Pēdējā laikā man ir kaut kas uznācis un ir radusies sajūta, ka man vajag nomest svaru un samazināt vidukļa apkārtmēru. Problēma ir tajā, ka esmu īsa (165) un tādēļ škiet, ka izskatos resnāka nekā būtu, ja būtu garāka.
Tātad jautājums, vai vajag? Svars ir 52kg, viduklis - 67cm.
burbuliitis_, es,vispār,šokā. Augustā uzkāpu uz svariem, 75 kg! Jutu,ka nedaudz apspeķojos,jo drēbes 36 izmēra vietā bija 38/40,bet tas,ka 20kg klāt nākuši,psc. Galvenais,neviens paziņa neko neteica,cūkas :D Tagad nometu jau 15, bet vēl vajag
Ļoti individuāli. Galvenais jau ir lai ķermenis ir tvirts un stingrs, nekas lieks neļum :)
Domāju, ka ar vienu un to pašu svaru un garumu divi cilvēki var izskatīties pilnīgi dažādi.
Es esmu nedaudz virs 175cm un 50kg. Un viduklis is 62cm.
Ance- tie ir gēni. Vai nu ir dots , vai nav.
Man arii loti patika tas vaards-"spekdirse"!Tik fifiigi skan!!!
Noteikti jaapiekriit Cataleya par to tvirtumu-var buut tievs cilveeks un izskatiities nezeeliigi vecs savos gados,jo taa aada ir sausa ,sazuvusi -neveseliiga!Esmu reedzejusi jaunas sievietes,kuras izskataas 10gadus vecaakas par saviem gadiem ,jo aadas turgors ir loti slikts!
Es tagad mekleesu centimetru-gribu zinaat savu vidukli arii...!:D
Cataleya, kaut nu man tie gēni pārmantotos! :D Jo mana ome ir riktīgi apaļīga un es esmu ļoti līdzīga viņai. Un viņa kā reiz pēc 30 sāka uzņemt svaru (to pēc bildēm redzu, agrāk bija tāds pats kaulu kambaris kā es).
"Speķdirse" :D
Forši, man ir jauna iesauka māšelei. :D
Ance, man liekas , to var nokontrolēt, ievērojot veselīgu dzīvesveidu, un neēdot sliktas kvalitātes pārtiku.
Esmu daudzas meitenes redzējusi, kas ir tievas 19/20 gados, bet kā nāk 24+, tā tie kg sāk gan strauji nākt klāt. Jo cilvēks vienkārši nepiefiksē- visu laiku ir ēsts viskautkas,un nekā , bet te pēkšņi...+ 10kg
Ance-es varu teikt -prieks par tavu mammu!Noteikti visu laiku kustiibaa !:)
Noteikti piekritiisu par eesanu!Nekaadas dieetas,bet piebremzeet visu sinteetisko,neveseliigo un vairaak kusteeties!:)
Izlasot diskusijas nosaukumu, iedomājos, ka runa būs par Kārli Streipu :D :D
Tev jau nu toch nav par ko uztraukties. Par tādu vidukļa apkārtmēru(un svaru) daudzas būtu gatavs nosist :D