Šoreiz man ienāca prātā doma par to, kā jums sākumā gāja ar kašķiem un strīdiem, kad uzsākāt kopdzīvi ar vīrieti? bija lietas, kuras jūs norunājāt, ka kāds no jums nedarīs utt?bija lietas, kuras sākumā varbūt tā neizpaudās, bet izpaužas tagad- pēc kāda ilgāka laika, esot kopdzīvē?kā iemācījāties sadzīvot tie, kuri plēsās un nesapratās?varat komentēt arī iepriekšējās attiecības? kurš ir piekāpies no jums, un vai vsp atrisinājāt svarīgus momentus, kru neviens negrib piekāpties, jo katram taču savi principi?
mani šī problēma tfu tfūu nav piemeklējusi.. bet nu tā sāku domāt, jo daudzu pāru starpā šī problēma eksistē. nezinu, mēs saprotamies jau no pirmās dienas, var teikt. viens otram nekad neesam pārmetuši, ka kkas nav tieši tajā dienā izdarīts vai arī es esmu aizmirsusi pagatavot kādu no ēdienreizes sastāvdaļām(nu teiksim, ir kotletes, bet nav kartupeļi vai otrādi), jo man licies, ka ir taču vēl daudz. es tiešām vienreiz domāju, ka nu es dabūšu par to, bet nekā :) un mani tas priecē. kaut gan es savam draugam arī nekad neko neesmu pārmetusi.nezinu, šķiet, ka bez vārda runas saprotam, kas kuram ir vajadzīgs, kas jādara, un ko labāk neriskēt darīt.