Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krutie ,atbrauc no ārzemēm!

Reitings 965
Reģ: 21.10.2011
Sveikas!

Esmu palikusi Lv un cīnos šeit,jo te ir manas mājas,mana zeme!
Bet kas visvairāk tracina?Tā saucamie draugi,kuri devušies labākos dzīves meklējumos,atbrauc no Anglijas,kur nu kurais,no kura stūra uz Lv,nu un tad,nu iet vaļā dižošanās un krutošanās!!!
Manis pēc tādi varētu pat nebrauk ciemos,pie radiem,draugiem,ģimenes!Ja visu laiku ir kas sliktsa sakāms par mūsu zemi!!!

Jūsu draugi ar mēdz atraucot padižoties?
Atbrauc un atbrauc,bet kad prasa cik tad labi iet tur,vai mašīnas jau nopirktas,mājai sakrāts,tad izvairās no tādām sarunām,un saka nauda pieteikot!
Pietokot,ta pietiekot,drošvien dzīvošanai un maz drusciņ iekrāšanai,bet ja labi grib,var cīnīties un krāt te pat Latvijā,arī!
18.09.2012 17:18 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu tu gan esi patriotiska!
dizojas tikai tie, kam patiesiba nav ar ko dizoties!
19.09.2012 21:46 |

10 gadi
Reitings 1280
Reģ: 21.08.2012
esmu dzirdējusi tadus gadījumus. pārsvarā tie cilveki tur strādā melnos darbus, izglītības nav...un tā dižošanās ar primark lupatām un piknikiem īrētās mājas iekšpagalmā ir mēģinājumi celt pašapziņu.
19.09.2012 23:26 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man gan patiik ,ka labaak staasta to ,kas labs noticis ar cilveeku ,nekaa pie pirmaas izdeviibas pasaka tev ,kas noticis slikts ,kaameer tu esi bijusi aarzemees-ko dariijis tavs viirs ,draugs,deels ,meita...To gan patiik pacilaat!:DEs domaaju ,ka kaadam tas ir liels notikums tajos 20+nopelniit sev kaut ko lielaaku,kaut smagi straadaajot!Es tikai priecaatos!Nesaprotu ,kaapeec ir tik viegli klausiities to slikto un tik gruuti uzklausiit to labo ,kas noticis cilveeka dziivee!
19.09.2012 23:47 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
aaarpraaac...koshljenes teiktais vnk nogalinaaja:D
20.09.2012 00:00 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Es atkal nesaprotu kā no jaunām meitenēm/sievietēm var nākt tik daudz negatīvisma?!
20.09.2012 00:19 |

10 gadi
Reitings 302
Reģ: 26.08.2010
Dzīvoju ārzemēs, par māju un ēšanu man nav jāmaksā, atmaksā priekšnieks, alga 1000 eiro un jā, es varu atļauties nopirkt, to, ko es gribu, protams, ir skumji, bet mani tuvākie cilvēki daudz labprātāk dzird to cik man labi iet, nevis to, cik reizēm briesmīga ir dzīve ārzemēs.
20.09.2012 09:39 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010

Tas ir pat ļoti labi, vajag arī tādus, kas piekrīt rauties par 144ls uz rokas, lai pārējiem paliek vairāk. Salīdzināsu ar dzīvneiku pasauli, jo lopiņi vien esam - kad dzīvniekas esošie apstākļi eksistencei nav piemeroti, tas emigrē prom. Cilvēkiem, amn, jums un visiem, valsts ir "izskalojusi" smadzenes ar kaut kādu patriotismu, kas principā nepastav, jo pasaulei durvis ir vaļā neatkarīgi no tā, kurš ir veicis iedalījumu valstīs. Tas viss ir cilvēka izdomājums, lai kontrolētu. Kam vajadzīgs patriotisms? Lai būtu muļķi, kas augstākstāvošās varas dēļ iet karā. Mans uzskats - nav labi - nav jāmocās un jāmēģina glābt dzimtenes ekonomika, dzīve tam ir pārak īsa.
20.09.2012 09:48 |

Reitings 13796
Citāts neievietojās - tas bija par to, ka koshlene gatava strādāt par minimālo.
20.09.2012 09:49 |

Reitings 13796
Piedodiet, par daudzajām kļūdām!
20.09.2012 09:49 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nu tas jau kaa kuram, cits aizbrauks un tiesaam liksies taa cita zeme miljons reizes labaaka, teiksim taa - medus maize, saliidzinoši ar LV, cits aizbrauks tik ljoti nenoveiksies un bus sliktaaka pieredze. Tas jau atkariigs no daudz kaa, no kādas gimenes cilveeks naacis, kas vinam dzive vsp ir bijis - ja bus ljoti nabadzigs bijis un nekad neko iisti LV nav varejis atljauties, tad, protams, aizbraukt un pasam sapelnit kaut tik , lai beidzot vareetu atljauties nopirkt visu, ko veelas sirds (nu es nerunaaju par masinu utt., bet dreebes, to un šito utt.) vinjam liksies nu vnk aaaaa cik superiga vieta, kaut ari ja zemenes lasa! Un atkal cilveeks, kam seit viss ir bijis(nu runaaju par gadijumu, ka vecaaki situeeti, ne pats), aizbrauks - it kaa paradot, ka kljuvis patstaavigs un nu tik ies lielajaa dzive pelnit visu, vinju nekad neapmierinas kkada zemenu lasisana un ja nebus tik daudz naudas, lai atljautos to pasu masinu utt,liksies ka pilnigs s*ds...
Un runaajot pa tiem maniem draugiem, kas bija aizbraukusi, neviens nav teicis, ka tur riktiga medus maize, atbrauc atpaaklaj un arii izstasta kaa bijis, kaaa jadzivo utt. Ir salidzinajusi , piemeram, vispar valsti ar muusejo, ka tur forsaak, ka lielaaka, ka daudz visaadu pasaakumu notiek, ka veikali lieli un superigi, ka taas pasas drebes tur var ljoti skaistas un pa normalu naudu nopirkt, + valoda perfekti iemacita (ja nerunaaju pa gadijumu, ka tupi sez un lasa kko plavaa :D ) , un salidzinot ar LV veikaliem ka te pilnigi zeel esot kkadas lupatas kreklu pa 20ls pikrt! Un vsp es taa aizdomaajos, ja amn buutu kāds draugs kas arii atbrauc un taa dizojas, man butu patikami to dzirdet, ka vinjs man uzticas un padalas ar savu prieku! Un iespejams, ja vinjam tik labi iet, ka varbut ari man paveras celjs uz turieni. Noteikti nesalidzinatu ar kkādu plaatizeri.
20.09.2012 10:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits