meitenes,kā jūs iepriecinat savus vīriešus sexīgos tērpos īpašajos vakaros?? un kas tieši jūsu vecim liekas sexīgs no tērpiņiem vai garās tīkliņzeķes,augstapapēžu kurpes??
Man šķiet, ka jebkurš vīrietis būs sajūsmā par augstpapēžu kurpēm, garajām zeķēm un skaistu mežģīņu veļu.. Tā tāda klasika, ar kuru garām nošaut ir grūti.
nu medmaasas vai policistes teerpus nevelku. reizeem paarsteidzu ar kaadu jaunu babydoll tipa kleitinju, protams, zekjes, zekjturi, utt....laikam jau nav taadu viirieshu, kam nepatiktu skaista velja
Mis Take, man tad ir tāds netipiskais vīrietis, kuram skaista veļa vai visi tie seksīgie naktkrekliņi neko daudz neizsaka. Bet ir kaut kāds labums - nav lieki jātērējas.
Zeķes un augstpapēžu kurpes gan atzīst.
Hmm ja tā padomā, tad jau daudzus gadus neesmu neko tādu vilkusi un speciāli demonstrējusi. Attiecību sākumā jā - katru reizi jaunā veļā atrādījos. Bet nu vairs nē. Liekas, ka kaut kā smieglīgi būtu....
Man nav vecis, bet vīrietis. Un viņam tie medmāsu,stjuaršu utt. tērpi ir vienaldzīgi. Speciāli neko nerīkoju un negatavoju, jo parasti jau nēsāju skaistu veļu.
Vēl par tēmu- vīrieši ir dažādi. Kas, iespējams, patīk Cosmo meiteņu vīriešiem, var nepatikt autores vīrietim.
Roxy, kur tu tagad pērc smukos beibīdolus, kopš Lasenza ir aizklapēta, manu nepiedaudzīgo beibīdolu kaudzē ir robs! Man interesē tieši Lasenzas tipa gaumīgs babydoll...
man puisis vairāk priecājas par plikumiem. apakšveļa prieks viņa esot īsa mirkļa izklaide, jo labprātāk priecājas par kailumu.
bet es gribētu korseti..
VOT.RUNĀJOT PAR ZEĶĒM UN KORSETĪTĒM.GRIBĒTOS,BET... kā viss notiek ? kamēr taisa vaļā tos 100 āķīšus,zeķes noāķē ut,viss gribulis nepāriet ? stāv man mājās korsete,zeķturi,zeķes,bet pielietojusi neemsu,jo neiznu ko un kā..
Sveikas, meitenes. )
Man atkal liekas, ka sievietēm tā veļa vairāk nozīmīga kā pašiem vīriešiem. Ceļ pašapziņu, izceļ līnijas un noslēpj defektiņus. Respektīvi, vīriešiem patīk, ja sieviete sevi izrāda - pagorās, uzsmaida un tā. Bet, diemžēl - man radies iespaids, no sarunām un visa, ka sieviete pilnībā kaila to nedara i ne tik tuvu azartiski kā smukā veļiņā.
Līdz ar to - ja pat vīrietim plikumi patīk labāk, der pagorīties arī korsetē - jo, cik zinu, tad tajā brīdī tu izstaro vislielāko seksapīlu. Nu, kaut kā tā.
manam kā jau vairumam vīriešu patīk visa seksīgā apakšveļa un babydolli, es smuku nopirku pirms gada sepaalaa. redzēju tgd H&M arii smuki tur taads sarkans baigi smuks bija.
bet vispaar, kopumaa manam vairāk patīk kailums nekas nav jāvelk nost un jaāķē vaļā