Vīrietis vecāks +20

Reitings 262
Reģ: 27.03.2012
Meitenes, vai kāda no Jums ir satikusies ar vīrieti, kas ir vecāks +20 gadus par Jums? Kā sadzīvojāt ar sabiedrībā pastāvošajiem stereotipiem, kā uz Jūsu attiecībām skatījās draugi/ģimene? Vai kā Jūs pašas skatāties uz attiecībām, kur vīrietis ir krietni vecāks par sievieti? Un kā viss beidzās? :)
17.09.2012 16:47 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Lellite-es laikam aizstaavu taapeec,ka muusu dienaas tie 20g loti biezi ir loti nenobriedusi!Es nedomaaju ,ka jaabuut noteikti tai starpiibai 20g,bet noteikti ieteiktu viirietim buut vecaakam ,taadam nobriedusam...!Tas nav tikai taapeec ,ka tad vairaak ticiibas,ka nesiis maajas to "mamutu",bet tomeer buus cita domasana,nopietns skatiijums uz dziivi,gimeni utt
Mans pirmais viirs bija jaunaaks!Varbuut taapeec...atceros ,kaa sodien !:)Es noteikti nesaku visaam,jo meitenes savos 20g arii ir dazaadas!Vienai ir jau gimene , beerni,citai nav bijusas nekaadas attieciibas!
20.09.2012 19:39 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
Nu 20gados jā, bet vīriešiem ir 25-35 ? Es gan uzskatu ka mums jāaug un jāaug kopā attiecībās. Kad vīrietis ir vecāks, sieviete pieskaņojas vīrietim, savā veidā pakļaujas, jo viņš tak ir nobriedis?!
Man liekas ka ir ok ja vīrietis ir kādus 5gadus vecāks. Protams ir attiecības kur ir ok, ja vīrietim ir +15.
Bet tiešām 20+ man liekas ir pa traku, jo tur jau ir vesela paaudze pa vidu, tas ir tikties kā ar savu tēvu!
20.09.2012 19:49 |

Reitings 16208
Lelllite-tev taisniiba tur- tu saskati saadas atteciibaas savu teeti!Man nekad nav bijis teetis,varbuut taapeec arii es neredzu to !Mans teetis nomira,kad man bija vel tikai 3g!Varbuut taapeec arii man ir viegli ar taadu viirieti,kurs ir viss vienaa!:)
20.09.2012 19:54 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
Nu re. Bet laikam galvenā doma , ka nevajag jau tik sparīgi mesties aizstāvēt to vienu viedokli.
Katram cilvēkam jau būs atšķirīga nostāja šajā jautājumā, būs dāmas, kam ši vecuma atšķirība nav starpība un viņu vīrietis liksies pievilcīgs un ir dāmas, kam vajag +/- viņu vecuma puišus un gados vecaki kungi nu pavisam neuzrunā . Tāpēc jau nevajag tagad tik sparīgi iegalvot šo vienu patiesību, ka visi 40gadnieki ir īsti apaloni (protams pārspīlējot).
20.09.2012 20:03 |

Reitings 16208
Lellite-es laikam aizstaavu so vecuma grupu tiesi taapec,ka biezi ,nezin kaapeec ,latviesi uzskata ,ka cilveeks kuram ir tie 40++ir jau jaaapglabaa!Sievietei noteikti ir jau jaasaak domaat par mazbeerninu apruupeesanu un viirietim arii-nekas daudz nav atlicis dziivee...!Es aizstaavu so vecuma grupu tiesi taapec,ka aarzemees sii vecuma grupa loti labi sadziivo ar tiem ,kuriem 20+!:)
20.09.2012 20:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!