Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

uztaisit gardumu

 
Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Tātad, gribu uztaisit kko gardu, bet man pieejami ir tikai milti, olas, piens, sviests un cukurs.
Ko ieteiksiet? (izņemot pankūkas)
17.09.2012 14:23 |
 
Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
vafeles?
17.09.2012 14:25 |
 
Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
nav vafeļu pannas. vrb var arī bez tās kkā izķepuroties?
17.09.2012 14:35 |
 
Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
plānās pankūkas, keksiņi
17.09.2012 14:37 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Gogelmogels - olu dzeltenumi sakulti ar cukuru :) Bērnības gardums.
17.09.2012 14:38 |
 
Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Buberts

nezinu gan ka taisa,bet dikti garsigs,berniba vecmaminja biezi taisija
17.09.2012 14:39 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Bubertam Nazic vajag arī mannu. ;)

Uzvāra manna putru un tad beigās pievieno sakultus olas dzeltenumus ar cukuru, un pēc tam iecilā saputotus olu baltumus.
17.09.2012 14:46 |
 
Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
ka jau teicu,nezinu ka taisa :D no bernibas atminjam tik atceros,ka bija olas :D viss bus jabrauc ciemos pie vecmaminjas un japrasa lai vinja taisa bubertu
17.09.2012 14:48 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Shpindzele -vari uzcept ruleti, tikai tur vajadzētu kādu ievārījumu, bet var ēst tāpat - olas saputo ar cukuru - tik cik olas, tik karotes cukura un beigās pieliek tik pat karotes miltus, liek veidnē un cep.
17.09.2012 14:49 |
 
Reitings 231
Reģ: 03.05.2012
Varbūt sanāk kādi cepumi vai miltu buberts. :) Bet man tikko sagribējās mājās gatavotu tiramisu.
17.09.2012 14:51 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ja tev ir auzu pārslas,, tad vari pannā izkausēt sviestu, tad pievienot cukuru. kad tas cukurs izkūst un masa paliek zeltaina, tad pievieno auzu pārslas un nedaudz pacep un lēnas uguns, bet maisi. nepieber par daudz tās auzu pārslas, lai beigās nesanāk drupaču kaudze, bet tā lai ir tāda vienveidīga bieza masa. kad ir apbrūnināts, tad kārto uz šķīvija u nkarstu sagriez gabaliņos. pagaidi, kad padziest un vari ēst. tad ir lēti, un sanāk daudz un garšīgi
17.09.2012 14:53 |
 
Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
paldies, meitenes. esmu pilnīga nulle konditoriju un desertu lietās, nav nemazākās saprašanas.
Lilii - ruletei tiešām pienu nemaz nevajag?
keksiņiem vaitad cepampulveri nevajag?
17.09.2012 14:59 |
 
Reitings 231
Reģ: 03.05.2012
Miltu buberts tiek gatavots tā pat kā mannas (man personīgi vairāk garšo tieši miltu, jo tāds krēmīgāks sanāk). Paņem 1l piena, pusi uzvāri katliņā, otru pusi sajauc ar miltiem, apmēram 8 ēd.kar. bet tas pēc vēlmes, cik biezu gribas. Beigās pievieno saputotas olas, vaniļas cukuru, cukuru. Brīva improvizācija. :)
17.09.2012 14:59 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ja ir āboli, var uzcept ābolkūku no tevis nosauktajiem produktiem :)
17.09.2012 19:18 |
 
Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
Uztaisi piena zupu ar klimpām . :D
17.09.2012 19:21 |
 
Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Auzu pārslas nav? Varētu tad cukurā apcept.
17.09.2012 19:21 |
 
10 gadi
Reitings 4303
Reģ: 03.08.2009
3 olu kūka:
1glāze miltu, 1 glāze cukura
3-4 olas.
sajauc olas ar cukuru, piegāž miltus. Var garšai piegriezt ābolus vai kādus citus augļus ielikt. Var arī vārītus burkānus, ja patīk. Sanāk saldi.
Apmēram 20min cepeškrāsnī un gatavs. Vienkārši un garšīgi :)
17.09.2012 20:01 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man arii atminaa-gogelmogels!:DPlaanas pankuukas laikam sanak loti labi!:)
17.09.2012 20:15 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits