Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

tieshaam neveikla situaacija...

Reitings 2
Reģ: 16.03.2009
Sveikas, meitenes! Man reāli vajag palīdzību - proti- padomu. Situācija šāda: es parasti esmu ļoti saprātīgs cilvēks ar lielu atbildības sajūtu. Un savos 20 bišķiņ pāri gados tā reāli totālā fūgā esmu bijusi tikai vienu reizi, proti, divas dienas atpakaļ. Bet problēma ir tajā, ka biju reāli sadzērusis un gandrīz pārgulēju ar puisi, kurš man ļoti patīk, (visamz man likās, ka man viņš patīk), jo (ok, viņš arī bija totālā pālī) laikam nostrādāja, tā saucamā " drunk sex feeling" un mēs bijā tik tuvu, lai tas reāli notiktu, taču mans ķermenis nostrādāja ļoti operatīvi, proti, ar prātu, es biju par to, lai ar viņu pārgulētu, bet tad, kad mēs sākam , to gan grūti nosaukt par priekšspēli, bet tomēr, lai tā būtu priekšspēli, es vienkārši tīri fizioloģiski nebiju gatava viņam. SO,tātad lielākais stulbums šajā visā ir tas, ka ar prātu es pieļāvu domu, ka mēs varam TO darīt, un otra problēma,kas mani nomāc, ir tas, ka vai tas bija alkohola dēl, vai nezinu kkā cita dēl, bet kāpēc es nebiju, tīri fizioloģiski, gatava sexsam?! Un pati neveiklākā situācija ir tāda, ka mēs strādājam vienā darba vietā un dzīvojam praktiski kaimiņos ... un vai man būtu ar viņu par to jāparunā un es nezinu ... varbūt jāatvainojas par šo neveiklo mēģinājumu sexsam?! Un trakākais ... tagad- skaidrā prātā par to domājot, mani reāli pārņem iekšējs riebums pret sevi un sexsu....brrrrr
Lūdzu, izsakiet savas domas, kā rīkoties un vai kādai tā ir noticis. Un būtu ļoti pateicīga, ja atsauktos kāds puisis un pateiktu, kā tas viss izskatās no puiša uztveres....
30.09.2012 16:47 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
vienkārši neīstā situācija seksam un intīmai tuvībai... parasti nākošajā rītā ir morālās pohas, tas normāli :D pāries :) tagad zini, ka varbūt neesi vienas nakts meitene...
30.09.2012 16:50 |

Reitings 781
Reģ: 11.02.2010
vo vo, morālās pohas vienkārši :D
30.09.2012 16:56 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Ja gadu laikā arī ar citiem negribas, tad iespējams esi asexuāla.
30.09.2012 17:05 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Nesaprotu, kas bûtu tik traks, ja tomèr sekss bûtu bijis?! Kàpèc izjûti it kà atvieglojumu, ka sekss tomèr nebija?! Un tomèr Tevi moka moràlàs!?
30.09.2012 17:11 |

Reitings 2
Reģ: 16.03.2009
Nu ko, tad man ir sasodīti mokošas morālās paģiras ... :) Paldies par jusu viedokļiem!

Al Qaeda, traks jau nekas nebūtu bijis, ja arī viss būtu noticis līdz galam (jo ir jau arī bijis, ka ir bijis sekss :D , bet ne dzērumā ...totālā). Atvieglojums nav no tā, ka nebija, ne pa visam! Sāku domāt, ka labāk lai būtu bijis ...,taču reāli nesaprotu, kā tā ķermenis jocīgi reaģē, k anemaz negribējās tieši tajā brīdī!!! :)
... ša vai tā, tnx :)
30.09.2012 17:49 |

Reitings 160
Reģ: 06.10.2011
Ja nemaldos, tad Štāls Kristaps savā blogā rakstīja, kāpēc alkohola reibumā ir tā vēlme pēc seksa - jo cilvēka pamata funkcija ir radīt pēcnācējus un, dzerot alkoholu, mēs sevi indējam, tāpēc organisms panikā rada Tevī vēlmi vairoties un vismaz kaut kā pildīt to savu funkciju.

Then again, ja Tu piedzeries pārāk traki, tad ir par vēlu un tas ir tikai normāli, ja esi sausa/viņam nestāv. Been there. :D Arī sajūtas nav patīkamas.

Vislabākais ir sekss vai nu absolūti skaidrā, vai pēc vīna glāzes. ;)

Bet kas attiecas uz puisi, viņš noteikti jūtas tikpat neērti, cik Tu. Pasaki, ka viss ok un nevajag tur daudz runāt. We all know how these things go. Vēl labāk, izmanto situāciju un pasaki, ka viņš Tev reāli patīk un varētu kaut ko bīdīt. Nav ko turēt to pie sevis, pasaki uzreiz un vai nu ir, vai nav. :)
30.09.2012 23:40 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
citreiz nesaprotu cilvēkus rada problēmas, kur to nav. Vai nu ej un runā vai nleicies ne zinis un miers.
30.09.2012 23:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits