Runa ir par vienkāršu draugu,nevis kā par otro pusīti.
Nodraudzējāmies diezgan ilgu laiku.Viens otram varējām visu ko uzticēt,palīdzēt ar padomiem un daudz ko citu,kas jau pienākas labiem draugiem.
Gribējām attiecības veidot,bet nu abi sapratām,ka tas nebūtu šobrīd iespējams.Sāpīga tēma mums tā bija,bet nu skaidrs bija,ka viens otru negribam zaudēt tikai tāpēc,ka nevaram būt kā pāris kopā,BET...vakar pamanu,ka viņš mani vnk ir izdzēsis no savas skypu kontaktu listes.Jautājums-kāpēc? (nav jau vairs kam to pajautāt,jo mūsu vienīgā saziņa bija caur internetu.Neieslīgšu sīkumos,kāpēc tā!)
Vakar,kad ieraudzīju tādu faktu un vēl šodien (noteikti,ka tā būs arī turpmākās dienas) es vnk sevī jūtu tādu kā tukšumu.Kāpēc?Tāpēc,ka man šis cilvēks tiešām bija svarīgs un tuvs,bet tagad - vnk palikušas atmiņas par to visu!
Teiksat,ka tas nav īsts draugs?Negribu tam piekrist,bet laikam jau viņam tas sāka kļūt pa smagu,ka zināja,ka vnk nevaram būt un kur ir tā robeža starp draudzību un attiecību veidošanu.
Nezinu..manī ir apjukums un pat nezinu,ko domāt!Vai tiešām tā vajadzēja?Vai viņš tikai to izdarīja dusmu ietekmē?Atbildes nav...