Tātad-ir pienācis mirklis, ka atkal ir jāiegādājas tonālais krēms, iepriekš man bija MAYBELLINE 24h superstay...BET..man ir darbs pa nakti, ja vakarā izskatās labi, tad no rīta seja ir kā ar vasku iesmērēta... Ko jūs man( no Drogu klāsta) ieteiktu šajā sakarā normālai/taukainai sejas ādai?Loģiski, ka kas der vienam, otram nederēs, bet nu gaidu vismaz virzienu, kurā lūkoties :)
Es neesmu liela tonālo krēmu eksperte, bet man šķiet, ka sejas spīdēšna nav atkarīga no krēma noturīguma. Tev drīzāk jāmeklē nevis noturīgs, bet tāds, kas piemērots taukainai ādai. Kad es tādu atradīšu-padalīšos ar visu pasauli, jo es sāku spīdēt ļoti ātri un vēl neesmu atradusi tādu tonālo, kas manu spīdēšanu spētu apturēt vismaz uz 8 stundām.
Man pret spīdēšanu ļoti palīdz Rimmel Stay Matte kompaktpūderis. Drogās tikko bija atlaides. Iesaku! Manai supertaukainajai sejai palīdz uz kādaam stundām 4-5, kas ir DAUDZ!
nu ikdienā praimeri parasti nelietoju, bet tā... mitrina ādu, palīdz grimam ilgāk turēties uz sevis, izlīdzina sejas ādu, padara tādu... svaigu... it kā būtu izdzērusi 2ls ūdens un gulējusi 8h :D pati lietoju misha primer... iesaku!
Es kaut kā neesmu ievērojusi tādus tonālos, kas būtu iedalīti pēc ādas tipa, laikam daudz nesaprotu no tā.
Bet kā ar tiem BB krēmiem, kas nav īsti kā tonālie?
Es jau iedomājos par pūderi, varbūt arī tas ir variants..Ja es kādos 3.00 aizšmaucu uz dāmistabu atjaunot grimu, tad būtu labi, ja līdz kādiem 8.00 būtu efekts....
No Drogas nekas nepatīk..
Ja gribi noturīgu un kvalitatīvu tonālo, iesaku no Make up For Ever
* Face& Body Liquid Make Up , (Fluide pour Visage& Corps) Nekad nav pievīlis!
Nu Drogas tapēc, ka man vajag jau līdz nedēļas beigām, bet manā pilsētā nav nekādu citu veikalu, nav arī ieplānots nekur braukt.Nevajag arī baigi profesionālo, bet ikdienas lietošanai. Tā teikt labāko, no pieejamajiem.
Pamēģini, varbūt, no oil-free tonāliem kaut ko, jo tā vaskainā seja jau ir no tā, ka tavs organisms ražo taukvielas, nevis no tā, ka sūdīgs tonālais, tātad tev vajag oil-free, lai mazāka tauku kārta uz sejas! :D
Ja pareizi atceros, tad Rimmel bija, nosaukums - kaut kas-kaut kas Rimmel Oil Free.
Varu ieteikt Loreal True match.
Ja jāsalīdzina ar Rimmel Stay matte, tad Loreal ir vairāk uz sejas paliekošs, sedzošāks un sākotnējo efektu saglabājošs.
pirmkārt, lai tev sejas āda izskatītos labi visu nakti, tev jāliek bāzes krems, tonālais un pūderis.
lai gan ar šo tu vnk vari atvadīties no normālas ādas.
es vsp nevaru likt nekādus tonālos uz sejas, jo man tad šķiet, ka āda neelpo un stundas laikā jau es varu dabūt pumpas, visas poras aizsprostojas, un ardievu skaistā sejas āda.
ai gan ar šo tu vnk vari atvadīties no normālas ādas.
es vsp nevaru likt nekādus tonālos uz sejas, jo man tad šķiet, ka āda neelpo un stundas laikā jau es varu dabūt pumpas, visas poras aizsprostojas, un ardievu skaistā sejas āda.
Una Bernatoviča kādā lekcijā izteicās, ka apgalvojums par tonālo krēmu spēju aizsprostot poras tā, ka āda neelpo ir muļķības.
Kosmētikas ražošana ir attīstījusies, mūsdienu tonālie krēmi neko neaizsprosto tā, kā raksti.
Sany, nu tā gan nav aksiona bāze+ tonālais+ pūderis, ja nav nekā ko slēpt, tad vad droši iztikt ar vienu lietu vai divu lietu kombinācijas, var izvēlēties "Eiropas BB" + kādu plīvurpūderi, vai bāzi + pūderi, + matējošās salvetes un ja kosmētika der ādai un meitene to rūpīgi pēc tam notīra, tad viss ir ok.
Es jau arī labprāt gribētu skaistu, starojošu, līdzenu sejas ādu bez visiem tonālajiem utt, bet tāda man +/- ir tikai vasarā, kad iesauļota...es vasarās vispār nevaru ciest dekoratīvo kosmētiku. Bet nu tagad man nav variantu citu.