vienu puisi es izlaidu tā, ka viņš nezināja, kurā ledusskapjau plauktā stāv mūsu ēdiens un kas mums vsp ir ēdams (mēs dzīvojām kopā daudz cilvēku) un tad, kad man bija brīvdiena, bet viņš bija agri piecēlies, tad pusi dienas gaidīja, kamēr es pamodīšos, jo pat maizītes nevarēja uztaisīt :D
nu tgd ir tā, sestdienās un svētdienās brokastis (maizītes) taisa vīrietis parasti. ēst taisu es, bet nu atsildīt viņam nav problēmu, bet ja gadījumā nekā nav un es neesmu mājās, tad jau kko var sev uzmeistarot. es iekārtoju tā, lai tajās dienās, kad man nav laika, man arī nekas nav jāgatavo. vnk uztaisu to iepriekšējā dienā.
nu autores vietā es tādu milzīgu bardaku neciestu. es pateiktu, ka ja var visu tik nenormāli savandīt, tad pratīs arī sakārtot. zeķes jau laikam būtu tiešām jāmet ārā, kamēr atjēgsies, ka nav nevienas. lai gan mēs abi vakarā saliekam zem krēsla zeķes, kuras pēc tam izmazg'ājam. mani nekaitina tādi sīkumi, ja palicis no krūzes aplis vai ja nav nolaists vāks :D nu c`mon, tad jau veči varētu cepties par pretējo. tas gan ir stulbi :D traukus vnm aiznesam uz virtuvi. par mazgāšanu-ja nav vēls un neesmu pusi dienas jau viskko darījusi, tad nomazgāju es. un ja ir tā, ka jau esmu pārgurusi un neko nemazgāju, tad nākošajā dienā viņi ir nomazgāti. miskasti arī vnm iznes viņš.
manuprāt, tev jāņem drastiskas metodes, bet neizturies kā pret bērnu.
nu ja vīrietis nemāk gatavot, tad viņš to arī neiemācīsies slimības laikā :D