Man draugos piesējās viena meitene.... atsūtīja standart tekstiņu.. tā, kā man bija garlaicīgi to izlasīju ( parasti aju zidzēšu) Viņa piedāvāja vai negribu
Oriflame iepirkties bez starpniekiem un ar 23% atlaidi no produkta cenas kas katalogā. Tā kā mana mamma regulāri pasūta kaut ko no tiem katalogiem , tad izdomāju piekrist, jo nu tad mēs pašas lētāk varēsim iepirkties... šodien biju pakaļ savam pirmajam pasūtījumam... ļoti ērti vispār pasūtiju internetā , tā atlaide tiešām bija un šodiena izgāju pakaļ ( var jaua rī pa pastu lai sūta).
Palasīju līdzi sadotos bukletiņus, sanāk ka esmu kā klients kurš ja sagribas var būt arī konsultants un ja vēl pierunāju citus reģistrēties šādā pat veidā tad arī kaut kāds tur labums nāk.... es principā biju nolēmusi nevienam nepiesieties un iepirkties pati un mammas lietas pasūtīt, BET ja nu kādai arī tā gribās un man vēl labums atlec, tad ejat
http://lv.oriflame.com augšā labajā pusē jāspiež poga pievienoties, jāaizpilda tā anketa ( kura ir vienāda gan konsultanitem, gan tiem kas vienkārši grib paši pirkt) Un tad nu tur kur ir ailīte sponsora kods tu ierakstiem manējo
174042, tad jau redzēs kāds man labums no tā ( he he vēl nepaspēju to bukletu kaudzi izlasīt)
Ja kādi jautājumi prasiet... parakšos pa tiem bukletiem, un pa to saraksti kas man bija ar to meiteni kas mani ievilināja un tad mēģināšu atbildēt... :)