Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

drauga bijušās

Reitings 9
Reģ: 05.06.2012
Sveikas.

Kā jūs uztverat sava puiša bijušās? Vai viņas liek jūsu attiecībām mieru?
Es personīgi ciest nevaru sava puiša bijušo draudzeni. Esmu diezgan pārsteigta par to, ka manam puisim ar tādu varēja būt attiecības.
Viņa arī nereti liek par sevi viņam manīt piem. "draugos". Ir pat zvanījusi uz telefonu, sūtījusi sms.
Puisis protams ignorē viņu (cik nu iespējams) un saka, ka ciest viņu nevar. Bet kāpēc gan viņš ar skaidru un saprotamu tekstu "nepasūta" viņu?
Nezinu, kā man rīkoties. Un vai vispār rīkoties... Tāpēc uzklausītu arī jūsu viedokļus un pieredzi ;)
17.09.2012 09:15 |

Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
dzīvo šodienai, viņš taču ir kopā ar Tevi, nevis viņu :)
17.09.2012 09:18 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Varbūt viņš vienkārši ir labi audzināts cilvēks tāpēc nevēlas otru sāpināt un atšuj maigāk nekā vienkārši pasakot nabaga meitenei ej d***t... (bet ja to ka viņu ciest nevar viņš saka viņai nevis tev, tad šis variants atkrīt)
17.09.2012 09:28 |

10 gadi
Reitings 6264
Reģ: 01.04.2009
Esmu diezgan pārsteigta par to, ka manam puisim ar tādu varēja būt attiecības

Tad jau viņa varbūt tāda nebija, varbūt ieslēdzās kaut kāds suņa uz siena kaudzes princips :D
17.09.2012 09:29 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
varbūt vinš negrib viņu aizvainot un pateikt kko rupju. nu c`mon, ko tu taisi problēmu, ja viņš viņu ignorē. tad, ja viņš ar viņu sarakstītītos kaut vai pa draugam- vot tā jau būtu problēma.
bet dīvaini, ka viņš tā uzkrītoši tev saka, ka nevar viņu ciest. nākošreiz, kad viņš tā saka, tad pajautā, kāpēc viņš viņu nevar ciest. ja viņš sāks minstināties, mulst un nevarēs isti neko pastāstīt, tad jau varēsi sākt aizdomāties, jo viņš nebūs gaidījis, ka tu viņam ko tādu pajautāsi.
ja viņš pateiks- tāpēc, ka neliek mieru. tad arī vari pateikt-tad pasaki, ka lai liek tev mieru un neraksta vairs. ja vinš to negrib darīt, tad pajautā, kāpēc. bet paskaidro, ka tad viņam nāksies visu laiku samierināties ar viņas rakstīšanu un zvanīšanu. lai gan arī tad nav izslēgts, ka viņa vairāk nebūs uzmācīga
17.09.2012 09:40 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
A kapēc tēmas nosakums-drauga BIJUŠĀS? :D kāda vēl mieru neliek?
17.09.2012 09:47 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Manam draugam bijusii ir bernibas draudzene, taatad veljoprojaam ir beernibas draugu lokaa. Visi pasakumi uz kuriem ejam arii bijusii ir tur, aicina muus uz dzimshanas dienaam utt. Sakumaa man bija nedaudz diivaini. Un bija taadi indiigie komantari no vinjas puses uz mani, bet puisis vinju attri vien nolika pie vietas un paradija ka vinja ir pagatne un es esmu naakotne tapec varam mierigi paballeties kopaa ja vajag :)
17.09.2012 09:52 |

Reitings 231
Reģ: 03.05.2012
Labrīt! Es jau savās vecajās duakusijās par ši tēmu daudz rakstīju! Man ir līdzīgi, kā Tev, tikai vinš man nesaka, ka ciest viņu nevar. Viņā iekšā mīt aizvainojums, jo viņa bijusī aizgāja ar kādu citu... pēc 6 gadu ilgas kopdzīves. Viņai ir dēls (no cita vīrieša, ar kuru pat bija precējusies). Un tagad laikam tā sieviete savu jauno mīlestību pazaudējusi, nespēj samaksāt par savu māju, izvadāt bērnu uz skolu un strādāt, tāpēc ik pa brīdim var just, ka ir sazinājusies ar manu puisi, jo redz, tad dzīve bija vieglāka.
17.09.2012 09:56 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Mana drauga bijušās abas sarosījās, kad padzirdēja baumas, ka ir gados jaunāka draudzene uzradusies ( t.i. es ) manam mīļotajam. Tā kā viena dzīvoja pavisam netālu, tad bieži vien sāka 'uzrasties' vietās, kur draugs parasti uzturējās, toties otra sāka uzmācīgāk zvanīties. Nu nekad nebūtu domājusi, ka sievietes, kurām jau pāri 30 varētu būt savā uzvedībā tik muļķīgas. Draugs abām tā arī pateica, ka ir ļoti laimīgs un plāno uzsākt kopdzīvi ar mani ( ne ar vienu iepriekš viņš kopā nebija dzīvojis no viņām). Ieteica abām pievērsties savas dzīves nokārtošanā. Ja tā ex, kura zvanījās norima, tad otra turpināja okšķerēties līdz arī uzskrēja mums abiem kopā. Kopš tās reizes neesam viņu manījuši :D
17.09.2012 10:04 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Līdz tam līmenim, kāda ir mana drauga bijusī man vēl tikai tikai augt un augt... Zinu, ka viņa ir vecāka par mani, darba dzīvē ļoti veiksmīga. Vai mani tas traucē? Nē, jo mūsu dzīves un darbības sfēras ir tik atšķirīgas, ka tāda mūsu dzīves regulāra krustošanās šķiet maz iespējama. Un ja arī - tad tikai garāmejot... Nezinu, ja viņa dzīvotu mums kaimiņos, blakusmājā, man sirds varbūt arī kādreiz notrīsētu. Nez, varbūt arī ne:D
17.09.2012 11:47 |

Reitings 9
Reģ: 05.06.2012
Paldies jums par komentāriem!
Pati saprotu, ka tomēr, katrai ir sava un atšķirīga pieredze. Tā pat arī mans gadījums nav tik vienkārši izstāstāms. Šis, ko esmu pateikusi, ir tikai sīkums attiecībā pret visām nebūšanām ar viņa bijušo.
Nav tik viegli (un es nemaz nezinu kā) stāstīt par šo problēmu... Tai pat laikā, kopskatā tā nemaz nav nekāda problēma. Ja jau puisis viņu ignorē (cik vien iespējams) un mums viss ir lieliski. Bet es nevaru aizbēgt no savas "smakljūtīgās" būtības. Daudzi sīkumi mani mēdz sāpināt. Lai gan pati saprotu, ka tie patiesi ir sīkumi un tādas muļķības paslēpju sevī. Bet tomēr sāpīgi. Un tā spilvens ne retu reizi vien nepelnīti saņem kādu sāļu asaru naktī.
Es tikai vēlos, lai viņš pasaka viņai vienu - ka esam kopā, esam laimīgi un lai viņa rūpējās pati par savu dzīvi nevis lien mūsējā ;)
17.09.2012 21:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!