nu labi, dažas te netic mājas gariņiem, labi, neticiet, neviens jums neuzspiež, bet tad, nafig jānāk un jāsūta citas ārstēties ? :D
gan jau pašām ir kādas problēmas, domas, vai ticība tam, kas citām savukārt liekas smieklīgi..
bet kāds izskaidrojums ir tā, ka nazis nokrīt no galda, ja tas stāv galda vidū, kaķis bija laukā (pati nesen biju izlaidusi) un mājās nebija caurvēju. man toreiz gandrīz sirds. un man ir pazudušas lietas pavisam, lai gan sveši cilvēki tajā laika posmā nav bijuši. manā jaunajā dzīvesvietā man ir pazuduši daži auskari pa vienam, lai gan tieši tos es kādu laiku neesmu nēsājusi. viņi visi stāvēja kastītē un katru reizi bija, kad vēru vaļā. vienu rītu, kad gribēju ielikt k;adus citus-nebija jau vairs viena auskara. un tā kādi 3 pāri man tgd pa vienam
Neticu tādu eksistencei, man vienmēr visam ir izskaidrojums.
Vienīgā reize, kad sadomājos par kaut kā līdzīga eksistenci, bija guļot lauku mājās. Agros rītos bija dzirdami soļi un trukšņi bēniņos.
Tam visam bija izskaidrojums - tur bija ielavījsies kaķene un izaudzinājusi kaķēnus. Kad visapkārt klusums un esi tik tikko pamodies, visas skaņas šķiet spilgtākas, ja tam pievieno iztēli, vispār nav variantu :D
button, agrāk domāju, kāpēc daudzas uzliek citāta pelēko lauciņu bez nekā :D tagad sapratu, ka jūs laikam neieliek tekstu starp tiem quote /quote, bet gan aiz tā :D
melany, man tieši šķiet forši, ka ir dažas jomas, kurās nav jāpieaug. man patīk nezaudēt to bērņišķīgo naivumu un ar platām acīm brīnīties par dāžam lietās :)
laikam tāpēc ļto labi saprotos ar bērniem, kad atnāku uz bērnu dārza pasākumu, tad visi mazie gar mani vien ņemas :) man tas tā patīk