Labrīt!
Vakar ar draudzeni pie kafijas tases sākām domāt - kā ir sanācis, ka es esmu palikusi uz dzīvi Rīgā, bet viņa atgriezusies laukos. Aizsākās viss vienādi - abas pēc skolas atbraucām uz Rīgu studēt, kopā īrējām dzīvoklīti. Pēc studijām es paliku uz dzīvi Rīgā, bet viņa atgriezās mūsu ciemā (par mazpilsētu droši vien to nevar pat nosaukt). Mani iemesli par labu pilsētai ir iespējas - gan darba/karjeras, gan izklaižu ziņā. Arī tādi sīkumi kā transporta satiksme(nav jāgaida autobuss, kuru nokavējot nākamais ir pēc 3 h :D), pat to pašu veikalu daudzveidība un pieejamība, arī pilsētas burzma man savā ziņā patīk. Bet viņas atbilde, par to kapēc viņa dzīvo laukos bija: "Es pat nezinu!"
Man palika interesanti, cik šeit ir meiteņu, kas ir no laukiem/citām LV pilsētām, kuras ir pārcēlušās un palikusās uz dzīvi Rīgā..Bet galvenais - kapēc Jūs izvēlējāties pilsētas dzīvi? Un varbūt šeit ir kāda, kura tomēr izvēlējusies atgriezties savā pilsētā/laukos, un kapēc?
Tāds penteris sanāca :D bet ceru, ka sapratāt manu domu un padalīsieties ar savām domām/uzskatiem! :)