draudzenes

Reitings 311
Reģ: 03.10.2011
cau visaam! man atkal uznakusa paardomas. seezu un domaaju, cik briesmiigi tomeer ir kad apzinies, kad visas tavas draudzenes ir kautkur prom, vai arii vienkaarsi pazudusi sakari.. tu seedi viena pati, nav nevienas kurai izstastit jaunaakos jaunumus, jaunaakaas klacas, padaliities ar to ko nevari staastiit savam draugam.. nav ne iistas draudzenes ar ko satikties, un pat ne virtuaali nevienas nav :(
peedeejaa laikaa mana labaakaa draudzene ir mana mamma-bet arii vinai nevar atlauties stastiit to ko vareetu pastaastiit draudzenei. lai cik diivaini tas nebuutu, bet tiesaam nav nevienas.
tad varbuut seit ir kaada vismaz no Vidzemes puses, varbut pat no gulbenes rajona, kurai ir liidziigi..?
ceru ka tagad pus forums nesaks mani nolikt :D
01.10.2012 10:41 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Ja Tu visu laiku nepavadi starp četrām sienām, tad domāju, ka nevajadzētu būt problēmām iepazīties ar jauniem cilvēkiem, un iespējams iegūt arī jaunas draudzenes. Protams, viss atkarīgs no tā, cik Tu pati esi sabiedriska un komunikabla.
01.10.2012 11:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits