Lieciet savus drēbju linkus,utt.,Labprāt kaut ko iegādāšos!
Meklēju smukus rudens zābaciņus,bikses (auduma) bet ne tās buktētās,džinsa veida,tikai no auduma,ceru,ka sapratāt ko domāju :D
Nu jā,paskatīšos,kas jums tur ir! :)
Oi zini diez vai, jo man pat mēdz būt arī lielāks par 39. Bet nu uzmērīt jau varbūt var!
Kur Tu savas pirki?
Posts un negals ar tām tupelē, veikalā man man vajag uz viss un es zvēru pat pārdevējām, ka es viņas nēsāšu līdz mūža galam, pēc tam iepirkšanās hormoni norimst, tad tikai sāku domāt! :D
Pirku Beļģijā,Antverpenā Louboutin veikalā.
Tas ir tiešām ārprāts ar tām kurpēm un maksāja tādu naudu,nu nemūžam es tik dārgi nepārdošu,pat pa 180 neviens negrib,bet zem 100ls toč netaisos viņas pārdot,pilnīgi jaunas,Louboutins nu ahh.. Nezinu,moš ebay varētu sakarīgāku cenu dabūt.
un cubiana, Nuuu,tik traki man nav,bet tiešām nevaru nenopirkt Louboutin kurpes,vai Jimmy Choo,Lorenzi,vismaz vienam kurpju pārim no tiem man ir jābūt,tā ir slimība.. :( :D
Cubianas kurpes smukas, bet nezinu, cik trakai man būtu jābūt, lai es maksātu tādu naudu par apaviem vai apģērbu. Manas dārgākās kurpes maksā apmēram 30 lati (pirktas uz atlaidēm). Zābaki kādi 70 - 80 LVL. Tikai nezinu tas ir labi vai slikti, ka esmu skopa!