Rudenī velciet cepures?

Reitings 64
Reģ: 28.07.2012
Šodien bija nereāli auksts, vismaz manā pilsētā, gāju uz skolu no rīta- vējš nenormāli pūta, man galva sasala :D Man nedaudz neērti vilkt tagad septembrī cepuri, jo visas man ir tā kā ziemai domātas... un stulbi jau ir domāt tikai par to ko citi padomās, un tikai tāpēc pārsalt... es vispār nevalkāju īsas jakas, tikai pāri dupsim, tāda garuma... bet jā.. ko lai iesāk, jo ausis salst un pūš vējš, tagad jau kakls druscinj sāp... Ko iesakat? Un pašas liekat kaut ko galvā šādos rudenīgos laikapstākļos?
24.09.2012 19:54 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
es jau no kādiem 14 gadiem vispār neesmu cepures vilkusi. šodien vienu pasūtīju, bet vēl nezinu, vai nēsāšu. nu tādas ar nagu tiešām nevarētu uzvilkt :D
24.09.2012 20:45 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
es cepures šad tad adu, velku...man patīk. Cepures nesēšana nesagādā nekādas problēmas, ja vien cepure ir normāla. Šoruden gan vēl neesmu vilkusi, līdz šim neprasījās, bet šodien, piemēram, staigāju ziemas jakā ar kapuci (kamēr ar suni pastaigājos), līdz ar to to trako vēju vispār nejutu. :)

Nevajag skatīties uz citiem, ja prasās, tad jāvelk nevis jāsaldējas. Tāpat ne jau Tu uzreiz ar pižiku rudenī staigāsi, staigāt rudenī ar cepuri ir pilnīgi normāli. :)
24.09.2012 20:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits