27.09.

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Laaaabrītiņ!

Ceru, ka diena jums forši iesākusies!

Man šodien totāls slinkumiņš, tāpēc pa ilgiem laikiem uzsākšu beztēmu :)

Ņemos pa savu Pinterest'u un skatos viskaut ko smuku. Jau sen gribētu kaut ko Marc Jacobs rotām, bet šorīt īpaši iemīlējos šajā un ceru, ka varbūt Ziemassvētku vecītis atnesīs :D :

Tāpēc, lai beztēmai būtu kāda tēma - kas ir jūsu mīļākie aksesuāri? Vai nēsājat tos ikdienā, vai uznāk bums, kad gribas tiekai ko konkrētu? :)

Mana apsēstība ir jostiņas un rokassprādes/pulksteņi.
27.09.2012 10:11 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man par aksesuāriem arī periodiski, vienu brīdi biju aizrāvusies ar skaistām matu sprādzītēm, tad auskariem, bet tagad vispār vai nu auskarus nelieku, vai arī tos mazos pie austiņas, kas turas, nevis uz leju karājas! :D :) Skaistus nopirku caramellēs, bet viņi tik ātri apsūbē :( Bet no visām rotiņām ir izkristalizējušās divas man dikti, dikti mīļas - pūcītes kaklarota (pirku jau sen, pirms kādiem 2 gadiem sepālā, kad vēl vispār nevienam tādas gandrīz nebija) un otra ir melna fake ādas bantīte ap roku :) Ir vēl daudzas, bet tās lietoju diezgan reti, noteikti ne-ikdienā :)
27.09.2012 11:25 |

Reitings 185
Reģ: 21.08.2012
Sveikas, meitenes! :)
Man šodien tāda bēdīga diena, jo šausmīgi daudz darāmā un tas man liek bēdāties :D
Man personīgi ļoti patīk zelts un nēsāju tikai to. Man ir zelta ķēdīte ar kuloniņu sirds formā, rokassprādzīte smalciņa un auskari zelta. Nekā nav no sudraba, jo nepatīk jaukt kopā. Tāpēc nekad nevaru nopirkt kaut ko, kam ir sudraba sprādzes, rāvējslēdzēji utt. Ļoti vēlos iegādāties masīvus auskarus, bet ne tos garenos, bet gan vairāk tādu kā apli, varētu bižutērijas, bet ebay vēl neko tādu skaistu neesmu atradusi.. :(
27.09.2012 11:35 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Mna patīk "skanošas" aproces, mīļākās ir pirktas Mohito veikalā, knapi savu tievo roku varu izlikt cauri, bet skaistas.

Uz tām pūcītēm jau šķērmi paliek skatīties, ja nu vienīgi kkas ļoti oriģināls.
27.09.2012 11:36 |

Reitings 102
Reģ: 09.04.2012
Cik labi, ka nedēļa jau būs galā, citādāk tāds izmisums, viss tā `zapušino`. Pieaudzēju speciāli skropstas, lai neraudātu, bet šonedēļ tieši emociju sprādziens.
Man ļoti patīk pulksteņi un lieli gredzeni, naudu vienmēr uz to par daudz izšķiežu.
27.09.2012 11:45 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Es arī nevaru iziet no mājas bez auskariem :D Patīk spilgtās krāsās, forma - bumbas:D Kad vēl mācījos skolā, nēsāju daudzus sudraba gredzenus, tagad nenēsēju nevienu. Toreiz mans stils bija savādāks un gredzeni bija masīvi, ar čūskām, pūķiem un visādiem vijumiem :)
27.09.2012 11:49 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
NEKAD no mājas neizeju bez auskariem..man patīk vairāk tādi lietišķie,sudraba un maziņi,nevis visādi mākslinieciskie un raibie :) Darbs arī prasa drusku tomēr ieturēt lietišķo stilu.
Ir man 3 gredzeni,kurus nekad nenoņemu - skolas absolventu, bildinājuma un nu jau tagad arī laulības.Taču ir doma vēl iegādāties kādu smuku gredzentiņu.
27.09.2012 12:19 |

Reitings 15092
Hello! :)

Sen te nav būts, bet tā kā nāk miegs un slinkums, tad izdomāju iebāzt degunu. :)

Runājot par rotām, man uznāk baigi viļņveidīgi - ir periodi, kad nēsāju tikai sudraba ķēdīti ar kulonu + vienu gredzenu, ko jau 10 gadus vispār nevelku nost. Bet ir periodi, kad valkāju visādus bimbuļus! :) Ļoti patīk masīvas krelles. Un škrobe, ka pēdējo gadu laikā man ausis kļuvušas jūtīgas un tas ierobežo auskaru izvēli.
27.09.2012 13:03 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Labrīt!

Mazliet gribu nolekt no tilta, bet tuvākais ir 5km attālumā uz FR-Vācijas robežas.
4 dienu laikā jāuzraksta eseja par absolūto monarhiju, kopsavilkums 1 lapas garumā par 12 lapām par konstitūciju , jāiemācās 9 lapas ar tiesu sistēmu FR un jāatrisina 10 tiesas prāvas. Un ne jau latviešu valodā..
Vakar pavadīju 10h tulkojot, lasot un rezultātā man bija tikai virsraksti esejas daļām.

Fuu, pačīkstēju, palika vieglāk. Pozitīvi, ka ēst nav ne laika, ne vēlmes, tādēļ vēders sarāvies un nākammēnes mācību nolūkos jābrauc uz Štutgarti intervēt Francijas konsulu. Nu re, palielījos, alika vēl labāk. :D
27.09.2012 13:06 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
kāda ir redzējusi, kur Origo ir izvietota pasta stacija? kādā tunelī?
lai nav man kā tādai pusmuļķei pa origo jāklīst, bet vidrīzāk jau tāpat kādam apsargam jautāšu. :)
27.09.2012 13:10 |

Reitings 6324
Par aksesuāru tēmu auskari ir mans topa aksesuārs, bez tiem kā bez rokām. Mīlu visādus, bet smagi nepatīk :)

Es slimiņš un pa māju, nepatīk, bet kuram tad patīk slimot :D Skatos seriālus un paralēli strādāju.
27.09.2012 13:10 |

Reitings 8407
Nu manas rotas, kuras gandrīz nekad nēnoņemu ir divas zelta ķēdītes ar vienu kuloniņu, kā arī zelta gredzeni, kas man jau pieauguši pie rokas - tos nemainu.

Bet tā esmu kritusi uz auskariem, ir pāris zelta, kurus šad un tad lieku, bet pilns ar visādām bižutērijām, visdažādākajās krāsās, jo patīk auskarus saskaņot ar drēbju krāsām. Tagad arī vairāki pulksteņi parādījušies, kuras lieku katru dienu kā labāk piestāv.
27.09.2012 13:11 |

Reitings 12651
Man šī tagad ir problēmiņa - iepriekš pārsvarā liku sudrablietas, izņemot ļoooti retas reizes, kad uzvilku izlaidumā dāvinātās zeltlietiņas, taču nesen tiku pie gredzena, kurš ir baltā zelta un jāliek katru dienu, līdz ar to savas sudrablietas vairs nevaru vilkt - ļooooti nepatīk, ja jauc abus kopā. Tad, nu, tagad esmu baigos meklējumos, jo man, var teikt, nekā nav :D Bet tā vispār es vienmēr lieku auskarus, gredzenus, pārējo šad tad.. :) Dažreiz vispār ir tādas dienas, kad neko uz sevis negribas. Mājās esot, vispār nepatīk ne ar ko apkārties - nejūtos ērti :D

Vispār viss forši, joprojām baudu atvaļinājumu, taču bik jāpastrādā otram darbiņam..un tad jāgaida mājās TomKha zupiņas sastāvdaļas, visu rītu jau par to zupiņu domāju, jummmm.

