nu nazic man tieši tava problēma parādījās kkur pirms gada, pusotra.. drausmas vnk. tagad ir kādi uzlabojumi.
sāku lietot attīrošos šampūnus. ilgi tas gāja, bet uzlabojums ir tāds, ka nu jau matus varu mazgāt otrās dienas vakarā, ja eju ārā no mājas. esmu pamanījusi to, ka, ja ārā ir vējains, tad jau pēc pāris h varu iet viņus atkal mazgāt. man palīdz tas, ka tad, ja reizēm bija nenormāls slinkums mazgāt matus katru vakaru, tad nākošajā rītā sapūtu matu laku. nu tgd viņi kkā mazāk taukojas. vienu brīdi to lietu intensīvi piekopu, lai gan zinu, ka viņa kaitē matiem.
tad vēl es zinu, ka maniem matiem sāka riebties tie taisnojošie šampūni, kas arī nogludina matus, tāpat arī kondicionieri..pēeee, vnk varēju tad vēlreiz viņus mazgāt. vairāk viņus nežāvēju ar fēnu, jo karstais gaiss viņus vēl vairāk satauko. nu ja tikai izpūš un neveido, tad vēl var. un taisnotāja- tam vsp nav jēgas :D mani mati viņam nepadodas un izskatās vēl trakāk un taukaini.
centies viņus nemazgāt kkā katru dienu. tad vēl arī vairāk neleiku ne šampūnu ne kondicionieri pie pašām matu saknēm