Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

parunāsim

Reitings 275
Reģ: 24.05.2011
vai arī jūs esat satikušās ar cilvēkiem, kas pēc 2 mēnešu pazīšanās ( jā, jā pēc tāda čau , ko dari , scenārija) māca jums, ka jūs nepareizi attiecaties pret savu draugu ( pat ja mūsu attiecībās viss ir kārtībā, turpretī viņš pat ar vilkšanu gadu nevar izvilkt? ) un dara to tik izmanīgi kā no ekstrasensu cīņām. Par piemēru tiks atspoguļoti daži gadījumi iz dzīves. Šī konkrētā paziņa atbrauc ciemos un sāk svešā mājā neuzkrītoši norādīt, ka mājas izkārtojums ir nepareizs. Tad, kad draugs man ko apsola, viņš par varītēm cenšas pierunāt , lai solījumu nepilda un dara tik izmanīgi, ka draugam pat nerodas aizdomas, ka viņš darītu ko sliktu. Cik nu sliktu, bet nepatīkamu. Tā kā mēs zinam viens otra paroles draugos , tad šad tad ieejam izspēlējam mums interesējošas spēlītes , un kad viņš uzzina, ka esmu iegājusi drauga draugos, viņš sāk mani „pārmācīt”. Vīrišķis sludina, cik ļoti viņam ir svarīgas sievietes ar viedokli, bet, kad satiek satiekas ar šo sievieti, liek nepārprotami un tik viltīgi norādīt, ka sieviete ir domāta tikai bērnu radīšanai. Jopcik, kas tie par uzskatiem, un domāšanu 25 gados? Vai jūs arī esat saskārušās ar tādiem cilvēkiem, ko vienkārši gribas izspert no savas dzīves? Diskusija vienkārši priekš papļāpāšanas :)
01.10.2012 10:41 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Jā, man ir bijuši tādi cilvēki. Ko darīt? Izspert no dzīves! Pārmācīt šitādus nevar. Vairākus esmu izspērusi un jūtos laimīga :)
01.10.2012 11:08 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
1. Uz savām mājām ciemos aicinu tikai draudgus vai ģimenes locekļus.
2. Vispār apkārtējiem cilvēkiem, arī tuvākajiem, kur nu vēl paziņām, nemēdzu daudz atklāt no savas iekšējās pasaules vai ģimenes sadzīves. Ja viņiem nav informācijas, nav iespējas ar to spekulēt.
3. Ar cilvēkiem, ar kuriem komunikācija raisa manī negatīvas emocijas, pārtraucu kontaktu maksimāli ātri, cik iespējams, līdz kontaktu neuzturu vispār.

Ja ir problēmas, tad tās ir jārisina, ar reālu darbību, ne pliku domāšanu par to, vai vēl sliktāk - tikai spriedelēšanu un vaimanāšanu.
01.10.2012 11:17 |

Reitings 275
Reģ: 24.05.2011
problēmas jau nav, vienkārši pārdomas :) un nekāda privātā dzīve nekur netika atklāta un paldies dievam :) vienkārši sadzīviska izturēšanās tika analizēta un pārspriesta, ne pie mums ciemos brauca, bet pie drauga drauga, pie mums vienkārši bija iegriezies vienu vakaru dodoties garām. mani vienkārši pārsteidza fakts, ka 25 gadīgs jaunietis ar tādiem uzskatiem.
01.10.2012 11:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!