšana". Laba , psiholoģiski erotiska lasāmviela.
05.10.2012 20:57 |

Reitings 1531
Man bija čalis, kurš mani psiholoģiski nospieda. Seksā nē, tur viņš bija tuvu 0, bet sadzīvē- tu nevari to un šito utt...
Vairāk nē... Varbūt tikai gultā 8-)
05.10.2012 21:11 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Ja skatās apkārt vīrieši vairs nav tie..grūti laiki..sieviešu audzināšana..visuresošais sieviešu feminisms katra cenšas būt karjeriste+vīriešu saldā mode pārāk saldi viņi izskatās.Īsts vīrietis tas ir retums.Par īstu vīrieti neviens nepiedzimst.Šķēršļi un grūtības,lūk ideāli skolotāji.No dienas uz dienu veidot sevi pats.Soli pa solim.Pamazām.Pieteikt tiesības dzīvē uz visu labāko.Sākt sapņot.Un īstenot ieplānoto.Katru dienu.Pa nedaudz.Bet diendienā.Censties būt par to,ko vēlies būt tieši tu.Un nekad nenogriezt no šī ceļa ne pie kādiem apstākļiem.Katra diena tā ir dāvana.Dāvana tavu mēŗku un ideju realizācijai.Tikai tu pats esi atbildīgs par savu dzīvi.Attīstīt savu garu un ķermeni.Sports audzēs tavus muskuļus-izturību.Bet stipru darīs stipras gribas gājieni.Stiprs vīrietis skatās vienīgi uz priekšu uz iespējām,nekad viņš neskatās atpakaļ nedzīvo pagātnē.Īsts vīrietis ir tas uz kuru uzlikta svarīgākā loma viņš ir ģimenes,valsts,un visas sabiedrības balsts.Atļāvu sev kā balvu ierakstīt komentāru šinī forumā,jo,labi šonedēļ daudz izdarīju.
05.10.2012 21:21 |

Reitings 16208
Un es tomeer palieku pie taa,ka man patiik sis viirietis!Kaut kas vinaa ir taads...!:)
06.10.2012 09:06 |

Reitings 5119
Gulta ik pa laikam tas ir forsi, bet dzive uz ilgu laiku - ne,paldies. Pareizi meitenes saka, tad ir jabut kadam psihologiskam problemam, jo veseliga attieksme ta nav.. Protams, problemas ir mums visiem, bet tas nemaina to, ka velme pec si ari ir kada novirze no normals - problema.
06.10.2012 10:33 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Es domāju, ka tas, kas Emanuelli tik ļoti piesaista un šarmē ir tas, ka ja vīrietis skaidri pasaka savus noteikumus- diēta, sports, utml. tad sievietei ir pilnīgi skaidrs, ko no viņas sagaida. Vienkāršāk sakot- vīrietis itkā apsola, ja izpildīsi visus noteikumus, būšu tavs uz mūžu. Jo normālā gadījumā vīrieši šādus noteikumus neuzstāda un tad sievietes sevi nomoka ar jautājumiem- vai esmu gana laba, vai viņam tiešām viss manī patīk, u. tml. Bet te, grāmatā, viss ir kristālskaidrs, vienkāršs.
Bet diemžēl jāsaka, ka reālajā dzīvē šāds modelis ir tikai ilūzija. Jo vīrietis, kas tik skaidri uzstāda savus noteikumus, ir autoratīvs, valdonīgs, varaskārs. Attiecību modelis ir nevis līdzīgs ar līdzīgu, bet priekšnieks- padotais. No vienas puses, padotajam ir ērti- nekas nav jādomā, visu pasaka priekšā, no otras puses- priekšniekam tas padotais patīk tikai kā varas apliecinājuma objekts. Tas nozīmē, ka agri vai vēlu vīrietim (jo tas nav normāla vīrieša modelis) esošā vara pār sievieti liksies kā rutīna, pierasta un garlaicīga. Tad ir divi varianti- vai nu vīrietis paplašinās savas varas āres sievietē (aizliegs vēl kaut ko) vai meklēs citu pakļaujamo- jaunām emocijām. Jo šajā gadījumā piesaiste ir no sievietes puses, nevis vīrieša. Uzstādot noteikumus vīrietis skaidri pasaka, mani neinteresē tu, mani interesē objekts, kas pildīs manu gribu. Ja tev kaut kas nepatīk, būs tavā vietā cita.
06.10.2012 12:33 |

Reitings 16208
Summer -laikam tiesaam:)!Es atceros ,ka vins uzreiz meitenei teica,ka nav romantikis un ziedus nedaavinaas...Tiesi tas man loti patika -vins paraadija sevi uzreiz ,kaads ir!Tomeer tajaa pasaa laikaa ,vins vinu tomeer apdaavinaaja loti daasni !
Vareetu padomaat ,saadaas attieciibaas, meitene vareetu justies ,kaa prostituta,bet vina vinu iemiileeja un loti speciigi ,man liekas tiesi taapeec,ka vins loti atklaati pateica kaads ir un ko veelas!:)
Es savam viiram teicu vakar,ka viinaa ir loti daudz no sii Christiana!
06.10.2012 16:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits