Sveikas meitenes...esmu saldo smaržu cienītāja..gribās pamainīt pašreizējās... Vai ir kādi ieteikumi?
P.S.Veikalā kad sāc smaržot, beigās viss sajūk :)
Jā, ar pārdevējām tiešām vajag aprunāties. Viņas ieteiks, protams, uzreiz var netrāpīt, bet lai nes variantus, kamēr ir īstais.
Man ar Plazas Douglas konsultanti nepatīkams atgadījums - daudz kas man nepatika no piedāvātā un beigās šamā notinās. Nu ja nevajag klientu, tad nevajag. Pārgāju otrpus uz Kristianu - tur ar mani pamatīgi noņēmās, visi piedāvātie aromāti arī bija diezgan labi līdz atrada man tīkamo. Visu cieņu meitenēm un attieksmei!
Paldies meitenes, būs jāsāk apgaita pa veikaliem meklējumos :D
ROXY, ne jau taisos tagad sapirkt visas minētās smaržas, bet no minētājām ir vieglāk meklēt ja ir idejas...
Man taas dior passion arii ir. Uzdaavinaaja draugs tik pat kaa kaji maisaa un saakumaa kad pasmarzhoju likaas kaa peec ziepeem. Tagad jau mazliet apradu un ir ok :d bet nav no taam saldajaam...:)
diesel lover dose esmu smaržojusi , kaut kad Cosmo žurnālā bija tāds mazs smarzigs atlocījums.. Tās man patika, bet paskatījos veikalos, bija ļoti dārgas.. varbūt tagad ir palikušas lētākas...
No saldām vēl būs Elizabeth Arden - 5th Avenue Style, arī pēc konfektēm un tā. Ardēnai vispār samērā lētas smaržas, ja māk atrast un par noturību arī nav ko sūdzēties :)