Vīrietis uz sievietes rēķina

10 gadi
Reitings 251
Reģ: 17.04.2009
Sveikas!
Vai jus paciestu situāciju, ka jums jāuztur arī virietis? un tikai jums vienām jāapmaksā visus ikdienas rēķinus, jāpērk partika, utt.., jo vīrietim konkretaja laika posmā ir mazāk naudas?
19.09.2012 11:01 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Kubiet, man, piemēram, tā ir interese, kā šīs sievietes spēj justies labi un iekšēji pilnīgas? Es runāju par tām, kuras pašas nestrādā, tik dzīvojas.
19.09.2012 12:58 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Mūsdienās, kad ir pieejamas tehnoloģijas, sadzīves tehnika un tamlīdzīgas lietas, kas atvieglo veļas mazgāšanu, mājas uzkopšanu un citas lietas, sieviete vairs netiek tik ļoti noslogota, lai mājsaimniece skaitītos darbs. Jāstrādā un nauda jāpelna abiem. Paprasiet saviem vīriešiem, lai viņi godīgi atbild, vai tiešām viņiem patīk, ka viņi katru dienu agri no rītiem ceļas, lai ietu uz darbu un vakarā pārguruši nāk mājās, bet viņu sievietes tikmēr atpūšas, skatās filmas, lako nagus, utml. Domāju, ka godīgi daudzi atbildēs, ka nepatīk viss. Vienkārši vairusm sieviešu šādu atbildi negrib dzirdēt, tāpēc nemaz nepajautā, kā patiesībā jūtas vīrietis.
19.09.2012 13:00 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
tādēļ piedomājiet dažreiz, ka mamutu un ogas varētu nest mājās abi, nevis tikai viens.

Mums nesen tads posms bija, un sakas skandali.Abi reize nakam majas,bardaks,vakarinas gadriz nakti,maja haossa. Nacas algot cilveku un maksat kas to majas soli apdaris, bet kad man samazinaja algu-neredzejam tam vairs jegu. Un ja vajadzetu staradu un pati sevi apgadatu,tagad man tikasi pusslodze palika.
19.09.2012 13:02 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Grūti būs baudīt dzīvi, ja pēc Porsche brauc autobusā :) Labi, ja sievietei ir izglitība un darbs, bet ja nu nav - tas par traku.

Es, piemēram, labprāt sedētu vīrietim uz kakla, stradātu tikai dienas, nevis diennaktis un visu algu terētu ceļojumiem, dāvaniņam sev un vīram un citiem sīkumiem, ieliekot kaut ko arī kpēja krājkasītē. Bet diemžel, izvēļējos parasto vīrieti, nevis Rokfeleru :)
19.09.2012 13:03 |

Reitings 27552
Es runāju par tām, kuras pašas nestrādā, tik dzīvojas.

Tas ir kaa? Neko nedara? Bernus dzemde un audzina kaiminu tante? Majas ar visu apdara kalpone? Nu ta var saprast. :D
19.09.2012 13:03 |

10 gadi
Reitings 8191
Kubiet, lūk, vismaz Tu proti paskaidrot, kādēļ Tev tieši tāds, kāds ir pašlaik, dzīves modelis ir pieņemams! Jums attiecībās tā ir labi un vīrietis pats tā vēlas. Citas tikai brēc, ka vīrietim ir jābūt mamuta nesējam, nekad nemēģinājušas, kā ir savādāk, kā tas ietekmē mājas dzīvi. Man savādāk, bet tādēļ nenosodu tās, kuras dzīvo savādāk. Tik nevajag brēkt un saukt uzreiz vīrieti par nespējīgu.
19.09.2012 13:05 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Man gan tāda dzīve bez ambīcijām liekas garlaicīga, bet katram savs.
19.09.2012 13:05 |

10 gadi
Reitings 8191
Tas ir kaa? Neko nedara? Bernus dzemde un audzina kaiminu tante? Majas ar visu apdara kalpone? Nu ta var saprast.

Staigā pa veikaliem un tērē naudu visādām sievietei obligāti nepieciešamām precēm. Par bērniem vispār nekad nevienā situācijā nerakstu, tos vienkārši neiekļauju savos domu gājienos un komentāros. Par māju tas jau ir cits groziņš.
19.09.2012 13:07 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Arī vīrietis ir tikai cilvēks, kuram var gadīties neveiksme un reizēm ir nepieciešams tāds vai citāds atbalsts.
Sieviete var būt tāda, kura:
-atbalstīs un palīdzēs maksimāli ātri piecelties;
-ņerkstēs, pārmetīs un grūdīs vēl dziļāk nomāktībā;
-aizies.
Vidējais variants būtu visļaunāk, pamest neveiksmes piemeklēto nav tas trakākais, varbūt tieši sasparosies. :D Tās manas domas.

Nesaku, ka pašai nepatiktu tērēt dāsna vīrieša naudu, BET es naudu nekad nemētātu dārgos sūdiņos (kaudzes ar kosmētiskajiem līdzekļiem, kuri tāpat nekad netiks izlietoti, sevišķi - dekoratīvā kosmētika), vienalga, pelnu pati vai vīrietis. Man patīkami liek justies pārdomāti pirkumi, piemēram, izvēlēšos labāko dermatologa ieteikto sejas kopšanas kosmētiku tieši savam ādas tipam, kas visticamāk arī dos cerēto efektu, nevis iešu mēģināt visu, ko draudzenes iesaka. Gultas veļu sameklēšu no patīkamākā satīna vismaigākajā un guļamistabai piemērotākajā tonī. Izsapņotus apavus varu meklēt mēnešiem...
Ļoti nepatīk pirkt pa roku galam vai tāpēc, ka uz sitiena vajag. Patīk pārdomāt. Riebjas ar lietām pārbāztas telpas, skapji. Patīk, ja viss, kas atrodas manās dzīvojamajās telpās, tiek arī izmatots, nevis krāj putekļus vai īsti neiet pie sirds.
Jā, ja man būtu daudz liekas naudas, kādu daļu noteikti ziedotu labdarībai jomā, kas manu sirdi uzrunātu.

Jebkurā gadījumā savu dzīvi tiecos vadīt tā, lai, jebkurā mirklī paliekot bez otrās pusīte, pati spētu sevi uzturēt un izklaidēt. :) Nekad neko nevar zināt.
19.09.2012 13:08 |

Reitings 27552
Kubiet, lūk, vismaz Tu proti paskaidrot, kādēļ Tev tieši tāds, kāds ir pašlaik, dzīves modelis ir pieņemams! J

Zini kad manejam bija atvalinajums, bet es gaju uz darbu.Biju stava sajusmaa.Maja tira, est pagatavots.Atnaku un atpusos. Es ta butu ar mieru, bet mans traks paliek bez darba,pats jau besijaas ka ilgs atvalinajums. :D
19.09.2012 13:08 |

Reitings 27552
Man gan tāda dzīve bez ambīcijām liekas garlaicīga, bet katram savs.

Kur tu atkal so esi izpipejusi? Daudzi stude, iet kursos, kopj darzu , un vel simt un vienu lietu dara lai sevi pilnveidotu.
19.09.2012 13:10 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Abalone, izmantotāja ir tā, kura no turīga vīra skrien prom, brīdī, kad viņš no turīga kļūst par parastu.
19.09.2012 13:11 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Palasot viedokļus, liekas, ka tās sievietes, kas varētu šādu situāciju pieņemt ir dziļā nesaprašanā par sievietēm, kas to nevēlas pieņemt, un tad tiek raidīti kaut kādi apvainojumi- izlutināta, ka mīl tikai vīrieša naudu utt.
Jautājums taču ir vai varētu paciest, nevis vai spētu izdzīvot.
Man personīgi negribas nemaz domāt par tām situācijām ko min, slimības, invaliditāte, katastrofa- nedod Dievs, tās sāpes un skumjas neatsit nevienu kapeiku. Un tādas domas izslēdzu.
Turklāt ir dzīvē dažādas situācijas, kuras nevaram visas uzskaitīt, ir atšķirība vai vīrietis zaudē naudu jo nodzeras, vai darbu, un šo problēmu pēc iespējas ātrāk risina.
Es vērtētu pēc situācijas, un tomēr mīlestība jau gala beigās nospēlē galveno lomu, ko spēj pieciest un ko nē.
19.09.2012 13:11 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Paciestu,ja viņam pašlaik būtu grūti laiki.Protams,ja viņš sēdētu un nemaz nedomātu par to,kur npelnīt naudu,tad diezvai man tas patiktu.Taču kopumā,jā,es maksātu rēķinus,uzturētu savu vīrieti,jo viņš ir MANS VĪRIETIS.Ja viņam pašlaik ir grūti,man ir jāpalīdz.
19.09.2012 13:12 |

Reitings 1906
Kubiete, nu labi... Bet būt neatkarīgai un apzināties, ka pati to nopelnījusi, ir pavisam kas cits. Bet es atkārtoju, katram savs! Ir karjeristes, ir mājsaimnieces, ir abi reizē, ir nekas no tā, ir arī vieglas dzīves tīkotājas... Ir dažādu tipu sievietes.
19.09.2012 13:15 |

Reitings 4775
Par kādām ambīcijām var runāt - ok, izstudē un ko tālāk? Uzkar diplomu tualetē uz nagliņas? Ja būtu ambīcijas, tad liktu to diplomu un zināšanas lietā, strādājot.
Turklāt, kā zināms, vīrieši ātrāk mirst nekā sievietes. Jums nav bail, ka paliksiet vienas, bet tā kā nebūsiet strādājušas, pat pensijas vecumdienās nebūs? Vai arī tad jūs turpināsiet parazitēt, pārmetoties uz bērnu kakla?
19.09.2012 13:16 |

Reitings 27552
Par kadu pensiju tu runa? Es pat stradajot uz tadu neceru.Vecumu tik palielina, gan jau pec gadiem bus tie ceretie kur tur lasiju 75 gadi. Pensija:D :D :D Smiekls nak.
19.09.2012 13:19 |

Reitings 4775
Ok, lai tā būtu, bet pieņemot, ka būs, tīri teorētiski. Turklāt strādājot, vismaz vari iekrāt pati savai nākotnes pensijai. Un vispār, Kubiete, tu pārāk personiski to visu uztver, it kā tas viss būtu pret tevi
19.09.2012 13:21 |

Reitings 27552
Tad jau te visas parak personigi uztvert.Vel izdoma nakotnes nelaimes kaudzem. :D Ka iekrat? Lai teretu pec gadiem 30? Nu nesmidini ludzu.
19.09.2012 13:24 |

Reitings 1906
Pietiek jau ar to, ka ja vīrietis izmet uz ielas, nevarēs atrast darbu, jo sievietei nebūs CV ar darba pieredzi. Jo augstāk kāp, jo zemāk krīti. Esmu tikai par to, ka sievietei vajag darīt jebkādu darbu kaut vai par viszemāko algu, bet lai viņa kaut ko dara, citādi viņai vispār nav nekāda stabila pamata.
19.09.2012 13:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)