Noteikti, neesmu vienīgā, kura ir sastapusi tādu situāciju...,,,
Daudzi saka, ka ir jādzīvo tagatnē, nedrīkst dzīvot pagātnē vai nākotne..bet viss ir savādāk..Pāšlaik tagadnē es tiešām neatrodos.
Kopš jaunā gada,februāra es iepazinu to, kas ir romantika, es iepazinu un uzzināju pašas krāsainākās attiecības,kas man ir bijušas. Es nezināju ,ko no viņa gaidīt jau nākošajā dienā, viņš mācēja mani pārsteigt ..Nobeigumā pirms viņa braukšanas prom, viņš mani aizveda uz jūru, jo es to vēlējos jau vasarās sākumā. Nākošajā dienā viņš atstāja mani, saot, ka rakstīšot man un zvanīšot, par cik brauc uz 2 mēnēšiem prom,(tagad jau 3 mēnesis viņš joprojām nav LV) Es ticēju un mēs lieliski atvadijāmies..Es viņū ļoti gaidīju atpakaļ, tāpat, kā gadīju zvanu no viņā, vsmz ziņu, ka viņam viss ir kārtībā.. nekā,pagāja nedēļa, divas.. nekā.. pagāja 2 mēneši nekā, tik uzzināju, no viņa brāļa, ka viņam esot viss kārtiba..
Ciemojoties pie māsas es izmantoju iespēju viņam piezvanīt pati,viņam nummurs nerādijās, jo es zvanīju no skype.. viņš pacēla izklausījās iedzēris..mēs runājām krievu valodā, jo izklausījās, ka viņš gaida no krievietes, viņš mani neatpazina, tik smējās un flirtēja..Sašutusi nometu kklausuli, un aizsūtiju sms -paldies, ka atpazini mani..atbildi saņēmu?-NE..
Es izbaudīju diezgan nomācošu laiku savā dzīve, es neko neredzēju ,kā tik slapjas spilnvendrānas un kaudzēm nepabeigtu skumju pilno dzejas izlasi, ko es līdz tam nekad neesmu darījusi, es sāku rakstīt dzeju, gleznot arī. Mana mūzikas gaume pārtapa par gruzīgiem gabaliem....Es dzīvoju cerot, un gaidot pagātnē..
Sākās olimpiādes laiks, un mani uzaicināja vienu vakaru kopā ar draugiem noskatīties, bmx sacensības.Es piekritu kaut arī zināju, ka tur būs mans ex,bmxsists. Jā,neslpēšu viņš mani pamanīja, mēs sākam runāt.Viņš izturējās pret mani izcili.Man visi draugi kladzināja-mēģini,paskaies viņš ir gudrs, sportists, 2016 gada kandidāts uz bmx olimpiādi,nākotnēs ārts un galvenais, viņš tevi sargās un tevi neatstās.. izvēršoties visam, es piekritu mēģināt. Mans tagadējais draugs ir izcils.Viņš izturās pret mani izcili un patīk visai manai ģimenei...
Es nedzīvoju tagadnē, es aizmirsu par ballītēm,savām interesēm, es vairāk mācos ,izglītojos, pilnveidojos, daru visu lai turēt līdz savam drauga, daru visu, lai mēs varētu turpināt savu nākotni.
Un kā ar pagātni? Jā es dzivoju arī pagātnē, pārlasot sarakstes, dažreiz redzot mūsu bildes, atceroties momentus , dziesmu vārdus, neviltotu prieku..jautros vakarus spēlējot vārdu kaujas..
Runājot ar viņa brāli uzzināju to,ka viņš nezinot, ka tagad man ir attiecības, un nezvana ,jo negrib domāt un skumt velvairāk par mājās..un viņš nezin,ko zaudē..
Un klusība cerot saņemt sms , mīļa, atver durvis ,es esmu mājās,pie tavām durvīm ar puķēm un vārdiem...
Bet man taču ir nākotne....