Izmantošu iespēju un pareklamēšu, atvaļinājumā bik vairāk sanāk parakstīt :D - http://silva.prieksgatavot.lv/
27.09.2012 13:15 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
priori, tā pata stacija nav tunelī :D Pretī Emīla Gustava šokolādes veikalam, uz to pusi, ja ej uz Rimi veikalu... Ai, ceru, ka saprotami sanāca kaut nedaudz :)
27.09.2012 13:24 |

Reitings 540
Reģ: 18.11.2011
Man nav daudz rotas, ikdienā nēsāju vienu gredzenu, auskarus un apzeltītu pulksteni.
27.09.2012 13:26 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Mīļākais aksesuārs ir laulības gredzens, kurš ir ar briljantiem un rokas pulkstenītis, apzeltīts ar ādas siksniņu. Protams, pat laulības gredzenu ne visur velku, jo tas nav tāds gredzens, kuru var visur vilkt un visiem rādīt... bez gredzena vai pirksta var palikt.
Vispār tagad maz valkāju tādu aksesuāru, ir vēl rokassprādze, kuru ik pa laikam uzvelku un zelta sirsniņas kuloniņš, bet tos velku tikai pie kādas kleitas vai apģērba, kur prasās. Auskarus praktiski nevelku, traucē. Jostas pārstāju vilkt jau pasen. Vienīgais, ko tagad no aksesuāriem bieži izmantoju ir visādi lakati un saites, kuras sienu ap kaklu dažādos veidos.
27.09.2012 13:26 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Spotorno, nekas personīgs, bet man liekas baigi dīvaini, ka laulības gredzens ir tik grezns, ka to nevar valkāt. saprotu, saderināšanās gredzens var būt ar sazin kādu akmeni, bet personīgi man laulības gredzens prasās askētisks un vienkāršs, samērojams ar visiem apģērbiem un visām dzīves situācijām dien dienā.
27.09.2012 13:44 |

Reitings 48
Reģ: 01.08.2012
jo tas nav tāds gredzens, kuru var visur vilkt un visiem rādīt... bez gredzena vai pirksta var palikt.
Ha ha ha ha ha. Tu domā, ka jebkurš no attāluma var pateikt, ka briljanti ir īsti? To var noteikt tikai juvelieris un arī ne tad, ja nav piebāzis to gredzenu pie deguna. Galvenais, ka viss forums tagad zina par tavu megadārgo gredzenu, bet tāpat jebkurš uz ielas domā, ka parasts gredzens ar cirkoniju., tāpēc beidz lielīties un nēsā savu gredzenu bez bailēm.
27.09.2012 13:45 |

Reitings 8968
Nepatik man aksesuari, nu tik tie, kas ar mani ir ikdienaa :D
Nesaju visu laiku ausis tos pashus 6, viens gredzens, kedite ar menestinu ap kaklu, pulkstenis, tos gan pamainu, man ir 3, gribetu vairak saulesbrilles un pulkstenus, bet daargs prieks :D

Ahhhh, man milotais sodien teica, lai paskatos bileti vinam uz nakamo nedeelu.. Aaaa, tas nozimee, ka loooooti driiz vinu redzeesu.. Nevaru sagaidit.. 4 menesi pagaajusi...
27.09.2012 13:46 |

10 gadi
Reitings 13809
Laulības gredzenu gan es par aksesuāru nesauktu. Uzskatu, ka to ir jānēsā vienmēr, ja vien darbs ir tāds, kur, piemēram, gredzens var veicināt veselībai bīstamus apstākļus.
27.09.2012 13:49 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
René, valkāt var, bet ne kurā katrā sabiedrībā, ir tomēr atšķirība. Nu vai zini, laulības gredzenu dāvā topošais vīrs, turklāt apskaties pati, šodien laulības gredzeni nav tikai vienkārši zelta riņķīši...
Katram sava gaume un savas vēlmes. Man, piemēram, tevis ieliktā rokassprādze atgādina plastmasas bižutēriju... un, tagad vairs negribēsi un nevalkāsi?! K`moon....
27.09.2012 13:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits