Vai juus arii taa domaajiet?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Iespaidojos no diskusijas par viiniem un man radaas jautaajums!Kaadas ir juusu domas,kaapeec forumos nevareetu piedaliities,diskuteet turiigs cilveeks un kapeec?Vai juus domaajiet ,ka tas turiigais cilveeks nav "ar sirdi"!?Man liekas,ka neatkariigi ,cik turiigas esam,taapat veelamies parunaat ,padiskuteet!
No kurienes ir sis uzskats,ka turiigs cilveeks ir "bez dveeseles"!?
30.09.2012 18:03 |

Reitings 16208
Kubiete-ar tevi ir loti gruuti diskuteet!Tev ir divi varianti-melns ,vai balts!
Es ,piemeeram, ar vaardu "dveesele" biju domaajusi turiigu cilveeku,kurs ir taads pats parasts mirstiigais ,kaa visi citi!Kaapeec tu uzskati forumu par kaut ko loti sliktu un zemu,ka uzsver- te nevaretu ienaakt cilveeki no augstaakaam aprindaam!Kaapeec Cosmo ir kaut kas ,kur naak tikai nosist laiku!Tad man jaasaka- zeel Cosmo...!Es ,piemeeram, neienaaku seit ,lai "nosistu" laiku!:)
30.09.2012 23:34 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Bāc atkal tu visu apgriez kājām gaisā. Kurā mirklī te tika teikusi kaut viena ka miljonars nav cilvēks parastais?SAr emocijām,intersesēm,garšas izjūtām? KURA VIETā? Un kur teicu ka forums ir slikts? Beidz murgot lūdzu.
30.09.2012 23:37 |

Reitings 16208
Kubiete-es atcereejos Pluudoni-es nemurgoju,es pie saules tiksu....!:D
Saa ,vai taa ,man patiik diskuteet ar interesantiem cilveekiem no dazaadaam valstiim!:)Es varu teikt,ka seit ir loti interesanti cilveeki,neskatoties uz to ,cik biezs tas macins!:)
30.09.2012 23:43 |

Reitings 27552
No dažādām valstīm?:D Tu tak esi LV dzimusi,augusi.Tas ka tagad dzīvo USA nemaina to ka esi no Latvijas. :)
30.09.2012 23:44 |

Reitings 418
Reģ: 08.12.2011
Emmanuelle, tu tieshaam paliec smiekliiga, teju katraa diskusijaa, katraa teemaa rakstot par Kaliforniju un kaa tu tur dziivo un kaadi cilveeki apkaart utt.,utt. Nu tici man, Amerika vairs nav nekaads nesasniedzamais sapnis un ljoti daudzas (domaaju arii meitenes, kuras apgrozaas sheit) ir tur bijushas. Neatceros, kura no daliibnieceem dziivoja Francijaa -man pat tas liekas interesantaak un to vinja ''nebaazh '' aciis katraa diskusijaa.
01.10.2012 00:03 |

Reitings 458
Reģ: 22.03.2010
Un man likās, ka man vienīgajai tas viss šķebināja.
+vichy :)
01.10.2012 00:07 |

Reitings 27552
Man tas likās mazliet smieklīgi,jo info bieži pilnīgi garām.Man veselas četars dāmas draudzenes, un viena no viņām ex kolēģe dzīvo tagad USA. Un viena tur dzimusi latviete, strādā policijā. Taču arī ar viņas tik bieži nepiemin USA. Vienigais biju izbrīnīta ka policistei tada maza alga, bet nu nav viņa arī nekāds lielais boss. I to nejauši to piemineja kad brauca uz LV ka nebiaj lēts brauciens, krāja naudiņu. Man ar vairāk interesē Parizīe vai āfrika.
01.10.2012 00:12 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Emmanuelle, tu tieshaam paliec smiekliiga, teju katraa diskusijaa, katraa teemaa rakstot par Kaliforniju un kaa tu tur dziivo un kaadi cilveeki apkaart utt.,utt. Nu tici man, Amerika vairs nav nekaads nesasniedzamais sapnis un ljoti daudzas (domaaju arii meitenes, kuras apgrozaas sheit) ir tur bijushas. Neatceros, kura no daliibnieceem dziivoja Francijaa -man pat tas liekas interesantaak un to vinja ''nebaazh '' aciis katraa diskusijaa.

Vichy, kapec tu doma, ka Emmanuelle par Kaliforniju stasta tikai tapec, ka ciitam sievietem/ meitenem tas varetu but tikai sapnis tur noklut?! Cilveks tur dzivo, tapec stasta savu pieredzi, nevis krata ar pirkstu, ka jums taja vieta dzive nespid ...

Runajot par DIO komentaru taja vinu diskusija, vareja jau to pasu citiem vardiem pateikt, nevis kaut ko caur pukem, kas var tikt uztverts loti dazadi. katram savs izteiksmes veids.

Starp citu, seit ir redzams, ka cilveki dzivos lielos stereotipos gan par bagatajiem (bezsirzi), gan par nabagajiem (slinki un tuksgalvji) . Un atkal - nevar visus bazt viena maisa, jo jaskatas pec konkretas personibas. Katram savs garigais limenis.
01.10.2012 00:55 |

Reitings 200
Reģ: 24.09.2012

viss jau bija šķietami pierimis, bet nē - aiziet, bērsim sāli vēl dziļāk brūcēs :D dažām tiešām nav ko darīt..
01.10.2012 01:38 |

Reitings 83
Reģ: 13.09.2012
DIO, Spotorno, Cataleya, jūs drīzumā saņemsiet ielūgumu uz manām vakariņām sveču gaismā. Ielūgumus rakstīju ar zelta pildspalvu uz vissmalkākā papīra, kuru izmanto arī karaļnams. Jūs šeit vienīgās saprotiet kā pareizāk norādīt savu piederību augstākajam sabiedrības slānim, lai prastā vidušķira jūs apbrīno un apskauž. Mēs visas noteikti varētu būt ļoti labas draudzenes, kas prot novērtēt smalkos ēdienus, izcilo gaumi un augstākā sabiedrības slāņa ekskluzīvo dzīvesveidu.
01.10.2012 09:59 |

Reitings 16208
Es uzsveru savu dziives vietu taapeec,ka esmu Amerikas pilsone jau vairaakus gadus , laikam arii nomirsu seit!Ja kaadai tas kriit uz nerviem -loti zeel!Es nevaru rakstiit -man sodien liist lietus,snieg ,ja spiid saule katru dienu!Es nevaru teikt labvakar ,ja man ir riits!:)
Taapeec es rakstiiju ,ka man patiik sarunaaties ar sievieteem no dazaadaam valstiim!Tas jau nav tikai diskusiju veidaa-mees rakstam viena otrai veestules arii!Man liekas,ka tas ir loti interesanti-just to cilveeku Anglijaa, Francijaa,Sveicee,Holandee,Itaalijaa,Kanariju salaas,Zviedrijaa,Kanaadaa utt!Ja kaadu skebina ,tad taa nav mana probleema!Ja kaadu kaitina Kalifornija-varu teikt, es esmu no Hawaii-taa ir mana otraa dziives vieta:)!
Latvija man ir vieta, kur braucu ciemos un tikai!To saprotu vairaak un vairaak-esmu paaraak taalu aizgaajusi no kultuuras ,cilveekiem Latvijaa!Tomeer interesee dziive arii Latvijaa!Es nekad neesmu teikusi ,ka man nepatiik Latvija,bet jaaatziist- esmu loti atsvesinaajusies.Cita vide,cita domaasana,cita uztvere!:)
01.10.2012 10:13 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Kas tur ko nesaprast? :o tādiem cilvēkiem ir cits statuss, intereses, noteikti arī laika trūkums. Man gan nav grūti iebraukt, kāpēc bagātās un atpazīstamās kundzītes nedirn forumā un neklačo par mēnešreizēm, Avon tušām vai vīriešiem. Ja jau pat mani draugs norēc un "apkakā", ka te sēžu un kko rakstu, tad nu camoon :D
01.10.2012 12:12 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Man patiik, kaa domstarpiiba saakaas par augstpraatiigo attieksmi, bet beidzas ar Emmanuelles dziivesvietu. :D Manupraat, ir dabiski, ka vinja piemin savu dziivesvietu - shis tachu ir "vieglo" sarunu forums. Cita piemin, ko eedusi brokastiis, ko taisiis pusdienaas vai kaadi plaani dienai - manupraat, taa nav svariigaaka, interesantaaka vai kaa citaadi noderiigaaka informaacija par to, ka Emmanuelle reizeem piemin, kaa vinjiem tur, Kalifornijaa, iet, neuztveru to par lieliishanos, bet par ikdienishkju informaaciju. Cita lieta, ja kaadam nepatiik, kaa Emmanuelle izsakaas, kaa interpretee kaadu teemu vai tml. - bet tad jau vienkaarshi ir iespeeja nelasiit shos komentaarus, taapat neizmainiisiet neko vinjas domaashanaa ar savas taisniibas pieraadiishanu.
01.10.2012 12:44 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
No kurienes ir sis uzskats,ka turiigs cilveeks ir "bez dveeseles"!?

nezinu, 1. reizi kko tādu lasu :D lai diskutē jebkurš, kuram ir ko teikt, kāda starpība cika naudas?! :D
01.10.2012 12:46 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
šitā tēma vsp ir beztēmīga :D
01.10.2012 13:09 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Cik tipiska reakcija, ierauga, ka Emmanuelle aizstāv DIO viedokli, kas vairākumam nepaticis, tātad jāsāk knābāt arī Emmanuelli.

Cita lieta, ja kaadam nepatiik, kaa Emmanuelle izsakaas, kaa interpretee kaadu teemu vai tml. - bet tad jau vienkaarshi ir iespeeja nelasiit shos komentaarus, taapat neizmainiisiet neko vinjas domaashanaa ar savas taisniibas pieraadiishanu.

Cik viedi vārdi, tikai kur tu biji ar šādu tekstu aizvakardien, kad Queen, parfait, Mademoiselle, Salomē, Hanna un vēl tur rindiņa sāka piekasīties manam komentāram? :)

Tagad arī var redzēt cik nevienlīdzīga attieksme te paspīd :)
Ja jau esi par domu un izteiksmes brīvību, tad turi to līdz galam... mmm? ;)

Pareizi Mademoiselle teica - attieksme veido attieksmi!
01.10.2012 13:12 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Neatkarīgi no tā,vai esi tu bagāts vai nabags,sirsniņa reizēm sāp tāpat!
01.10.2012 13:16 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Dvēsele ir visiem, par to nav runa. Bet laikam tomēr uzskatu, ka vairumā gadijumu, cilvēks-miljonārs forumā nesēdēs, vismaz šādā. Kāpēc? Jo, lai nopelnītu vai nozagtu miljonu ir ļoti daudz jāstrādā, bet šis forums ir vairāk tāda klaču istaba, tāpēc neredzu tur cilvēku, kam katra minūte ir dārga, tikšanās, līgumi, teiksim neredzu savā realitātē Ričardu Brensonu sēžam cosmo.lv(muļķīgs salīdzinājums, bet nu neņemiet nopietni). Bet kokam ir otrs gals - varbūt kāds ārsts-miljonārs sēž arstuistaba.lv, jo tur ir pavisam cita līmeņa forums, par tēmu.
Rezumē - pasaulē noteikti ir kāds turīgs cilvēks, kas ir aktīvs forumu dalībnieks, pasaulē jau viss ir iespējams un notiek, liela nozīme ir konkrētā foruma specifikai un bagātā cilvēka profesijai. :)
01.10.2012 13:18 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Spotorno, ir buutiska atshkjiriiba starp Emmanuelles rakstiem un taviem vai tajaa viina diskusijas Dio raksta. Pirmajos neviens netiek aizskarts. Es saprotu, ka kaadam var kaitinaat, ka Emmanuelle aizstaav shos viedokljus vai ka vinja pagriezh teemas pavisam citaadaakaa virzienaa, tachu vinja nekur tieshi nenoraada, ka vinjas domas ir vieniigaas pareizaas un neraksta paveeles formaa kaa to dariiji tu J. Neimanja graamatas diskusijaa, taapat vinja tieshi nenoliek par nespeeju nopirkt daargu viinu kaa Dio izteicaas tajaa rakstaa. Es neesmu par shaadu briiviibu, kad kaadu noliek, kaadam liek justies sliktaakam vai kaadam paveel - taa ir nevis domu briiviiba, bet nepieklaajiiba un nespeeja uzvesties normaali sabiedriibaa. Esmu par to domas briiviibu, kad cilveeks var staastiit, kur vinjsh dziivo, var aizstaaveet otra viedokli, tai pat laikaa nenoliekot citus. Ja esmu kaut ko palaidusi garaam un Emmanuelle kaadu ir aizskaarusi - tad laikam neveeriigi lasu, bet buutiiba manaa viedoklii no taa nemainaas.
01.10.2012 13:22 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Pievakare, jā, ļoti labi uzrakstīji, tikai padomā labi, vai tevis aizstāvāmās personas (šajā gadījumā nav runa par Emmanuelli) visur un vienmēr izsakās ļoti korekti, neaizvaino nevienu? Zini, ja es būtu tikpat nepieklājīga, tad es varētu arī bez maz vai pēc katra otrā šo meiteņu vārdiem, citēt viņas un uzbrukt, ka viņas nav pareizi izteikušās, nav pietiekami ētiskas un pieklājīga! Ja vienā vai kādā citā diskusijā izsakos kategoriskā un pavēlošā formā, tātad acīmredzot uzskatīju to par vajadzīgu. Ir pilnīgi normāli sarunvalodā izteikties ar "rakstiet, pērciet, kopējiet, skrieniet!" Tā ir kā pastiprināmā forma, uzsvars.
Tur nav aizlieguma to nedarīt! Turklāt kā jau tu uzrakstīji, iespēja ir nelasīt, nu nelasiet tad manus komentārus un neatbildiet uz tiem! Kur problēma?! :)

Mācoties tiesībzinātni būtu tā kā jāizprot arī taisnīguma principu, patlaban tu neuzvedies taisnīgi, jo piever acis uz citu meiteņu nepieklājīgiem komentāriem.

Ko sēji, to pļauj :)
01.10.2012 13:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)