Daudzpunkti......

Reitings 65
Reģ: 12.03.2012
Sveikas,meitenes.
Jau nesākot šo rakstu rakstīt,nāk jau raudiens,asaras līst pār vaigiem...Dzīvoju kopā ar puisi (27 gadi) un viņa māti, 3 istabu dzīvoklī... No sākuma viss jau likās ideāli,ka nekas netraucēs,ka būs labi..,viens otru ļoti stipri mīlam,visa uzmanība tikai man,lai nekas netrūktu,viss tika veltīts man,nekur mani vienu neatstāja,izrādīja cik ļoti mani mīl katru dienu.. īsi sakot,biju ļoti laimīga,nebija ne strīdu nekā,viss burvīgi....bet,nu jau ir pagājis gads, vel-joprojām mēs visi 3 dzīvojam vienā dzīvoklī. Taču attiecības ir savādākas,protams,mīlam mēs viens otru-vismaz es ļoti mīlu..Un par viņu arī nešaubos,taču,viņš dalās uz pusēm,velta uzmanību savai mātei,citreiz liekas,ka vairāk nekā man..es saprotu mamma paliek mamma,bet tas,ka viņa veljoprojām ir greizsirdīga uz manis..un tagad ar puisi ļoti daudz strīdamies.. pastāstīšu mūsu pēdējo strīdu- aizsākām vienu tematu(nesvarīgu) beidzām ar to,ka es teicu,ka savai meitenei vienmēr ir jātic un,ka sava meitene nekad nemelos vienmēr pateikt taisnību,ja tā būs godīga meitene,kur viņš jau sāka aizkart mūsu attiecības,(tajā laikā cepu kartupeļu pankūkas),apriebās,ka viņš sāk runāt stulbības,teica,ka netaisos tālāk cept pankūkas,lai cepj pats,ja vēlas,un aizgāju uz istabu,bet viņš pakaļ,sarāva mani aiz rokas un sāka rausties pa istabu līdz vīrtuvei,lai cepju tālāk,es teicu,ka nē,un necepu,tad viņš mani sāka saukot par psihu,kad psiho jau viņš,un tad atskanēja tik skaisti vārdi,kad es nezināju,kur likties aiz sāpēm-ES TĀDU PSIHENI KĀ TU NEMŪŽAM NEPRECĒŠU,TAD ES TEICU-KA MEKLĒŠU TAD SEV DZĪVOKLI,UN VIŅŠ-PALDIES DIEVAM,SEN JAU BIJA LAIKS,SIRDS PLĪSA PILNĪBĀ PUŠU-ASARAS PĀRŅĒMA MANU SIRDI UN MANI PAŠU,GRIBĒJU PROM,SKRIET KAUT KUR,BET PLSKT. JAU 20:00. TIKKO PIE TAM PĒC DARBA. SĒŽOT VIRTUVĒ RAUDOT VIŅŠ ATGRIEŽAS PĒC 5 MIN,UN LŪDZ PIEDOŠANU,BET MANI TAS KAUT KĀ NEPĀRLIECINA,UN LIEKAS,KA TICU TAM VISAM,KO VIŅŠ MAN SARUNĀJA.. KĀ,LAI DZĪVO,KĀ LAI IZTURAS,KO LAI DOMĀ,JA SĀP SIRDS.......
29.09.2012 19:03 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
nu kas tie par attaisnojumiem "bet es tacu milu/mani tacu mil" ar tuksu milestibu vien nepietiek
30.09.2012 01:34 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ja tev finanses atļauj, ej dzīvot viena. ja būsi viņam svarīga, viņš ātri vien nokārtos, ka dzīvojat kopā, bet bez mammas. Vispār šī dzīvošana ar kādu vēl kopā manā skatījumā grauj attiecības, - ne pāris var skaļi izstrīdēties, kad vajag, ne skaļi izmīlēties. Beigās attiecībās ienāk saspringums un tad dusmās nāk tādi vārdi ārā, kā tavējam, par ko beigās kauns.
Un attaisnojums, ka meklē labāku variantu īrei, nekam neder. Var jau meklēt, bet ne gadu! Izdevīgu variantu kļūst arvien mazāk, īres cenas kāpj, tā ka jums pēdējais laiks meklēt kaut ko savu, ja tiešām vēlaties. Te izskatās, ka puisis baidās dzīvot atsevišķi no mammas, pārāk pieradis.
30.09.2012 13:35 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu principā. nevar jau zināt, varb\ut arī esi palikusi histēriskāka, nekā biji kopdzīves sākumā. un jums nav jādzīvo kopā ar viņa māti. ja viņš saka, ka vēlas labāku dzīvokli, viņš meklē to?varbūt viņa māte viņam ir iestāstījusi, ka tu esi histēriķe. katrā ziņā daļēji viņam varbūt ir taisnība, jo ja attiecību sākumā tu biji mīļa un pūkaina un viņa mātei varbūt centies izdabāt, tad tgd ir tieši pretēji.
varbūt pasaki viņam, ka vēlies dzīvot ar viņu divatā nevis vēl papildus ar viņa māti.bet tikai tā, lai tu neaizvainotu viņa acīs viņa māti. tad taču daudz kas ir savadāks. ikdienā jums vairs nevajadzēs it visā reķināties ar viņu. ja jūs sastrīdēsieties, tad strīdu atrisināsiet paši, nevis kāds kko ieteiks vai kādu žēlos, pamācīs vai kritizēs. jūs varēsiet darīt un atļauties visu, ko paši vēlaties.jūs nevarat kaut vai nrm draugus pie sevis uzaicināt un skaļāk pasēdēt, jo, domājams, ka viņai kā vecam cilvēkam tas traucētu. principā ar laiku tas viss krājas, tā neapmierinātība, jūsu vēlmes arī netiek izpildītas..jūs pat nevarat domāju nrm ar sexu nodarboties, jo viņa māte aiz sienas guļ vai skatās tv, vai, nedod dies, dienas laikā ienesās pie jums ar kādu svarīgu ziņu. domāju, ka mani tas padarītu tiešām nervozu.
01.10.2012 11:07 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Jauna pāra dzīvošana kopā ar jebkuru no vecākiem ir nepieņemama, lai cik jauki šie vecāki nebūtu. Tāds mans uzskats. Jaunajiem ir jāļauj dzīvot atsevišķi, lai vecāki nespētu ietekmēt attiecības. Finansiālu problēmu dēļ, var kādu laiku padzīvot, bet ne ilgstoši. Vispār nesaprotu tos vīriešus, kas pēc pilngadības dzīvo pie vecākiem ..
Protams, vecākiem jāpalīdz un jāapciemo, bet ar mēru.
Autore - dzīvojot ar puisi + mammu, Tev ir attiecības ar abiem. Grūti spriest, jo maz informācijas, bet es liktu uz to, ka mamma domā, ka neesi pietiekami laba viņas dēliņam .. Respektīvi, čaļa smadzenes tiek skalotas, bet viņš arī vainīgs, jo ļauj to darīt!
01.10.2012 12:16 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
piekritīšu, IR jādživo atsevišķi no vecākiem, sākat ar to
01.10.2012 12:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits