dzejolis mīļotajam

Reitings 152
Reģ: 07.08.2012
Labs vakars, Dāmām!
Vēlos savam vīrietim sagatavot pārsteigumu.
Visādas vakara izdarības,lai viņš justos labi, taču ir vēl kāda ideja,kas iešāvusies prātā,bet īsti neesmu pārliecināta, cik svarīgi un cik ļoti novērtētu to vīrietis.
Esmu savam Mīļotajam sarakstījusi nelielu 3 rindi. Domāju,ka neviena meitene,ko tādu viņam nav uzdāvinājusi un, man šķiet, ka tas ir kaut kas īpašs. Taču nevēlos viņu samulsināt, jo tā- nu atdzīsim, nav gluži dāvana, ko vīrieši saņem.
Mani jautājumi ir sekojoši- Vai Jūs vīrietim spētu pasniegt šādu dāvanu? Vai Jums šķiet,ka tā ir laba dāvaniņa, ikdienišķā dienā, ar kaislīgu atmosfēru un patiesībā vienkāršu atgādinājumu, ka esmu laimīga, ka viņš man ir blakus! Esam kopā puss gadu.

Paldies jau iepriekš par komentāriem.
16.09.2012 19:54 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
Es izstāstīšu. Reiz satikos ar vienu klasiski ļoti vīrišķīgu vīrieti. Nu īstu veci visās izpausmēs un nozīmēs. Bet tas cerēšanās periods mums bija nu ļoti romantisks un maigs. Un tā vienu nakti mēs sēdējām pie manis - katrs savā iztabas galā un vnk skatījāmies viens uz otru. Un tad viņš man noskaitīja mazu dzejolīti kas bija kā uzaicinājums uz skūpstīšanos(jo tā elektrība bija baigā, bet bailes vienam no otra arī). Es to nekad neaizmirsīšu, iespējams, tā ir skaistākā romantiskā epizode manā mūžā.
17.09.2012 00:32 |

Reitings 152
Reģ: 07.08.2012
lana_3853
Izklausas tik orģināli un galu galā tik ļoti jauki.

Šeit sieviešu domas tiešām krasi atšķiras no vārdiem ''uz priekšu'',līdz pat ''es to nekad nedarītu'' .
Cerams,ka mans vīrietis pieder pie ''UZ PRIEKŠU'' !
17.09.2012 14:01 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Nē, es nevarētu tādu uzdāvināt un arī negribētu tādu saņemt. Esmu materiāliste un neesmu romantiska. Man jau visādas uķi puķi zīmītes liekas pārāk salkanas, kur nu vēl dzejolis.
17.09.2012 14:06 |

Reitings 144
Reģ: 18.08.2012
Man dzeja kā tāda īsti nepatīk, bet ja man ko tādu uzdāvinātu tādā ikdienišķā dienā, priecātos gan, galu galā laiks un mīlestība tur iekšā ir. Manam draugam patiktu, bet es nevarētu uzdāvināt, neesmu dzejniece, nekad neesmu pratusi tā mākslinieciski izteikties un svešu dzejoli dāvināt jau vairs nav tas.
Tā kā uz priekšu! :)
17.09.2012 14:17 |

Reitings 57
Reģ: 06.01.2013
Neuzskatu, ka dzejolis tas uzreiz ir kaut kas salkans, ir taču dažādi dzejoļi, ne obligāti visu aizbārstīt ar deminutīviem un tamlīdzīgi.
Es grasos dāvināt savam draugam dzejoli un domāju, viņš būs priecīgs - viņam patīk saņemt no manis mīlestības apliecinājumus, turklāt jebkādā formātā.
11.02.2013 00:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits