Man bija viens pielūdzējs, kurš bija 22 gadus vecāks, pēc izskata nevarēja pateikt, sevi kopj, labi ģērbts, labi situēts u.t.t. Pirmo reizi sapazināmies iepazīšanās portālā, randiņš nesekoja, jo izvēlējos citu, pēc vairāk kā trim gadiem atkal sastapāmies tajā pašā iepazīšanās portālā :D Protams, šoreiz sekoja randiņš, jo biju brīva meitene un viņš arī. Aplidoja jau dikti, tieši kā meitenes minēja, rūpējās, lai man būtu labi u.t.t., man nekas nebūtu trūcis, būtu apčubināta no priekšas un aizmugures, BET bija dažas situācijas, kas man lika teikt STOP, iespējams, viņa privātīpašnieciskums, nebija tik viegli ieskaidrot, ka turpinājuma nebūs...
Un, jā, seksu viņš gribēja pirmajā randiņā , bet es pilnīgi noteikti to nevēlējos, lai arī man nav nekādi diži aizspriedumi, bet ne pirmajā randiņā.
Un torss ir daudz seksīgāks un pievilcīgāks jaunam puisim, nevis šāda vecuma vīrietim, lai arī trenējas un uztur sevi pēc pilnas programmas. Vecums un gravitācija dara savu.
Bet visā visumā man patīk vīrieši, kas ir vecāki par mani, vienmēr ir patikuši, tā kā attiecības esmu veidojusi ar 4-8 gadus vecākiem vīriešiem. Ir arī bijis 11 gadus vecāks, man patika- varējām saprasties, bija par ko parunāt un visādi citādi interesanti.
Baigi gari sanāca, bet nu tāda man tā nelielā pieredzīte šajā jautājumā :D