Man arī patika skolotājs, cik varēja noprast - es viņam, bet šis mani neņēma. :(
Nē, nu, ja nopietni, tad neuzskatu to nedz par kaut ko normālu, nedz par kaut ko ārkārtīgi šokējošu. Visādi gadās, kā jau te minēja. Mana paziņa, 20 gadi, apprecējās ar 45 gadu vecu miljonāru. Nu, dzīvo laimīgi. Citi vīpsnā, a viņai lielā ļubovj, pat bebis nesen piedzima. Arī Zeltiņas meita līdzīgi izdarījās. Protams, skolotājam būtu jāievēro kaut kādas ētikas normas, jo skuķēns jau vēl mazs un īsti nesaprot, kas pie kā turas, bez tam skolotājs ir izglītības sistēmas darbinieks, kam it kā būtu jārāda piemērs. Bet nez vai man labu piemēru rādija skolotāja, kura tusēja ar mums klubos, kad vēl bijām nepilngadīgi. Nez vai sporta skolotājs, kurš pīpēja stundu laikā bija īstais piemērs. Vai vēstures skolotājs, kurš uz skolu nāca dzēris vai vēl labāk - ar graķīti. Par tiem gan prese neraksta.
Vienīgi - galīgi nepareizi bija meitenei aizvest no mājām. Tas vispār ir nelikumīgi un stulbi. Vienīgais attaisnojums - abi ir iemīlējušies, blā, blā (ja tā patiesi ir). Tādos brīžos nestrādā galva.