Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Drauga pazaudēšana

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009
Runa ir par vienkāršu draugu,nevis kā par otro pusīti.
Nodraudzējāmies diezgan ilgu laiku.Viens otram varējām visu ko uzticēt,palīdzēt ar padomiem un daudz ko citu,kas jau pienākas labiem draugiem.
Gribējām attiecības veidot,bet nu abi sapratām,ka tas nebūtu šobrīd iespējams.Sāpīga tēma mums tā bija,bet nu skaidrs bija,ka viens otru negribam zaudēt tikai tāpēc,ka nevaram būt kā pāris kopā,BET...vakar pamanu,ka viņš mani vnk ir izdzēsis no savas skypu kontaktu listes.Jautājums-kāpēc? (nav jau vairs kam to pajautāt,jo mūsu vienīgā saziņa bija caur internetu.Neieslīgšu sīkumos,kāpēc tā!)
Vakar,kad ieraudzīju tādu faktu un vēl šodien (noteikti,ka tā būs arī turpmākās dienas) es vnk sevī jūtu tādu kā tukšumu.Kāpēc?Tāpēc,ka man šis cilvēks tiešām bija svarīgs un tuvs,bet tagad - vnk palikušas atmiņas par to visu!
Teiksat,ka tas nav īsts draugs?Negribu tam piekrist,bet laikam jau viņam tas sāka kļūt pa smagu,ka zināja,ka vnk nevaram būt un kur ir tā robeža starp draudzību un attiecību veidošanu.
Nezinu..manī ir apjukums un pat nezinu,ko domāt!Vai tiešām tā vajadzēja?Vai viņš tikai to izdarīja dusmu ietekmē?Atbildes nav...
24.09.2012 21:19 |

Reitings 819
Reģ: 29.01.2009
Man arī tā ir bijis... Tikai es biju tā, kas izdzēsa otru no kontaktiem. Man personīgi bija pārāk grūti uzturēt normālu kontaktu tikai kā draugiem. Nespēju emocionāli nepārkāpt tai "līnijai". Žēl jau ir, bet mūsu kontakts bija tieši tāpat kā tev, tikai caur internetu (esam dažādās valstīs), tāpēc, lai beigtu tās mocības, man būtībā nebija izvēles, kā to visu pārtraukt :)
24.09.2012 21:23 |

Reitings 64
Reģ: 28.07.2012
Man arī ir draugs, caur netu sazinamies, tikušies neesam nekad. Es esmu izdzēsusi viņu arī no saviem kontaktiem pēc kkāda strīda, vairs neatceros kāpēc, un veselu gadu ja nemaldos nesazinājāmies. Man tas tā spontāni bija un es ļoti nožēloju, un kaut kā dr.lv pēc tam viņam uzrakstiju neitrāli kā iet un tā... Tagad jau kā pusotrs gads pagājis un sarakstamies. Turpretim tavai situācijai mēs neesam runājuši par kopā būšanu jo kaut gan viņš nedaudz vecāks par mani, ir nenopietns vēljoprojām. Tā tikai izmet pa jokam frāzes, ka atbrauc pie manis un tā.... Bet zinu jā, ka kaut arī cilvēks otrpus ekrānam, un pēkšņi pazaudē, ir tukšuma sajūta, pati esmu jutusi, nav patīkami. Ļoti pietrūkst, jo ir pieradums. Uzraksti dr.lv vai sms ja tev ir viņa nr un pasaki kā tu jūties. Ja tu viņam ko nozīmē, šaubos vai neatbildēs. Bet tikai bez dusmām un apvainojumiem, jo kā es teicu, kad es pati izdzēsu to puisi, es jutos pēc tam slikti un negribēju pārmetumus nekādus, tikai izlabot ko esmu izdarījusi...
24.09.2012 21:29 |

Reitings 663
Ir bijušas pāris reizes,kad bija domstarpības,bet agrāk vai vēlāk viens otru esam uzmeklējuši.Nekad nebija tā,ka viens vai otrs izdzēsts no skypa,bet tagad - tas ir noticis.Visu laiku par viņu iedomājos.Lai arī viņš mani izdzēsa,es to neizdarīju - viņa kontakts ir palicis.Vnk es tā nespēju.Pats agrāk teica,ka ar mani nesazinājās,ka jutās vnk pazudis un tāds nekāds,ka sapratis,ka es viņam dodu to smaidu un enerģiju,pozitīvu skatu uz dzīvi.
24.09.2012 21:34 |

Reitings 64
Tātad kkāds iemesls bija ka ko tādu izdarīja. Varbūt pat ir tāda iespēja, ka viņš tieši grib redzēt kā tu reaģēsi, vai rakstīsi viņam vai nē. Bet iesaku, uzraksti, kas ir sliktākais kas var notikt? Ignorēs? Nu tad lai iet ieskrieties. Vismaz pati zināsi kas un kā... Nemocīsies neziņā.. ;)
24.09.2012 21:40 |

Reitings 663
Ko tad lai es viņam rakstu?Lai piedod par visu?Viņš taču pateiks tikai vienu-tu nemainīsies,es zinu (tur ir cits stāsts,par ko viņš man tā varētu teikt!)
24.09.2012 21:42 |

Reitings 64
Ā, tad jau kokam divi gali.. Bet vienalga.. tāpat tu nejūties labi.. Izrunāties var par visu, kas bijis. Nesāc ar atvainošanos. Pirmāk pajautā vai drīksti zināt iemeslu kādēļ viņš tevi izdzēsa no kontaktiem...
24.09.2012 21:45 |

Reitings 663
Es jau pat varu iedomāties viņa atbildi un jutīšos vienalga slikti.
Gribās jau uzrakstīt,bet no otras puses - apzinos,ka viņu sāpināšu,ka atkal atgādināšu par savu eksistenci :(
24.09.2012 21:47 |

Reitings 64
Nju nemācēšu tad neko citu ieteikt, kā vienkārši aizmirst viņu, jo cik sapratu ir dziļāka doma tajā situācijā.
24.09.2012 21:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits