Psihoterapeita atalgojums

Reitings 295
Reģ: 26.08.2012
Ir kādas lietas kursā? Ja šobrīd viens klients par vienu seansu maksā 15 - 30ls, 5qe dienā vidēji psihiatrs nopelna 30 - 60ls, tad nedēļā aptuveni 250ls. Ja atņem telpu īri, supervizoru, kursus, materiālus, kādi sanāk vidēji ienākumi mēnesī?
21.09.2012 15:05 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Libra psihologa kvalitati noteikti tas nenosaka,jo psihologs nemacas par kauliem un sirds kambariem.
21.09.2012 16:26 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
labs psihologs nekad nelies ūdeni, viņš uzklausīs klientu, nekad nejauksies ar savu padomu, subjektīvajiem uzskatiem, bet klientam pašam palīdzēs atbildēt uz savu jautājumu! un jā, laba psihologa prasme - rast drošības un uzticēšanās sajūtu. nedomāju, ka profesionālam psihologam ir augstprātīga attieksme.
un katrā specialitātē ir pa debiliem speciālistiem kaut vai - ārsti

Es nebiju domājusi, ka man ir sliktas domas, jo gāju pie psihologa un viņš lēja ūdeni. Bet, piemēram, man ir bijušas divas skolotājas, kas ir arī psiholoģes (varbūt skaitās psihoterapeiti, tagad neatceros vairs). Iepazīstot viņas šādā veidolā, nekad mūžā nevēlētos iet pie viņām ar kādām garīgām kaitēm, jo cilvēki paši par sevi ļoti nepatīkami. Varbūt izmācījušies labi utt., bet tas starojums, kas viņiem ir, reāli atgrūž. Un tā ir vēl ar pāris psihologiem, ko zināju vienkārši kā cilvēkus.

Visās jomās mēdz būt kā labi, tā slikti speciālisti.

Jā, protams.
21.09.2012 16:28 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Libra

Kaulu nosaukumus viņš tik un tā neatcerēsies pēc aksamēna, bet kognitīvas spējas ārsta grāds tomēr uzlabo ļoti labi, gribot-negribot.
bet piuekritīšu par slioktiem speciālistiem, kuru netrūkst jebkurā jomā
21.09.2012 16:30 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
domāju, ka psihologs kā speciālists ir nepieciešams, jo bieži vien ir visādas iekšējas trauksmes - stress, kompleksi, bailes, kuras tālāk izraisa somatiskās slimības. un tās neizraisīt vai novērst ir psihologa kompetencē, bet ārsts var tikai sekas apārstēt ;)
21.09.2012 16:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits