hahahha es par tik mazu naudu nemuuzham neko taadu nedariitu. Protams peec idejas jau tas nav tas pats kas prostituutas, bet aarzemju draugi man ir prasiijushi par taam dejotaajaam-cik vinjas maxaa stundaa? Ticiet man normaalas meitenes taadaa darbaa nestraadaatu, jo tieshaam skaistas meitenes straadaa par modeleem nevis go go dejotaajam.
Nu kaadeelj gan lai meitene ar perfekti skaistu augumu un seju nestraadaatu par modeli un nepelniitu daudz vairaak nekaa straadaajot par prastu go go dejotaaju. Var jau buut ka aizspriedumi bet zinu ka daudz viirieshu it iipashi aarzemnieki vinjas uzskata par prostituutaam.
Gabriella, nu tad laikam no saviem draugiem vīriešiem, it īpaši ārzemniekiem esi dzirdējusi, ka modeles tiek uztvertas kā prostitūtas biežāk nekā go-go dejotājas
Te vispār netika jautāts par to, cik pieņemami vai nepieņemami jums tas liekas, bet konkrēti par algu. Moralizētāju bars.
Un Gabriella, nokāp no savām debesīm. Tieši modeles visbiezāk uzskata par maukām :)
A kas vainas? Ja, ka Liene saka, varot 40ls dabut, + vel tu esi tusina nagla, dabon izdejoties, taja pat laika uzturet formu, menesa beigas smuka aldzina... Pati gan tadu darbu nedaritu, jo paslaik nedaudz kompleksoju par savu figuru, un no go-go man ne buu ne bee:D
man liekas ka Latvija, ir loti maz tadu klubu, kur tu tiesam dejosi go go, jo 80% parasti liek vel daudz ko citu klat, konsumacija utt, tikai sakuma to reti kursh saka, pec kada laika iestarpina.
aa, ja ,esmu dzirdejusi, ka citos klubos, ir jadejo ai privatas dejas atseviskas telpas. un citas meitenes tur ne tikai dejo, jo ik pa laikam iet mazgat zobus.:D
Interesanti, kad es šajā forumā kaut ko ierakstu, tad vārda brīvība nepastāv, bet kad pašas - tad gan noloka bez sāls un sludina ka šeit drīkst rakstīt ko grib.
Go go dejotajas tiesam nav vieglas uzvedibas meitenes, tas kas nak ar domu tikai dejot! Lielakajai dalai jau ir samaitatas domas, par to ka naktsklubs, oj tad jau skaidrs, ko vinjantur dara,un visas meitenes pielidzina vienai,tas riebjas. Lancaster-butu interesanti zinat,kas tas ir par klubu? pati labprat padejotu tada. :P